Παπαδοπούλου: Η ΔΗΠΑ θα κάνει τη διαφορά και την έκπληξη των εκλογών

Η Δημοκρατική Παράταξη θα κάνει τη διαφορά και την έκπληξη των βουλευτικών εκλογών δήλωσε εκ μέρους του κόμματος η Αντιγόνη Παπαδοπούλου, κατά την κατάθεση των υποψηφιοτήτων για τη Λευκωσία.

«Με αυτούς τους εκλεκτούς υποψηφίους θα δώσουμε τη μάχη για τη Δημοκρατική Παράταξη, για την Κύπρο, για το αυθεντικό κέντρο, την αναγέννησή του και την ανάκτηση του πρωταγωνιστικού του ρόλου στο πολιτικό σκηνικό της Κύπρου», ανέφερε.

Πρόσθεσε ότι η Κύπρος βρίσκεται μπροστά σε μεγάλες προκλήσεις που διακυβεύον το μέλλον της, τη συνοχή, την προοπτική των νέων και γενικά την εθνική και φυσική της επιβίωση.

«Βρισκόμαστε ενώπιον πολλών απειλών και είμαστε έτοιμοι να δώσουμε πολλές μάχες με γνώμονα πάντα το δημόσιο συμφέρον και φιλοδοξώντας μέσα από μετριοπάθεια και τη λογική, μέσα από σωστές λύσεις, να δώσουμε λύσεις στα μεγάλα προβλήματα που απασχολούν και στην οικονομία και τα υγειονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε με την πανδημία και στην κοινωνική συνοχή και στον τομέα της κοινωνικής πρόνοιας, που σίγουρα χρειάζεται να τον επιληφθούμε ιδιαίτερα», ανέφερε.

Πρόσθεσε ότι μπροστά στα σημερινά αδιέξοδα η ΔΗΠΑ θέλει να δώσει διεξόδους και προοπτική με όραμα για τον τόπο. Η ΔΗΠΑ, ανέφερε, προτείνει τον δρόμο της μετριοπάθειας και όχι του λαϊκισμού, της σύνθεσης και όχι της αποσύνθεσης, της ελπίδας και όχι της μιζέριας, της ευθύνης και όχι της ανευθυνότητας.

Κάλεσε τον κυπριακό λαό να ακολουθήσει στηρίζοντας το ψηφοδέλτιό τους, να αναλάβουν μαζί τις ευθύνες και να παλέψουν «για την Κύπρο που πραγματικά μας αξίζει».

«Μαζί θα κάνουμε τη διαφορά και την έκπληξη αυτών των βουλευτικών εκλογών. Μαζί κερδίζουμε το αύριο. Σας καλούμε να μας εμπιστευθείτε. Η ΔΗΠΑ δηλώνει παρούσα», ανέφερε.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Επιδιώκει συνάντηση με Ερντογάν για το Κυπριακό ο Εσθονός Πρόεδρος
Για πρόσκληση Γκουτέρες σε Τατάρ για συνάντηση κάνουν λόγο τα κατεχόμενα
Στην Κύπρο η Ρομπέρτα Μέτσολα για επιτόπια αυτοψία στο ΚΣΕΔ για το Αμάλθεια
Οι κεραυνοί κατά της αντιπολίτευσης και η ολιστική προσέγγιση στην οικονομική πολιτική
Χριστοδουλίδης: Η Κυβέρνηση θα συνεχίσει να επενδύει στην ενίσχυση του πολιτισμού
Προτεραιότητα η επανέναρξη συνομιλιών για λύση Κυπριακού, λένε οι ΥΠΑΜ Ελλάδας-Κύπρου
Με δεσμεύσεις κονδυλίων ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός της ΔΕΦΑ
Άφησαν αιχμές για «σκοπιμότητες» και «μαύρες λίστες» από το ΡΙΚ οι βουλευτές-Αντάλλαξαν πυρά
Απάντησε στην κριτική της αντιπολίτευσης ο ΠτΔ-«Δεν θα ακολουθήσουμε πολιτικές που μας οδήγησαν στα κοινωνικά παντοπωλεία»
Στεφάνου: Πορευόμαστε με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση προς τις Ευρωεκλογές