Ποιοι υποψήφιοι δίνουν μάχη και ποιοι κινδυνεύουν να μείνουν εκτός

Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η μάχη των σταυρών, με κάποιους υποψηφίους να παλεύουν στήθος με στήθος για μια θέση στη Βουλή. Κάποιοι υποψήφιοι μάλιστα, απέχουν ο ένας από τον άλλον μερικές ψήφους με τρανταχτά ονόματα, να κινδυνεύουν να μείνουν εκτός Βουλής.

Μεγάλη μάχη δίνετα στο ΔΗΚΟ, αφού στη Λευκωσία εκτός από τον Πρόεδρο του κόμματος, και την Αντιπρόεδρο Χριστιάνα Ερωτοκρίτου, «κονταροκτυπιούνται» για την τρίτη θέση ο στενός συνεργάτης του Νικόλα Παπαδόπουλου, Χρύσης Παντελίδης και ο Μιχάλης Δαμιανού, με τη διαφορά τους να είναι λίγο μεγαλύτερη από 100 ψήφους.

Μεγάλη αγωνία και στη ΔΗΠΑ, όπου ο Μαρίνος Μουσιούτας, ο Αλέκος Τρυφωνίδης και ο Γιώργος Πενηνταέξ διεκδικούν μία θέση στη Βουλή, με τη μεταξύ τους διαφορά να κυμαίνεται σε μερικές δεκάδες ψήφους.

Μόλις 24 ψήφοι χωρίζουν τους υποψηφίους του ΕΛΑΜ στη Λεμεσό Πόλυ Ανωγυριάτη και τον πρώην βουλευτή του ΔΗΣΥ, Ανδρέα Θεμιστοκλέους.

Μέχρι την τελευταία στιγμή θα ξεκαθαρίσει ποιος θα καταλάβει τελικά τη δεύτερη έδρα του ΔΗΚΟ στη Λεμεσό, με τον Παύλο Μυλωνά να έχει «κλειδώσει». Πανίκος Λεωνίδου και Νεόφυτος Χαραλαμπίδης, έχουν μεταξύ τους λίγες ψήφους διαφορά, με τον πρώτο να εκτιμάται πως θα κόψει πρώτος το νήμα.

Στην εκλογική περιφέρεια Λεμεσού, Σταύρος Παπαδούρης και Μόνικα Πιερίδου του Κινήματος Οικολόγων έχουν μόλις δύο δεκάδες ψήφους διαφορά μεταξύ τους, με την μεταξύ τους μάχη να παραμένει ανοικτή μέχρι και την τελευταία στιγμή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: