Δευτέρα 18 Οκτ, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

ΒΙΝΤΕΟ: Μοντέλο του Instagram με αδιανόητα μεγάλα μάγουλα, θεωρεί πως είναι το ωραιότερο τέρας του κόσμου

  30/08/2021 18:09
ΒΙΝΤΕΟ: Μοντέλο του Instagram με αδιανόητα μεγάλα μάγουλα, θεωρεί πως είναι το ωραιότερο τέρας του κόσμου

ΒΙΝΤΕΟ: Μοντέλο του Instagram με αδιανόητα μεγάλα μάγουλα, θεωρεί πως είναι το ωραιότερο τέρας του κόσμου

  30/08/2021 18:09

Ένα μοντέλο του Instagram που έχει ξοδέψει πάνω από 2.000 ευρώ για filler στο πρόσωπό της λέει ότι δεν θα ακούσει ποτέ τους γιατρούς, που την προειδοποιούν για τους «εγγενείς κινδύνους» της υπερβολικής χρήσης αυτών των πληρωτικών.

Η 32χρονη Αναστάζια Ποκρέσκουκ, από το Κίεβο της Ουκρανίας πέρασε τα τελευταία δύο χρόνια κάνοντας τις δικές της ενέσεις στο πρόσωπο καθώς πιστεύει ότι έμοιαζε με χάμστερ πριν από το δραστικό filler στα μάγουλά της.

Σε εμφάνισή της σε πρωινή εκπομπή της Αγγλίας, όπου καλεσμένος ήταν και ο Δρ Στίβεν Χάρις, διευθυντής κλινικής ομορφιάς στο βόρειο Λονδίνο, είπε ότι είναι «χαρούμενη με την εμφάνισή της» και χαρακτήρισε τον εαυτό της ως το «ωραιότερο τέρας που θα δείτε ποτέ». Επίσης, αγνόησε τη συμβουλή του γιατρού που της έλεγε ότι η υπερβολική θεραπεία μπορεί να οδηγήσει σε σωματική και ψυχολογική βλάβη, επιμένοντας ότι είναι πολύ πιο ευτυχισμένη με την εμφάνισή της τώρα, παρά πριν.

«Είμαι ευτυχισμένη με την εμφάνισή μου, πριν έμοιαζα με χάμστερ

«Καταλαβαίνω ότι είναι υπερβολικό» είπε. «Αλλά είναι φυσιολογικό και καλό για μένα και είμαι ευτυχισμένη με την εμφάνισή μου. Δε θα ακούσω ποτέ τους γιατρούς. Είμαι πολύ χαρούμενη, Κοιτάζω τις φωτογραφίες μου πριν από δύο χρόνια και νομίζω ότι ήμουν άσχημη. Μπορεί να μην σου αρέσει το πώς δείχνεις αλλά μπορείς να το αλλάξεις αυτό».

3995788616580312 image

Ερωτηθείς γιατί δεν της άρεσε η εμφάνισή της, η Αναστάζια είπε: «Δεν μου άρεσε το πρόσωπό μου. Έμοιαζα με χάμστερ. Ήμουν σαν χάμστερ, τα μάγουλά μου ήταν χαμηλότερα».

«Δεν είμαι ούτε τρελή, ούτε ηλίθια»

Το μοντέλο των social media,που έχει πάνω από 270.000 ακόλουθους στο Instagram, λέει πως έκανε Botox καθώς και filler στα μάγουλα, τα χείλη και το σαγόνι της. Η Ανασταζία πρόσθεσε ότι δεν εμπνεύστηκε από κάποια διασημότητα – όπως για παράδειγμα την Ιρανή που άλλαξε το πρόσωπό της για να μοιάζει με την Αντζελίνα Τζολί – και πως οι δικοί της άνθρωποι δεν της λένε τίποτα για την ποσότητα του filler που έχει εγχύσει στο πρόσωπό της. «Είμαι απόφοιτος ψυχολογίας» είπε. «Κανείς δεν μου λέει ότι το filler είναι υπερβολικό. Όσοι μιλούν για μένα με ξέρουν καλά και γνωρίζουν ότι είμαι ένα φυσιολογικό άτομο. Ούτε τρελή, ούτε ηλίθια».

3995788860417690 image

Ο Δρ. Χάρις είπε ότι πιστεύει πως τα πρότυπα ομορφιάς έχουν αλλάξει και πως «μη ρεαλιστικές προσδοκίες» τίθενται μέσω των social media. Μιλώντας για την Αναστάζια, είπε: «Κατά τη γνώμη μου φαίνεται υπερβολικό. Αντικειμενικά και από επαγγελματική άποψη θα έλεγα ότι έχει κάνει υπερβολική θεραπεία».

Πηγή: iefimerida.gr

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας