Κατατέθηκαν 659 υποψηφιότητες για τις 56 έδρες της Βουλής-Ρεκόρ συμμετοχής

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων των κομμάτων και των σχηματισμών για τις βουλευτικές εκλογές της 30ης Μαΐου σε όλες τις Επαρχίες. Η διαδικασία διεξάγεται με αυστηρά πρωτόκολλα λόγω της πανδημίας.

Μετά την κατάθεση των σημερινών υποψηφιοτήτων αναμένεται να κλειδώσει και ο τελικός αριθμός των υποψηφίων. Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες του REPORTER, οι υποψήφιοι κομμάτων και συνασπισμών αναμένεται να φτάσει τους 649, ενώ θα υπάρχουν τουλάχιστον πέντε υποψηφιότητες ανεξάρτητων υποψηφίων, τρεις στη Λευκωσία και δύο στη Λεμεσό. 

Σύμφωνα με τα προκαταρκτικά στοιχεία κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας, μόλις οκτώ κόμματα θα καταφέρουν να καταθέσουν πλήρη ψηφοδέλτια. Πρόκειται για τον Δημοκρατικό Συναγερμό, το ΑΚΕΛ, το ΔΗΚΟ, την ΕΔΕΚ, το Κίνημα Οικολόγων, το ΕΛΑΜ και τη Δημοκρατική Παράταξη. Σε ότι αφορά το κόμμα της Άννας Θεολόγου, «Αλλαγή Γενιάς», μετά το διαζύγιο με τους Κίνημα των Κυνηγών, αναμένεται να κατέλθει στις εκλογές με 40 υποψηφίους. Από την άλλη πλευρά οι Κυνηγοί θα κατέλθουν αυτόνομα στις εκλογές με 36 υποψηφίους σε όλες τις Επαρχίες. Η Αφύπνιση 2020 σύμφωνα πάντα με πληροφορίες θα κατέλθει με 35 υποψήφιους, η Πρωτοβουλία «Αμμόχωστος για την Κύπρο» με 19 υποψήφιους, το Κόμμα για τα ζώα με 21 υποψήφιους, ενώ ο Πατριωτικός Συνασπισμός του Χρίστου Ρότσα με 21 υποψήφιους. Τέλος η Πνοή Λαού θα κατέλθει και σε αυτές τις εκλογές με 29 υποψήφιους.

Σε ότι αφορά τους ανεξάρτητους υποψήφιους μέχρι στιγμής έχουν κλειδώσει οι υποψηφιότητες του Χρύσανθου Μαρδαπίττα, Σπύρου Χρυσάνθου και Αντρέα Χρίστου στη Λευκωσία και των Ευάγγελου Πουργουρίδη και Χριστόδουλου Χριστοδούλου στη Λεμεσό.

Το κείμενο ανανεώνεται

-Πρώτος την υποψηφιότητα του κατέθεσε ο Ανδρέας Χρίστου, ανεξάρτητος βουλευτής για τη Λευκωσία. «Θέλω ουσιαστικά να αποτελέσω τη ψήφο που θα αποτελεί τη διαφορά στη Βουλή. Είναι μεγάλη ημέρα για εμένα και εύχομαι η 30η Μαίου να με βρει στη Βουλή», δήλωσε ο κ. Χρίστου.

-Ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος παρέστη στην κατάθεση των τριών υποψηφίων του κόμματος για την Επαρχία Κερύνειας.« Στην Κερύνεια θα κριθεί η λειτουργικότητα της λύσης. Στην Κερύνεια θα κριθεί αν θα εφαρμοστούν οι Ευρωπαϊκές αρχές και αξίες. Ένα ισχυρό ΔΗΚΟ με μια διεκδικητική στρατηγική μπορεί να αποτρέψει τον κίνδυνο η Τουρκία να επιβάλει λύση δύο κρατών. Με ισχυρό ψηφοδέλτιο διεκδικούμε ώστε η μια έδρα της Επαρχίας να επιστρέψει στο ΔΗΚΟ. Στις 30 του Μάη η επιλογή είναι ξεκάθαρη. Ένα ισχυρό ΔΗΚΟ μπορεί να φέρει την αλλαγή», δήλωσε ο Νικόλας Παπαδόπουλος.

