BINTEO: Αυτή είναι η γίγας μερίδα πατάτες των McDonlald's που έχει αναστατώσει τη Βρετανία

Έκπληκτοι έμειναν οι λάτρεις των ΜcDonald's στην Βρετανία όταν είδαν στο διαδίκτυο να κυκλοφορεί ένα βίντεο με μια γίγας μερίδα τηγανητές πατάτες που διατίθεται σε άλλη χώρα, εκλιπαρώντας την γνωστή αλυσίδα φαστφούντ να τις καθιερώσει και στη χώρα τους.

Οι πατάτες κοινοποιήθηκαν στο TikTok από τον @foodreview.uk, ο οποίος έγραψε ενθουσιασμένος στη λεζάντα: «McDonald's πατάτες, η μεγαλύτερη μερίδα στην ιστορία!». Οι πατάτες αρέσουν στους περισσότερους Βρετανούς και πολλές φορές υπάρχει η απογοήτευση, καθώς τελειώνουν γρήγορα.

Στο βίντεο, ο TikToker σήκωσε το τεράστιο πακέτο με τις τηγανητές πατάτες στην κάμερα και εξήγησε: «Είμαι στην Πολωνία αυτή τη στιγμή και νομίζω ότι αυτή μπορεί να είναι η μεγαλύτερη μερίδα πατάτες McDonald's στον κόσμο».

Το βίντεο έγινε γρήγορα viral, συγκεντρώνοντας πάνω από 2,4 εκατομμύρια προβολές και περισσότερα από 229.000 likes. Τα σχόλια πήραν... φωτιά με κάποιον να γράφει: «Πηγαίνετε με στην Πολωνία ΤΩΡΑ», ενώ άλλοι παρακαλούσαν να ενσωματώσουν τις συγκεκριμένες πατάτες και στο μενού των McDonald's του Ηνωμένου Βασιλείου.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο των McDonald's της Πολωνίας, οι πατάτες-γίγας είναι ένα νέο στοιχείο στο μενού, μαζί με άλλα είδη όπως το Big Mac Bacon, το Maestro Bacon και Cheddar, το Chicken Box και το Supreme Chicken Tenders.

Παρόλα αυτά, τα McDonald's δεν σκοπεύουν να πωλούν τις συγκεκριμένες τηγανιτές πατάτες στο Ηνωμένο Βασίλειο σύντομα, καθώς η εταιρεία παραδέχτηκε ότι δεν είναι στα τρέχοντα σχέδιά της.

@foodreview.uk McDonald's Fries Biggest Portion EVER! #McDonalds #fyp #Poland #FastFood #fries ♬ original sound - FoodReview.UK

Πηγή: gazzetta 

Δειτε Επισης

Με Μαρίνα Σάττι η ΕΛ.ΑΣ. εύχεται καλή επιστροφή στους εκδρομείς του τριημέρου
Μετέτρεψε το αυτοκίνητό του σε ελικόπτερο, βγήκε στο δρόμο και το κατάσχεσαν
ΒΙΝΤΕΟ: Σκύλος ρομπότ εντοπίζει τροχαίες παραβάσεις στη Μάλαγα
Για πρώτη φορά μεταμοσχεύθηκε νεφρό γενετικά τροποποιημένου χοίρου σε ασθενή
ΒΙΝΤΕΟ: Ο άνθρωπος που πρέπει να πίνει 20 λίτρα νερό κάθε μέρα για να επιβιώσει-Η σπάνια πάθηση
ΒΙΝΤΕΟ: Πέραν των δεκαέξι χιλιάδων ευρώ η τιμή πώλησης του πιο ακριβού κομματιού Lego
Το νέο κόλπο των κλεφτών-Έτσι κλέβουν αυτοκίνητα μέσα σε 1 μόνο λεπτό
Έφηβος ανακάλυψε πως ο επί 10 χρόνια κολλητός του είναι… ηθοποιός που έχουν προσλάβει οι γονείς του
Τύπος εξόργισε τους χρήστες του διαδικτύου-Βούτηξε ένα κομμάτι πίτσας στην μπύρα και μετά το έφαγε
BINTEO: Καρναβαλίστρια «ξέρανε» ρεπόρτερ της ΕΡΤ-«Είμαστε στο γκρουπ για τον μούτσο καβάλα»