Θεοχάρους: Αισιοδοξία ότι η Αλληλεγγύη θα ξεπεράσει τα ποσοστά των προηγούμενων εκλογών

Αισιοδοξία ότι η «Αλληλεγγύη» όχι μόνο θα πιάσει, αλλά και θα ξεπεράσει τα ποσοστά της προηγούμενης εκλογικής αναμέτρησης, εξέφρασε η Πρόεδρος του Κινήματος Ελένη Θεοχάρους, κατά την υποβολή των υποψηφιοτήτων στη Λευκωσία για τις εκλογές του Μαΐου.

«Με απόλυτη αισιοδοξία καταθέσαμε σήμερα τις υποψηφιότητες μας για την επαρχία Λευκωσίας, με την δύναμη, την εμπειρία, το σφρίγος της νιότης, το πάθος για την πατρίδα μας, με καθαρά χέρια, με εντιμότητα με την εμπειρογνωμοσύνη εκείνων που είναι χρόνια στην πολιτική ζωή του τόπου», ανέφερε.

Εξέφρασε αισιοδοξία ότι όχι μόνο η «Αλληλεγγύη» θα πιάσει τα ποσοστά της προηγούμενης αναμέτρησης, αλλά θα τα ξεπεράσει κιόλας. Όπως είπε, ήδη σύμφωνα με δικές τους εκτιμήσεις βρίσκονται πάνω από τα ποσοστά της προηγούμενης εκλογικής αναμέτρησης.

Ευχήθηκε αυτή η δημοκρατική διαδικασία να γίνεται κάθε μέρα καλύτερη και να μπορέσουν να κάνουν τη δημοκρατία στην Κύπρο καλύτερη και πιο ισχυρή με εκδημοκρατισμό και των θεσμών και απαλλαγή του τόπου από το άγος της κακοδιαχείρισης, της διαφθοράς που μαστίζει την πατρίδα μας εδώ και πολλά χρόνια.

Ανέφερε ακόμα ότι η εντιμότητα και οι ικανότητες των υποψηφίων του Κινήματος για τους  οποίους, όπως είπε,  αισθάνεται πολύ μεγάλη περηφάνια είναι εχέγγυα για αυτή την αλλαγή που επιδιώκεται.

«Και θα την φέρουμε αυτή την αλλαγή. Γιατί είμαστε ένα ριζοσπαστικό, ανατρεπτικό κίνημα και δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα», ανέφερε.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Θετική εξέλιξη θεωρεί ο Πρόεδρος τη συνάντηση Γκουτέρες-Ταταρ
Σειρά αιτημάτων για αποδέσμευση κονδυλίων ενέκρινε η Επιτροπή Οικονομικών
Α. Δημητρίου: Η βία δεν αποτελεί μέσο θωράκισης των συμφερόντων της πατρίδας
Επανέρχεται το ΑΚΕΛ-«Οι αντιδράσεις Χριστοδουλίδη επιβεβαιώνουν ότι δεν έχει συναίσθηση τι βιώνει η κοινωνία»
Η ανάγκη επίλυσης του Κυπριακού στο επίκεντρο της συνάντησης Στεφάνου-Κουτσούμπα
Συνάντηση Προέδρου της Βουλής με υφυπουργό Υγείας Ελλάδας
ΠτΔ: Η κατάσταση στο Κυπριακό μέρα με την μέρα γίνεται χειρότερη
Τις γνωστές, αδιάλλακτες θέσεις του θα εκφράσει ο Τατάρ στον Αντόνιο Γκουτέρες
Δένδιας: Ύψιστη προτεραιότητα της ελληνικής πολιτείας το Κυπριακό
«Λάρνακα, Συνεχίζουμε!»-Επίσημα ανακοίνωσε την επαναδιεκδίκηση της Δημαρχίας ο Ανδρέας Βύρας