-Μέχρι τις 9 και 20 στη Λευκωσία κατέθεσαν τις υποψηφιότητες τους η Αφύπνιση 2020, και οι ανεξάρτητοι υποψήφιοι Αντρέας Χρίστου και Σπύρος Χρυσάνθου. Αυτή την ώρα καταθέτουν την υποψηφιότητα τους το Κίνημα των Κυνηγών και η Αλλαγή Γενιάς της Άννας Θεολόγου. 

-Κατάθεσε τις υποψηφιότητες της Αλλαγής Γενιάς στη Λευκωσία η Άννα Θεολόγου. «Το Κίνημα μας αναγκάστηκε να αλλάξει όνομα 40 ημέρες πριν τις εκλογές. Είμαστε ένα Κίνημα από νέους ανθρώπους που θέλουν να φέρουν ένα νέο πολιτικό ήθος στην πολιτική. Που δεν ανέχεται τα σκάνδαλα διαφθοράς. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι οι νέοι άνθρωποι που ζουν σε αυτές τις συνθήκες θέλουν να αλλάξουν την πορεία αυτού του τόπου και στοχεύουν στη βελτίωση των δεδομένων τους. Για αυτό ελπίζουμε ότι η Νέα Γενιά θα ψηφίσει στις εκλογές της 30ης Μάϊου. Είμαστε ένα Κίνημα που έχει ως κοινές γραμμές συνεργασίας με όλους τους υποψήφιους σε μια σειρά θεμάτων, όπως της δικαιοσύνης, της υγείας, της οικονομίας και του περιβάλλοντος. Πρέπει επιτέλους η ΚΔ όχι μόνο να λέγεται ευρωπαϊκή αλλά και να είναι. Αποτελούμαστε από ανθρώπους εκτός της ηλικιακής νεότητας, από ανθρώπους μονογονιούς, από ανθρώπους με αναπηρίες, από ανθρώπους που έζησαν ανεργία, από ανθρώπους δηλαδή βρίσκονται στην αδράνεια γιατί εξυπηρετεί το σύστημα αυτή η γενιά να είναι στην αδράνεια. Εμείς μπήκαμε μπροστά με την ελπίδα να ακολουθήσουν κι άλλοι», δήλωσε η κ. Θεολόγου».

-Στο χώρο του «Φιλοξένια» βρίσκεται ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου. Σε δηλώσεις του ο κ. Νεοφύτου, σημείωσε πως «ο κόσμος πρέπει να κάνει τις επιλογές του απόλυτα σεβαστές. Έχουμε μπροστά μας τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες του Ταμείου Ανακάμψεις, έχουμε μπροστά μας σημαντικές αποφάσεις στη νέα Βουλή». «Για όσους έχασαν τη ζωή τους από την πανδημία και όσους είδαν δικούς τους ανθρώπους να χάνονται, για τους μαχητές στα Νοσοκομεία που δίνουν τη μάχη, για το σύνολο των πολιτών που περιορίσθηκαν τα ατομικά τους δικαιώματα, θεωρώ ότι ελάχιστος σεβασμός δεν βλάπτει», είπε, ερωτηθείς για τις εικόνες από τους πανηγυρισμούς των Ομονοιατών ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ.  

-Καταθέτουν αυτή την ώρα τις υποψηφιότητες τους οι 20 υποψήφιοι βουλευτές του ΔΗΣΥ στη Λευκωσία.

-Σε ότι αφορά την Επαρχία Λεμεσού, μέχρι αυτή την ώρα έχουν υποβάλει τις υποψηφιότητες τους οι υποψήφιοι της Αλλαγής Γενιάς, του Κινήματος Αλληλεγγύη, της Πρωτοβουλίας Αμμόχωστος για την Κύπρο και του ΑΚΕΛ. 

-Ο πρόεδρος της ΔΗΠΑ Μάριος Καρογιάν κατέρχεται ως υποψήφιος στην Επαρχία Λεμεσού προέβη σε δηλώσεις μετά την κατάθεση των υποψηφιοτήτων στη Λεμεσό. «Το ψηφοδέλτιο με το οποίο θα δώσουμε τη μάχη. Ο τόπος μας είναι κοινή παραδοχή, βρίσκεται ενώπιον σοβαρών κινδύνων. Ο τόπος μας βρίσκεται μπροστά σε μια πολυεπίπεδη, οικονομική και θεσμική κρίση και οι πολίτες απαιτούν να υπάρξουν διέξοδα σε αυτά τα αδιέξοδα. Είναι η ώρα των συνθέσεων και των συναινέσεων. Φτάνει πια διχασμός, συγκρούσεις και άγονες αντιπαραθέσεις. Ας αναλογιστούμε τις ευθύνες μας μπροστά στην ιστορία. Προκρίνουμε τον δρόμο της συνεννόησης, μακριά από λαϊκισμούς και διεκδικητικά ρεαλιστές. Πιστεύουμε ότι οι πολίτες θα μας δώσουν τη δύναμη για να είμαστε πρωταγωνιστές στο αυθεντικό κέντρο. Είμαι βέβαιος μαζί με τους πολίτες θα κάνουμε τη διαφορά και η ΔΗΠΑ θα είναι η έκπληξη των εκλογών». 

-Οι δηλώσεις του Αβέρωφ Νεοφύτου: Αφήνουμε σιγά σιγά τους περιορισμούς της πανδημίας. Σηκώνουμε τα μανίκια για επανεκκίνηση της οικονομίας. Με το Σχέδιο Ανάκαμψης έχουμε μια ιστορική ευκαιρία για την Κύπρο του αύριο. Μπορούμε να κερδίσουμε από τα κονδύλια και να προχωρήσουμε στις αναγκαίες Μεταρρυθμίσεις και να στηρίξουμε τους κλάδους που πλήγηκαν. Την ίδια στιγμή κάνουμε μια προσπάθεια για επανένωση του τόπου μας. Για να τα καταφέρουμε αυτά χρειαζόμαστε σοβαρότητα και ικανότητα και μια βουλή που μπορεί να πάρει σοβαρές αποφάσεις, απέναντι στον ανεύθυνο λαϊκισμό. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να γυρίσουμε πίσω. Ζητούμε τη δύναμη του ΔΗΣΥ, ως δύναμη ευθύνης.  

-Κατατέθηκαν και οι υποψηφιότητες του ΔΗΚΟ για την επαρχία Λευκωσίας. «Το μήνυμα πως με τη συμμετοχή μας μπορούμε να αλλάξουμε εκείνα που πληγώνουν την αξιοπρέπεια μας. Όλα εκείνα που ξεφτυλίζουν την κοινωνία μας. Με ένα ισχυρό ΔΗΚΟ μπορούμε να στηρίξουμε τους εργαζόμενους και τις ΜμΕ. Ένα ισχυρό ΔΗΚΟ μπορεί να επιβάλει τη διαφάνεια. Στις 30 του Μάη η επιλογή είναι ξεκάθαρη. Ισχυρό ΔΗΚΟ μπορεί να φέρει την αλλαγή», δήλωσε ο Νικόλας Παπαδόπουλος. 

-Την ίδια ώρα στην Επαρχία Λεμεσού, κατέθεσαν τις υποψηφιότητες τους οι 20 υποψήφιοι του ΔΗΣΥ στη Λεμεσό, ενώ ετοιμάζονται οι 20 υποψήφιοι της ΕΔΕΚ. Στο Υπουργείο Εσωτερικών κατέθεσαν τις υποψηφιότητες τους οι τρεις υποψήφιοι του ΑΚΕΛ για την Επαρχία Κερύνειας. 

-Κρατώντας πλακάτ με μηνύματα κατέθεσαν τις υποψηφιότητες τους οι υποψήφιοι του Κόμματος για τα Ζώα στην Επαρχία Λευκωσίας. Σε δηλώσεις του ο Επαρχιακός του ΑΚΕΛ στην Κερύνεια δήλωσε: «Καταθέσαμε τις υποψηφιότητες μας για την Επαρχία της Κερύνειας που έχει και για το κόμμα και για τον τόπο μεγάλη συμβολική σημασία. Κατερχόμαστε στην Κερύνεια με ένα πολύ καλό ψηφοδέλτιο που εκφράζει και τη μεγάλη σημασία που αποδίδουμε. Είναι μια επαρχία που το ΑΚΕΛ έχει πολύ μεγάλη παράδοση αγώνων και προσφορά. Καταθέτοντας τις υποψηφιότητες μας στέλνω το μήνυμα σε κάθε Κερυνειώτη και κάθε Κερυνειώτισσα. Το ΑΚΕΛ δεν θα συμβιβαστεί με το οριστικό ξεπούλημα της Κερύνειας στην Τουρκία. Κατερχόμαστε στις εκλογές με στόχο να στείλουμε το μήνυμα πως δεν πάει άλλο». 

-Οι δηλώσεις του Μαρίνου Σιζόπουλου από τη Λεμεσό: «Θα ήθελα να διαβεβαιώσω τους πολίτες ότι θα συνεχίσουμε με σοβαρότητα και ήθος την προεκλογική μας εκστρατεία με βασικό στόχο να υπηρετήσουμε τα καλώς νοούμενα συμφέροντα της πατρίδας μας και να βρισκόμαστε δίπλα από τα προβλήματα του πολίτη. Εμείς συνεχίζουμε με συνέπεια την προσπάθεια μας βάση των διακηρύξεων. Είμαστε αισιόδοξοι για ακόμα μια φορά θα διαψεύσουμε και τις προβλέψεις των δημοσκοπήσεων και τις προβλέψεις όλων αυτών που καιροφυλακτούν να απαξιώσουν την ΕΔΕΚ. Ειδικά αυτή τη φορά έχουμε ένα πρόσθετο λόγο να πράξουμε αυτό το καθήκον ως ελάχιστο φόρο τιμής προς τον ιστορικό ηγέτη μας Βάσο Λυσσαρίδη». 

-Στη Λευκωσία κατέθεσε την υποψηφιότητα του και ο ανεξάρτητος υποψήφιος Χρύσανθους Μαρδαπίττας. 

-Μέχρι στιγμής έχουν υποβληθεί περίπου 116 υποψηφιότητες στην Επαρχία Λευκωσίας. Αυτή την ώρα καταθέτουν τις υποψηφιότητές τους οι 20 υποψήφιοι των Οικολόγων. Αξίζει να σημειωθεί πως οι 20 υποψήφιοι των Οικολόγων και η συνοδεία τους μετέβη στο Συνεδριακό με λεωφορείο. 

-Οι δηλώσεις του Χαράλαμπου Θεοπέμπτου: «Έχουμε υποβάλει τις υποψηφιότητες για το Κίνημα Οικολόγων με ένα δυνατό ψηφοδέλτιο που είναι έτοιμο να δουλέψει για την κοινωνία, τον πολιτισμό, το περιβάλλον και την Οικονομία και τα θέματα που αφορούν την πράσινη πολιτική. Για αυτό καλούμε όλο τον κόσμο να πάει να ψηφίσει γιατί η αποχή σε τέτοιες εποχές που έχουμε τόσο έντονη την οσμή τη διαφθορά δεν είναι λύση και καλούμε όλους να κοιτάξουν τις πράσινες πολιτικές και να μας τιμήσετε με τη ψήφο σας». 

-Προβληματισμένος και ιδιαίτερα αυστηρός παρουσιάστηκε ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ, Άντρος Κυπριανού, προσερχόμενος στο Συνεδριακό Κέντρο για την υποβολή υποψηφιοτήτων του ΑΚΕΛ. Αναφερόμενος στο θέμα με την ονομομασία του ψηφοδελτίου, ο Άντρος Κυπριανού δήλωσε πως, «σεβόμαστε την απόφαση του Δικαστή που θεώρησε ότι το Διοικητικό Δικαστήριο είναι αναρμόδιο και θα πρέπει να απευθυνθούμε στο εκλογοδικείο. Θεωρώ απαράδεκτο η Κυβέρνηση και η Νομική Υπηρεσία να διαγράψει την ιστορία δεκαετιών με μια μονοκονδυλιά. Το ΑΚΕΛ θα διεκδικήσει όλα τα νόμιμα του δικαιώματα. Σίγουρα επηρεάζονται με το όνομα ΑΚΕΛ. Την ίδια στιγμή βέβαια υποβάλλονται ενστάσεις. Θα πάμε στο Εκλογοδικείο και στη συνέχεια δεν αποκλείουμε τίποτα για να διεκδικήσουμε αποζημιώσεις. Έχω πει θα σεβαστούμε την απόφαση. Αυτή τη στιγμή η απόφαση είναι ΑΚΕΛ Ανορθωτικό Κόμμα Εργαζομένου Λαού. Όμως επαναλαμβάνω ότι θα διεκδικήσουμε τα πάντα μέχρι τέλους. Σίγουρα θα αμφισβητήσουμε το αποτέλεσμα των εκλογών. Στήσαμε ολόκληρη προεκλογική εκστρατεία στο ΑΚΕΛ Αριστερά Νέες Δυνάμεις. Φαντάζεστε ότι θα υπάρξουν επιπτώσεις». Ερωτηθείς αν θα διεκδικήσουν αποζημιώσεις ο Άντρος Κυπριανού επανέλαβε πως «θα διεκδικήσουμε ότι δικαιούμαστε». 

-Κατέθεσαν τις υποψηφιότητες τους οι 20 υποψήφιοι της ΔΗΠΑ στη Λευκωσία. Αντιγόνη Παπαδοπούλου: Σήμερα καταθέτουμε με μεγάλη υποψηφιότητα της ΔΗΠΑ. Με αυτούς τους εκλεκτούς υποψηφίους θα δώσουμε τη μάχη για το αυθεντικό κέντρο. Η Κύπρος βρίσκεται μπροστά σε μεγάλες προκλήσεις. Για αυτό βρισκόμαστε ενώπιον πολλών απειλών και είμαστε έτοιμοι να δώσουμε πολλές μάχες και φιλοδοξούμε μέσα από μετριοπάθεια και λογική να δώσουμε λύσεις στα προβλήματα που απασχολούν την κοινωνία. 

-Στην Αμμόχωστο έχουν υποβληθεί 127 υποψηφιότητες από 15 συνδυασμούς κομμάτων για τις 11 έδρες της εκλογικής περιφέρειας Αμμοχώστου. Μόλις οκτώ συνδυασμοί ήταν πλήρεις. 

-Κατέθεσε τις 20 υποψηφιότητές του το ΑΚΕΛ στη Λευκωσία. «Το ΑΚΕΛ θα διεκδικήσει όλα του τα δικαιώματα μέχρι τέλους με ότι αυτό συνεπάγεται», δήλωσε για το θέμα της ονομασίας ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ.

-Κατέθεσαν τις υποψηφιότητες τους και οι τρεις υποψήφιοι της Πρωτοβουλίας Αμμόχωστος για την Κύπρο στη Λευκωσία. Εκ μέρους της Πρωτοβουλίας, η Άννα Μαραγκού δήλωσε μετά την υποβολή των υποψηφιοτήτων ότι κατέρχονται «με αυτοπεποίθηση, με όραμα, με κέφι για πολλή δουλειά, αλλά κυρίως για την επανένωση του τόπου μας, την πάταξη της διαφθοράς για να φτάσουμε σε ένα κράτος, το οποίο όπως λέει ο Γκουτέρες, θα είναι κανονικό, θα είναι κοσμικό και θα είναι για όλους».

Αυτή την ώρα καταθέτει τις υποψηφιότητές τους και ο Πατριωτικός Συνασπισμός του Χρίστου Ρότσα. 

-Ολοκληρώνεται αυτή την ώρα η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων με την κατάθεση από πλευράς από το ΕΛΑΜ και την Πνοή Λαού στην επαρχία Λευκωσίας. Σύμφωνα με τους πρώτους υπολογισμούς οι υποψήφιοι ξεπέρασαν τους 650 Παγκύπρια. 

-Κατατέθηκαν οι υποψηφιότητες του ΕΛΑΜ. Διεκδικούμε τη στήριξη του κόσμου για να μπορέσουμε μέσα από τη νέα Βουλή να συνεχίσουμε το σοβαρό έργο που ήδη επιτελούμε εδώ και πέντε χρόνια. Θέματα προτεραιότητας είναι το Εθνικό ζήτημα, τα ζητήαμτα των δανείων, της υγείας και το μεγάλο πρόβλημα της παράνομης μετανάστευσης. Στις επερχόμενες εκλογές, ένα διεφθαρμένο σύστημα που κτιζόταν για δεκαετίες αντιπαλεύεται με μια δύναμη που έιναι καθαρότατη. Κανένα σκάνδαλο δεν αφορά το ΕΛΑΜ και δεν υπάρχει εμπλοκή από κανένα στέλεχος του. Καλούμε όλους τους πολίτες να συμμετέχουν σε αυτή τη διαδικασία και ειδικά τη νεολαία. Έχουν δικαίωμα και ιερό καθήκον να αποφασίσουν ποιος θα κυβερνά και ποιος θα αποφασίζει για όλα τα θέματα που απασχολούν την κοινωνία. Η δική μας προοπτική είναι να αποκτήσουμε ρυθμιστικό ρόλο. Θεωρούμε πως υπάρχουν προϋποθέσεις αφού η κοινωνία έχει αγκαλιάσει το ΕΛΑΜ. 

-Ολοκληρώθηκε η διαδικασία σε όλες τις επαρχίες. Σύμφωνα με τους επαρχιακούς εφόρους εκλογών, έχουν κυλήσει όλα ομαλά. Έχει ανακοινωθεί μέχρι στιγμής πως στην Αμμόχωστο υποβλήθηκαν 127 υποψηφιότητες ενώ στην Επαρχία Κερύνειας 33. 

-Σύμφωνα με τον έπαρχο Λευκωσίας κατατέθηκαν 244  υποψηφιότητες για τις 20 έδρες της Επαρχίας Λευκωσίας. Συγκεκριμένα υποβλήθηκαν οκτώ πλήρεις συνδυασμοί, ένας συνδυασμός με 16 υποψηφιότητες, ένας με δεκαπέντε, δύο με δεκατέσσερεις, ένας συνδυασμός με 10, ένας με οκτώ και ένας με τέσσερις υποψηφιότητες, καθώς και τρεις ανεξάρτητες υποψηφιότητες. 

-Σύμφωνα με τον έφορο εκλογών, σήμερα ξεκίνησε ο Μαραθώνιος των εκλογών. Συγκεκριμένα υποβλήθηκαν 659 υποψηφιότητες εκ των οποίων οι οκτώ είναι μεμονωμένες υποψηφιότητες. Στη Βουλή υποβλήθηκαν 244 υποψηφιότητες για τις 20 θέσεις. Οι τρεις υποψηφιότητες είναι από ανεξάρτητους υποψηφίους. Στη Λεμεσό υποβλήθηκαν 141 υποψηφιότητες εκ των οποίων οι τρεις μεμονωμένες. Στην Αμμόχωστο υποβλήθηκαν 128 υποψηφιότητες εκ των οποίων η μία είναι ανεξάρτητη. Στη Λάρνακα υποβλήθηκαν 68 υποψηφιότητες, στην Πάφο 45 υποψηφιότητες και στην Κερύνεια 33 υποψηφιότητες. 

Δειτε Επισης

Ή αυτοί ή εκείνος... Η απόφαση επί της προσφυγής θα γράψει το τέλος της ιστορίας
Ξεκινά επίσημα η προεκλογική κούρσα-Κατατίθενται οι υποψηφιότητες των Ευρωεκλογών
Η ανάγκη της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης στα σχολεία και οι μύθοι που καταρρίφθηκαν
Οι άνθρωποι της νύχτας δραστηριοποιούνται πλέον την ημέρα και η Αστυνομία αναζητά χειροκροτητές
Γυρίζουν τον χρόνο στην εποχή Αλέξη οι έρευνες για την ενέδρα-Στο κάδρο δύο Επαρχίες, είχαν πληροφορίες οι Αρχές
Διερευνά τα παράπονα καταναλωτών για υψηλούς λογαριασμούς υδατοπρομήθειας ο Δήμος Πάφου
Το σκανδαλοθηρικό National Enquirer είχε συμφωνία με τον Τραμπ για να «θάβει» ρεπορτάζ εναντίον του
Αποζημίωση 139 εκατ. για την ανεπαρκή έρευνα του FBI κατά του Λάρι Νάσαρ θα λάβουν τα θύματά του
Θλίψη για την απώλεια της Ελένης Νικήτα εκφράζει το Υφυπουργείο Πολιτισμού
Οι υποψήφιοι Δήμαρχοι, Αντιδήμαρχοι που στηρίζει το Κόμμα για τα Ζώα σε Λευκωσία