Αβέρωφ: H κοινωνία επέλεξε σοβαρότητα και υπευθυνότητα, αποδοκίμασε τον ανεύθυνο λαϊκισμό

Μήνυμα συνεννόησης και συνεργασίας προς όλους απηύθυνε απόψε ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, σημειώνοντας πως "η επόμενη ημέρα των βουλευτικών εκλογών επιβάλλεται να μας βρει ενωμένους σε μια Βουλή που πρέπει να δίδει βάρος στις συγκλίσεις και όχι στην άγονη αντιπαράθεση".

"Όσα μας ενώνουν υπερισχύουν. Με αυτά επιλέγουμε να πολιτευόμαστε", δήλωσε ο κ. Νεοφύτου έξω από τα  κεντρικά γραφεία του ΔΗΣΥ, στη Λευκωσία, επευφημούμενος από στελέχη και οπαδούς του κόμματός του.

Ο κ. Νεοφύτου είπε πως "σήμερα οι πολίτες μίλησαν. Η κοινωνία επέλεξε σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Αποδοκίμασε τον ανεύθυνο λαϊκισμό. Αποφάσισε για το αύριο της χώρας μας με ακόμα μια φορά πρωταγωνιστή τον ΔΗΣΥ", ανέφερε.

Πρόσθεσε πως "η δημοκρατία έλαμψε σε μια άψογη διαδικασία που εξέφρασε τη λαϊκή βούληση. Ευχαριστώ θερμά τους συμπολίτες μας που μας εμπιστεύτηκαν για μια ακόμη φορά. Τους ευχαριστώ που άντεξαν την ένταση, πρωτόγνωρη, της προεκλογικής περιόδου, που αναγνώρισαν την προσπάθειά μας", ανέφερε

Διαβεβαίωσε πως η ψήφος των πολιτών "αποτελεί για μας μεγάλη ευθύνη", για να σημειώσει πως "συνεχίζουμε με τα μανίκια πάνω γιατί έχουμε μπροστά μας πολλές και μεγάλες προκλήσεις".

"Να ψηφίσουμε και να εφαρμόσουμε τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη ο τόπος και η κοινωνία. Να υλοποιήσουμε το Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης και να φτιάξουμε την Κύπρο του αύριο για τους νέους μας. Μα πάνω από όλα να δώσουμε τη μάχη να φέρουμε τη δίκαιη και βιώσιμη ανάπτυξη που μας  αξίζει με οφέλη για όλους", πρόσθεσε.

Είπε πως ο ΔΗΣΥ ιδρύθηκε από τον ιστορικό ηγέτη του Γλαύκο Κληρίδη "για να είναι η δύναμη της σύνεσης και της σωφροσύνης και να είναι πάντα στην πρώτη γραμμή της προσπάθειας για απελευθέρωση και επανένωση της μοιρασμένης μας πατρίδας. Με γνώμονα το καλό της πατρίδας μας από αύριο παραμερίζουμε τις διαφορές μας", σημείωσε

Αναφερόμενος στον κόσμο της παράταξης που δεν ψήφισε τον ΔΗΣΥ σήμερα, είπε πως "κατανοούμε τους λόγους τους και αφουγκραζόμαστε τα μηνύματά τους".

"Στον ΔΗΣΥ από την επόμενη ημέρα πιάνουμε δουλειά για να δικαιώσουμε όσους μας εμπιστεύτηκαν αλλά και για να φέρουμε πίσω όσους απομακρύναμε. Για να κάνουμε τον Δημοκρατικό μας Συναγερμό ακόμα πιο δυνατό", ανέφερε.

Εξέφρασε συγχαρητήρια σε όλους τους επιτυχόντες και τους νεοεκλεγέντες καθώς και σε όλα τα κόμματα που μπήκαν στη Βουλή και ευχήθηκε κάθε επιτυχία στο έργο τους.

Ευχαρίστησε τον στενό συνεργάτη του και υπεύθυνο της προεκλογικής εκστρατείας, Αναπληρωτή Πρόεδρο του ΔΗΣΥ, Χάρη Γεωργιάδη, και όλους τους συνεργάτες του για την προσπάθειά τους και όλους τους υποψήφιους βουλευτές, τα στελέχη, τα μέλη και τους φίλους του ΔΗΣΥ "που έδωσαν ίσως την πιο δύσκολη μάχη από την ημέρα ίδρυσης του ΔΗΣΥ με αυταπάρνηση, αυτή τη δύσκολη εκλογική μάχη", όπως είπε.

Ευχαρίστησε, επίσης, την Κυβέρνηση που, όπως είπε, έβγαλε τη χώρα από το μνημόνιο, που διαχειρίστηκε μια παγκόσμια πανδημία με μεγάλη επιτυχία.

Ακόμη ευχαρίστησε τον Υπουργό Εσωτερικών και τον Έφορο Εκλογών και όσους εργάστηκαν για την ομαλή διεξαγωγή των εκλογών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Η θέση ΥΠΑΝ για τις καταγγελίες για σχολεία-«Μεμονωμένα περιστατικά, κοινωνικό φαινόμενο η βία»
Άγνοια Κυβέρνησης για τα περί μεταφοράς πυραύλων από το Κατάρ στο Ισραήλ μέσω Κύπρου
Μ. Χατζημανώλη: Ζωτικής σημασίας οι προσπάθειες για διατήρηση θαλάσσιων οικοσυστημάτων
Το Ισραήλ είχε προειδοποιήσει τις ΗΠΑ για την επίθεση στο Ιράν
Telegraph για επίθεση Ισραήλ-«Ο Νετανιάχου έκανε αυτό που τον προειδοποίησε ο πλανήτης να μην κάνει»
Επεισοδιακή καταδίωξη 22χρονου στην Πάφο-Επιτέθηκε σε αστυνομικό
Σύντομα η μεταφορά των servers ασφαλές μέρος-Xρονοδιάγραμμα τον Σεπτέμβριο για το e-justice
Υφ. Ναυτιλίας: Σημαντική εξέλιξη για την Κύπρο το Κέντρο Αριστείας της Κοινοπολιτείας
Αποδεκτές 1461 ενστάσεις για μεταφορά εκλογικών δικαιωμάτων-Δεν ήξεραν καν τη διεύθυνση διαμονής τους
Δυσαρέσκεια ψευδοκράτους για Συμπεράσματα-«Κρατούν όμηρο τις σχέσεις ΕΕ-Τουρκίας»