BINTEO: Τεξανή πήγε σε τουαλέτα βενζινάδικου και γέννησε μόνη τον γιο της

Μια έγκυος γυναίκα χρειάστηκε να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα ενός βενζινάδικου και κατέληξε να γεννήσει μόνη μέσα σε αυτήν.

Στο βενζινάδικο μιας τουαλέτας του Τέξας γέννησε μια γυναίκα, χωρίς να έχει καμία απολύτως βοήθεια. Η Κέιτλιν βρισκόταν στο αυτοκίνητο με τον σύζυγό της Σέρτζιο τον περασμένο Ιούλιο, όταν ένιωσε την ανάγκη να πάει στην τουαλέτα.

Η Κέιτλιν που βρισκόταν στις μέρες της να γεννήσει, ζήτησε από τον σύζυγό της να σταματήσει, στην πρώτη ευκαιρία. Λίγο αργότερα ο Σέρτζιο έκανε στάση σε ένα βενζινάδικο προκειμένου η σύντροφός του να πάει στην τουαλέτα. Ωστόσο, δέκα λεπτά αργότερα συνέβη το απίστευτο, καθώς της έσπασαν τα νερά με αποτέλεσμα να γεννήσει μέσα στην τουαλέτα τον γιο τους!

«Βρισκόμασταν στο δρόμο και ένιωσα ότι χρειαζόμουν τουαλέτα. Αισθάνθηκα μια πίεση όταν σηκώθηκα και τότε έσπασαν τα νερά», είπε η γυναίκα που άρχισε να έχει συσπάσεις την ώρα που μπήκε στην τουαλέτα. Λίγα λεπτά αργότερα, χωρίς να έχει κανέναν στο πλευρό της κατάφερε να γεννήσει.

@thesergiomancera

@mancerakaitlyn this is going to be a story to tell one day😭😂 #naturalbirth #laboranddelivery #foryou #DontSpillChallenge #fypシ #houstontx #Houston

♬ chicken tikka - hannah

Μόλις βγήκε το νεογέννητο αγοράκι, οι υπόλοιπες γυναίκες που βρέθηκαν εκείνη τη στιγμή στην τουαλέτα, την ρώτησαν αν είναι καλά. Η Κέιτλιν τους είπε ότι είναι εντάξει και ζήτησε να ειδοποιήσουν τον σύζυγό της που την περίμενε στο αυτοκίνητο.

Η έκπληξη του Σέρτζιο ήταν μεγάλη κι δεν μπορούσε να πιστέψει ότι η γυναίκα του είχε γεννήσει μόνη στην τουαλέτα ενός βενζινάδικου. Λίγο αργότερα έφτασαν οι γιατροί που πήραν την Κέιτλιν και το μωράκι στο νοσοκομείο. Και οι δύο ήταν καλά στην υγεία τους.

Το ζευγάρι μοιράστηκε το βίντεο που τραβήχτηκε λίγο μετά τη γέννα στο βενζινάδικο και από τότε έχει 20 εκατομμύρια προβολές. Οι χρήστες εντυπωσιάστηκαν από την ιστορία της Κέιτλιν και την δύναμη ψυχής που έδειξε.

@thesergiomancera

@mancerakaitlyn God is Good. #fyp #onemonth #gasstation #indigenousday #sheincares #cameraroll #naturallabor #laboranddelivery #houston #safelabor

♬ Myles x Kanye - Myles

 

Δειτε Επισης

BINTEO: Πήγε για κούρεμα και τον πήρε ο ύπνος-Η απόφαση του κουρέα που έγινε viral
Scorpios Music Bar: Πώς έγινε το «μπαμ»-Οι άνθρωποι πίσω από τα viral βίντεο στο TikTok
Με Μαρίνα Σάττι η ΕΛ.ΑΣ. εύχεται καλή επιστροφή στους εκδρομείς του τριημέρου
Μετέτρεψε το αυτοκίνητό του σε ελικόπτερο, βγήκε στο δρόμο και το κατάσχεσαν
ΒΙΝΤΕΟ: Σκύλος ρομπότ εντοπίζει τροχαίες παραβάσεις στη Μάλαγα
Για πρώτη φορά μεταμοσχεύθηκε νεφρό γενετικά τροποποιημένου χοίρου σε ασθενή
ΒΙΝΤΕΟ: Ο άνθρωπος που πρέπει να πίνει 20 λίτρα νερό κάθε μέρα για να επιβιώσει-Η σπάνια πάθηση
ΒΙΝΤΕΟ: Πέραν των δεκαέξι χιλιάδων ευρώ η τιμή πώλησης του πιο ακριβού κομματιού Lego
Το νέο κόλπο των κλεφτών-Έτσι κλέβουν αυτοκίνητα μέσα σε 1 μόνο λεπτό
Έφηβος ανακάλυψε πως ο επί 10 χρόνια κολλητός του είναι… ηθοποιός που έχουν προσλάβει οι γονείς του