Πέμπτη 27 Ιαν, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Έκανε ψεύτικο γάμο για να της στείλει μήνυμα ο πρώην της-«Πλήρωσα μέχρι και φωτογράφο...»

  30/11/2021 18:52
Έκανε ψεύτικο γάμο για να της στείλει μήνυμα ο πρώην της-«Πλήρωσα μέχρι και φωτογράφο...»

Έκανε ψεύτικο γάμο για να της στείλει μήνυμα ο πρώην της-«Πλήρωσα μέχρι και φωτογράφο...»

  30/11/2021 18:52

Της κόστισε μια περιουσία όλο αυτό, για να «αναγκάσει» τον πρώην της να της στείλει μήνυμα.

Είναι γεγονός ότι οι χωρισμένοι (πέραν του ότι δεν γιορτάζουν ποτέ) κάνουν πολλά πράγματα εκτός ελέγχου προκειμένου να γυρίσει πίσω ο πρώην τους ή έστω να ασχοληθεί μαζί τους για να τους στείλει ένα μήνυμα, να τους πάρει ένα τηλέφωνο. Πολλοί έχουν καταφύγει στο… κάκιστο σενάριο, του να προσποιηθούν ότι έπαθαν κάτι, για να δουν αν ο άλλος ενδιαφέρεται ακόμα. Η Έισλι από τη Μ. Βρετανία δεν κατέφυγε σε αυτό, πάλι καλά, αλλά αυτό που έκανε δεν το λες και συνηθισμένο και έχει μια δόση… τρέλας.

Τι σκαρφίστηκε; Διοργάνωσε τον… γάμο της, μόνο πού ήταν ψεύτικος. Κι όλο αυτό; Για να της στείλει μήνυμα ο πρώην της. Και για να είναι πειστικός και σωστός γάμος, πλήρωσε μέχρι και φωτογράφο, όπου τράβηξε μερικές φωτογραφίες με τον γαμπρό.

4075302802161710 image

Εκτός από ένα εντυπωσιακό λευκό φόρεμα και πέπλο, φάνηκε να έχει κάνει επαγγελματικό μακιγιάζ ενώ φωτογραφίστηκε με ένα τεράστιο μπουκέτο λευκά τριαντάφυλλα.

Φυσικά από το «άλμπουμ» δεν απουσίαζε ο γαμπρός, πως θα μπορούσε άλλωστε, για να φωτογραφηθεί ως ο νέος της σύζυγος. Τράβηξαν μερικά δυνατά ενσταντανέ όπως αγκαλιασμένοι, δίπλα στη γαμήλια τούρτα (ναι, είχε φροντίσει και γι αυτήν), παίζοντας κάτι στο πιάνο κτλ.

Κι αν όλα αυτά δεν ήταν φανταχτερά και πειστικά, η νύφη έβγαλε φωτογραφία και με το άλογο, που προφανώς την μετέφερε στην εκκλησία.

Όπως καταλαβαίνετε, όλα αυτά της κόστισαν μια περιουσία και το αποτέλεσμα ήταν, να δει τελικά τα stories της ο πρώην της, αλλά να μην της στείλει ποτέ μήνυμα.

4075303013228357 image

4075303060496054 image

 Όπως έγραψε όμως ένας χρήστης του TikTok- και μάλλον δεν σκέφτηκε η Έισλι- και να ήθελε να της στείλει, γιατί να το κάνει, όταν είδε ότι παντρεύτηκε και προχώρησε στη ζωή της;

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας