ΒΙΝΤΕΟ: Νέα, επικίνδυνη μόδα στο TikTok-Σκαρφαλώνουν σε καφάσια και… γκρεμοτσακίζονται

Μια νέα, επικίνδυνη μόδα κάνει την εμφάνισή της στο TikTok, προκαλώντας ανησυχία στους ορθοπεδικούς, αλλά και στους νοήμονες ανθρώπους εν γένει.

Πρόκειται για την λεγόμενη «Milk Crate Challenge», μια πρόκληση κατά την οποία πρέπει κανείς να σκαρφαλώσει σ’ έναν πύργο από καφάσια, που κανονικά χρησιμοποιούνται για την μεταφορά του γάλακτος. Όπως μαντεύετε, οι «πύργοι» δεν πρόκειται για τις πιο άρτιες και σταθερές κατασκευές, ούτε όλοι όσοι συμμετέχουν στην πρόκληση διαθέτουν ικανότητες κασκαντέρ ή ακροβάτη.

Ως αποτέλεσμα, λοιπόν, οι περισσότεροι από τους συμμετέχοντες καταλήγουν να γκρεμοτσακίζονται, μπροστά στα μάτια των εκατομμυρίων θεατών που παρακολουθούν μανιωδώς τα σχετικά βιντεάκια. Συνολικά, τα βίντεο του «Milk Crate Challenge» στο TikTok αριθμούν περισσότερες από 15,3 εκατ. προβολές, ενώ η μόδα αυτή εξαπλώθηκε πρόσφατα και στο Twitter.

Επίδοξοι ακροβάτες αποτυγχάνουν να ολοκληρώσουν το Milk Crate Challenge και τρώνε επικές τούμπες, σε ένα βιντεάκι που έχει ξεπεράσει, ως τώρα, τις 1,4 εκατ. προβολές.

«Όσοι το επιχειρούν αυτό πρέπει να έχουν πολύ καλή ασφάλεια υγείας», λέει η λεζάντα ενός βίντεο που αναρτήθηκε στο Twitter.

Ερωτώμενοι σχετικά με την άποψή τους γύρω από αυτή την νέα διαδικτακή τάση, ορισμένοι Αμερικανοί γιατροί εξέφρασαν, όπως θα περίμενε κανείς, τις ανησυχίες τους.

«Το Milk Crate Challenge πρόκειται για μια πολύ επικίνδυνη μόδα και εμείς έχουμε ήδη δει πολλούς που έχουν τραυματιστεί βαριά επιχειρώντας το», λέει ο Νεοϋορκέζος ορθοπεδικός, δρ. Σον Άντονι. «Έχουμε δει τραυματίες με σπασμένους καρπούς, βγαλμένους ώμους, ρήξεις χιαστού ή μηνίσκου, ακόμα και με επικίνδυνους για τη ζωή τραυματισμούς, όπως αυτοί της σπονδυλικής στήλης».

Σαν να μην έφτανε η «πρόκληση» από μόνη της…Στο παραπάνω viral βίντεο, ένα παιδί κλωτσάει τον πύργο από καφάσια, όπου ένας άνδρας επιχείρησε να σκαρφαλώσει!

Το «Milk Crate Challenge» δεν  πρόκειται, βέβαια, για την πρώτη επικίνδυνη μόδα που διαδίδεται μέσω του TikTok. Η πλατφόρμα έχει πλέον…παράδοση στις παραδοξότητες που θέτουν σε κίνδυνο την ανθρώπινη ασφάλεια.

Η απόλυτη νικήτρια του Milk Crate Challenge κατάφερε να το ολοκληρώσει φορώντας… τακούνια. Μην παίρνετε αέρα- Τα στατιστικά δείχνουν ότι η κοπέλα αποτελεί αυτό που λέμε «λαμπρή εξαίρεση».

Ενδεικτικά αναφέρουμε πως, κατά καιρούς, χρήστες του TikTok έχουν συμμετάσχει σε προκλήσεις όπως: α) Ποιος θα καταπιεί τις περισσότερες ταμπλέτες πλυντηρίου πιάτων, β) Ποιος θα «χορέψει» καλύτερα με το αυτοκίνητό του στον ρυθμό γνωστών κομματιών, γ) Ποιος θα έχει τις καλύτερες…παραισθήσεις μετά την κατανάλωση υπερβολικής δόσης αντιισταμινικών και δ) Ποιος θα κάνει την πιο πετυχημένη αποτρίχωση, περιχύνοντας το πρόσωπό του με καυτό κερί. Το «Milk Crate Challenge» αποτελεί μονάχα μια σταγόνα στον «ωκεανό» της παράνοιας του διαδικτύου και πολύ φοβόμαστε ότι τα χειρότερα δεν έχουνε ακόμη έρθει…

ΠΗΓΗ: New York Post  

Δειτε Επισης

BINTEO: H Microsoft «ζωντάνεψε» τη Μόνα Λίζα και προκάλεσε χαμό
Τέσσερις Γερμανοί γιόρταζαν τα γενέθλια του Χίτλερ στο σπίτι που γεννήθηκε και συνελήφθησαν
BINTEO: Τον χώρισε και έστειλε σπίτι της δεκάδες ντελίβερι επιλέγοντας... πληρωμή με μετρητά.
Η απίστευτη selfie που έγινε viral-Μακάκος πόζαρε στο φακό με Βρετανούς τουρίστες στο Μπαλί
Γυναίκα φυλακίστηκε επειδή τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση περισσότερες από 2.000 φορές
Το λάθος που κάνουμε όλοι-Γιατί δεν πρέπει να βάζουμε τα αυγά στην πόρτα του ψυγείου
Ανακοινώθηκαν τα πρώτα «καλλιστεία» τεχνητής νοημοσύνης-H νικήτρια... κούκλα θα λάβει πάνω από 20.000
Γερμανός δισεκατομμυριούχος που είχε κηρυχθεί νεκρός το 2021 ίσως ζει κρυφά στη Μόσχα
ΒΙΝΤΕΟ: Γυναίκα πήγε τον νεκρό θείο της σε τράπεζα για να υπογράψει για δάνειο 3.000
Ζευγάρι πήρε διαζύγιο επειδή οι δικηγόροι τους πάτησαν λάθος κουμπί