Σάββατο 27 Νοε, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

BINTEO: Τεξανή πήγε σε τουαλέτα βενζινάδικου και γέννησε μόνη τον γιο της

  18/10/2021 10:34
BINTEO: Τεξανή πήγε σε τουαλέτα βενζινάδικου και γέννησε μόνη τον γιο της

BINTEO: Τεξανή πήγε σε τουαλέτα βενζινάδικου και γέννησε μόνη τον γιο της

  18/10/2021 10:34

Μια έγκυος γυναίκα χρειάστηκε να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα ενός βενζινάδικου και κατέληξε να γεννήσει μόνη μέσα σε αυτήν.

Στο βενζινάδικο μιας τουαλέτας του Τέξας γέννησε μια γυναίκα, χωρίς να έχει καμία απολύτως βοήθεια. Η Κέιτλιν βρισκόταν στο αυτοκίνητο με τον σύζυγό της Σέρτζιο τον περασμένο Ιούλιο, όταν ένιωσε την ανάγκη να πάει στην τουαλέτα.

Η Κέιτλιν που βρισκόταν στις μέρες της να γεννήσει, ζήτησε από τον σύζυγό της να σταματήσει, στην πρώτη ευκαιρία. Λίγο αργότερα ο Σέρτζιο έκανε στάση σε ένα βενζινάδικο προκειμένου η σύντροφός του να πάει στην τουαλέτα. Ωστόσο, δέκα λεπτά αργότερα συνέβη το απίστευτο, καθώς της έσπασαν τα νερά με αποτέλεσμα να γεννήσει μέσα στην τουαλέτα τον γιο τους!

«Βρισκόμασταν στο δρόμο και ένιωσα ότι χρειαζόμουν τουαλέτα. Αισθάνθηκα μια πίεση όταν σηκώθηκα και τότε έσπασαν τα νερά», είπε η γυναίκα που άρχισε να έχει συσπάσεις την ώρα που μπήκε στην τουαλέτα. Λίγα λεπτά αργότερα, χωρίς να έχει κανέναν στο πλευρό της κατάφερε να γεννήσει.

Μόλις βγήκε το νεογέννητο αγοράκι, οι υπόλοιπες γυναίκες που βρέθηκαν εκείνη τη στιγμή στην τουαλέτα, την ρώτησαν αν είναι καλά. Η Κέιτλιν τους είπε ότι είναι εντάξει και ζήτησε να ειδοποιήσουν τον σύζυγό της που την περίμενε στο αυτοκίνητο.

Η έκπληξη του Σέρτζιο ήταν μεγάλη κι δεν μπορούσε να πιστέψει ότι η γυναίκα του είχε γεννήσει μόνη στην τουαλέτα ενός βενζινάδικου. Λίγο αργότερα έφτασαν οι γιατροί που πήραν την Κέιτλιν και το μωράκι στο νοσοκομείο. Και οι δύο ήταν καλά στην υγεία τους.

Το ζευγάρι μοιράστηκε το βίντεο που τραβήχτηκε λίγο μετά τη γέννα στο βενζινάδικο και από τότε έχει 20 εκατομμύρια προβολές. Οι χρήστες εντυπωσιάστηκαν από την ιστορία της Κέιτλιν και την δύναμη ψυχής που έδειξε.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας