Κυριακή 5 Δεκ, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

BINTEO: Ντελιβεράς έλαβε παραγγελία για διαδρομή 1.192 χιλιομέτρων

  27/10/2021 16:43
BINTEO: Ντελιβεράς έλαβε παραγγελία για διαδρομή 1.192 χιλιομέτρων

BINTEO: Ντελιβεράς έλαβε παραγγελία για διαδρομή 1.192 χιλιομέτρων

  27/10/2021 16:43

Ένας ντελιβεράς από το Οχάιο κλήθηκε να παραδώσει μια παραγγελία σε απόσταση 1.192 χιλιομέτρων.

Ο TikToker Kaelum Grant από το Οχάιο είναι ντελιβεράς σε κατάστημα της περιοχής. Πρόσφατα αποκάλυψε ότι έλαβε μια παραγγελία που έπρεπε να την παραδώσει σε πελάτη που βρισκόταν σε απόσταση περίπου 1.200 χιλιομέτρων. Και γι αυτή την απόσταση που έπρεπε να διανύσει θα αμειβόταν με μόλις 9,25 δολάρια.

Ο Kaelum αντιμετώπισε με χιούμορ την παραγγελία, καθώς δεν ήταν πρόθυμος να κάνει όλο αυτό το ταξίδι. Μάλιστα, μοιράστηκε την ιστορία του στο TikTok με αποτέλεσμα να γίνει viral. Επίσης, δέχθηκε ένα μήνυμα από τον πελάτη που περίμενε το φαγητό του.

«Αν ζείτε στο Rhode Island και παραγγείλατε από το DoorDash στο Godavari, φτιάξτε ένα σάντουιτς διότι δεν πρόκειται να παραλάβετε το φαγητό σας απόψε», είπε και συμπλήρωσε: «Ξεχάστε το, δεν θα φέρει κανένας αυτό το φαγητό, Προσπαθούν να με στείλουν σε μια περιπέτεια. 1.200 χιλιόμετρα για 9,25 δολάρια;».

Ο TikToker εξεπλάγη ακόμα περισσότερο με τον χρόνο παράδοσης της παραγγελίας. «Δεν ξέρεις την απόσταση; Αυτό είναι τρελό», πρόσθεσε. Το βίντεο του Kaelum έχει 4,5 εκατομμύρια προβολές και έχει λάβει 1,3 εκατομμύρια likes.

Αρκετοί ωστόσο ήταν και αυτοί που αμφισβήτησαν την παραγγελία. «Αδερφέ 1.200 χιλιόμετρα πως;», έγραψε κάποιος, ενώ άλλος είπε: «Τι αυτοκίνητα πιστεύετε ότι έχουν στο DoorDash;».

Πηγή: gazzetta.gr

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας