BINTEO: Νεαρή Αμερικανίδα αποκάλυψε στους γονείς της ότι είναι στρίπερ με παρουσίαση

Έναν ιδιαίτερο τρόπο σκαρφίστηκε μια νεαρή Αμερικανίδα για να ανακοινώσει στους γονείς της ότι έγινε στρίπερ.

Μια νεαρή κοπέλα από το Πόρτλαντ των ΗΠΑ αποφάσισε να γίνει στρίπερ, ωστόσο γνώριζε εξ αρχής ότι θα αντιμετώπιζε μια αντικειμενική δυσκολία. Να το ανακοινώσει στους γονείς της.

Έτσι η Λεξ σκαρφίστηκε έναν ιδιαίτερο τρόπο για να ρίξει τη... βόμβα στην οικογένειά της, δημιουργώντας μια παρουσίαση PowerPoint. Στη συνέχεια η αδελφή της Σάμι, ανέβασε στο TikTok βίντεο από την παρουσίαση και την ανακοίνωση στους γονείς και γρήγορα έγινε viral.

«Σήμερα σας αποκαλύπτω ένα μυστικό», είπε αρχικά στους γονείς της η Λεξ. «Ό,τι και να μαντέψετε, θα κάνετε λάθος, Σας το λέω απλώς γιατί θέλω οι άνθρωποι που αγαπώ και εμπιστεύομαι περισσότερο να ξέρουν τι συμβαίνει στη ζωή μου και για να έχω τη χαρά να μοιράζομαι αυτό το ταξίδι μαζί σας».

Η Λεξ παρουσίασε διάφορες διαφάνειες, στις οποίες προσπάθησε να δώσει κάποιες εξηγήσεις, προτού κάνει την ανακοίνωση. «Τι σημαίνει αυτό το μυστικό: είμαι ταλαντούχα, είμαι κουλ, είμαι δυνατή», είπε. «Τι δεν σημαίνει αυτό το μυστικό: είμαι έγκυος ή σε κίνδυνο».

@mildwestsami

@lex1898 is WILD😩 Jokes aside our parents are the literal best, my mom said “I’m surprised how proud I am” 🥺😭😭 #hotgirlshit #getthatbagsis

♬ original sound - Mild West Sami

Στη συνέχεια ήρθε η μεγάλη αποκάλυψη από τη νεαρή κοπέλα. «Είμαι στρίπερ! Δηλαδή κάνω pole dancing σε στριπτιζάδικο και το λατρεύω!». Προτού κάνει την αποκάλυψη, η Λεξ είχε ήδη προετοιμάσει τους γονείς της, με μια σειρά από ερωτήσεις και απαντήσεις, σε μια προσπάθεια να προλάβει τις απορίες που θα είχαν.

«Αρχικά μπορεί να σκεφτείτε: Γιατί; Ποιο είναι το νόημα; Είναι μια παράσταση… θεατρική αν θέλετε».

«Πώς παραμένω ασφαλής;» ήταν μια από τις ερωτήσεις που είχε ετοιμάσει και η απάντηση ήταν η εξής: «Βλέπετε υπάρχει πλήρης ανωνυμία στο περιβάλλον του κλαμπ. Η κουλτούρα των στριπτιζάδικων στο Πόρτλαντ είναι sex-positive και πολύ ασφαλής. Δεν υπάρχουν ναρκωτικά ή ύποπτες πρακτικές σε κοινή θέα», ανέφερε.

«Είναι μια από τις πιο διασκεδαστικές δουλειές που είχα ποτέ. Και δεν θέλω να ανησυχείτε, γι’ αυτό έχω τις ερωτοαπαντήσεις», πρόσθεσε.

Η μητέρα της τη στήριξε, σημειώνοντας: «Εκτιμώ πραγματικά το γεγονός ότι μας μίλησες ανοιχτά και μοιράστηκες τη ζωή σου μαζί μας και χαίρομαι που είσαι δυνατή».

 

Δειτε Επισης

Scorpios Music Bar: Πώς έγινε το «μπαμ»-Οι άνθρωποι πίσω από τα viral βίντεο στο TikTok
Με Μαρίνα Σάττι η ΕΛ.ΑΣ. εύχεται καλή επιστροφή στους εκδρομείς του τριημέρου
Μετέτρεψε το αυτοκίνητό του σε ελικόπτερο, βγήκε στο δρόμο και το κατάσχεσαν
ΒΙΝΤΕΟ: Σκύλος ρομπότ εντοπίζει τροχαίες παραβάσεις στη Μάλαγα
Για πρώτη φορά μεταμοσχεύθηκε νεφρό γενετικά τροποποιημένου χοίρου σε ασθενή
ΒΙΝΤΕΟ: Ο άνθρωπος που πρέπει να πίνει 20 λίτρα νερό κάθε μέρα για να επιβιώσει-Η σπάνια πάθηση
ΒΙΝΤΕΟ: Πέραν των δεκαέξι χιλιάδων ευρώ η τιμή πώλησης του πιο ακριβού κομματιού Lego
Το νέο κόλπο των κλεφτών-Έτσι κλέβουν αυτοκίνητα μέσα σε 1 μόνο λεπτό
Έφηβος ανακάλυψε πως ο επί 10 χρόνια κολλητός του είναι… ηθοποιός που έχουν προσλάβει οι γονείς του
Τύπος εξόργισε τους χρήστες του διαδικτύου-Βούτηξε ένα κομμάτι πίτσας στην μπύρα και μετά το έφαγε