LIVE: Πρωτοβουλία Αναστασιάδη για κλίμα συναίνεσης και συνεννόησης

Επτακομματική θα είναι η Βουλή των Αντιπροσώπων τα επόμενα πέντε χρόνια. Οι πολίτες μίλησαν στην κάλπη, επιφέροντας ανακατατάξεις στα κόμματα που θα τους εκπροσωπούν.

Άνετη πρωτιά κατέγραψε ο ΔΗΣΥ, με το ΑΚΕΛ να μένει στη δεύτερη θέση και το ΔΗΚΟ να διατηρεί την τρίτη, ενώ μάχη για την τέταρτη θέση έδιναν καθ’ όλη τη διάρκεια της καταμέτρησης το ΕΛΑΜ και η ΕΔΕΚ, με τη ΔΗΠΑ να καραδοκεί. Το παζλ των κοινοβουλευτικών κομμάτων συμπληρώνει το Κίνημα Οικολόγων-Συνεργασία Πολιτών.  

Το ενδιαφέρον, πλέον, επικεντρώνεται στην κατανομή εδρών, καθώς και στους σταυρούς προτίμησης που θα αναδείξουν τους 56 νέους βουλευτές. Υπενθυμίζεται ότι 20 έδρες προέρχονται από την Λευκωσία, 12 από τη Λεμεσό, 11 από την Αμμόχωστο, έξι από τη Λάρνακα, τέσσερις από την Πάφο και τρεις από την Κερύνεια. 

Ο REPORTER στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Από το άνοιγμα της κάλπης μέχρι και την ανακήρυξη και την επόμενη ημέρα, λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις. Ζωντανές συνδέσεις από τα εκλογικά κέντρα και τα επιτελεία, exit poll και άμεση ροή αποτελεσμάτων, αναλύσεις, παρασκήνιο και όλος ο απόηχος.

Η μεγάλη δημοσιογραφική ομάδα του REPORTER, με τους Ντίνα Κλεάνθους, Νατάσα Χριστοφόρου, Γιώργο Πλουτάρχου, Μιχάλη Πολυδώρου, Φοινιώ Σάββα, Μικαέλλα Λοΐζου, Πέτρο Πετρή, Γιώργο Χατζηπαναγή, Μαρία Στυλιανού, Στέλιο Περικλέους, Αντρέα Νικολαΐδη, Μάριο Ιωάννου, Χαράλαμπο Χαραλάμπους, Μάριο Ρούσσο, Χαράλαμπο Μιχαήλ και Ηλία Αδάμου, στο μαραθώνιο των βουλευτικών εκλογών.

LIVE λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις 

Δειτε Επισης

Επιδιώκει συνάντηση με Ερντογάν για το Κυπριακό ο Εσθονός Πρόεδρος
Για πρόσκληση Γκουτέρες σε Τατάρ για συνάντηση κάνουν λόγο τα κατεχόμενα
Στην Κύπρο η Ρομπέρτα Μέτσολα για επιτόπια αυτοψία στο ΚΣΕΔ για το Αμάλθεια
Οι κεραυνοί κατά της αντιπολίτευσης και η ολιστική προσέγγιση στην οικονομική πολιτική
Χριστοδουλίδης: Η Κυβέρνηση θα συνεχίσει να επενδύει στην ενίσχυση του πολιτισμού
Προτεραιότητα η επανέναρξη συνομιλιών για λύση Κυπριακού, λένε οι ΥΠΑΜ Ελλάδας-Κύπρου
Με δεσμεύσεις κονδυλίων ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός της ΔΕΦΑ
Άφησαν αιχμές για «σκοπιμότητες» και «μαύρες λίστες» από το ΡΙΚ οι βουλευτές-Αντάλλαξαν πυρά
Απάντησε στην κριτική της αντιπολίτευσης ο ΠτΔ-«Δεν θα ακολουθήσουμε πολιτικές που μας οδήγησαν στα κοινωνικά παντοπωλεία»
Στεφάνου: Πορευόμαστε με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση προς τις Ευρωεκλογές