BINTEO: Η στιγμή που πύθωνας πετάγεται από ράφι σούπερ μάρκετ

Το περιστατικό, σύμφωνα με το BBC, σημειώθηκε την περασμένη Δευτέρα στα βορειοδυτικά περίχωρα του Σίδνεϊ. Η 25χρονη κοπέλα ήταν σε ένα σούπερ μάρκετ της αλυσίδας Woolworths, όταν ξαφνικά είδε το πελώριο φίδι να ξεπροβάλλει μέσα από το ράφι με τα μπαχαρικά.

Το εν λόγω σούπερ μάρκετ – όπως αναφέρει το δημοσίευμα του BBC – βρίσκεται στο άκρο μιας μεγάλης έκτασης με αρκετά πυκνή βλάστηση.

Tο τελευταίο όμως πράγμα που περίμενε η νεαρή κοπέλα είναι ότι θα έβλεπε έναν πύθωνα μήκους τριών μέτρων να την κοιτάζει μέσα από τα μπουκαλάκια με την πάπρικα, το σκόρδο και το πιπέρι.

Ευτυχώς για το ερπετό, η 25χρονη κοπέλα είναι διασώστρια άγριας ζωής και άκρως εξοικειωμένη με τα φίδια. «Όταν γύρισα το κεφάλι μου απείχε περίπου 20 εκατοστά από το πρόσωπό μου και με κοιτούσε», είπε η Helaina Alati. Στην αρχή – όπως ήταν αναμενόμενο – σάστισε, αλλά κατάφερε να κρατήσει την ψυχραιμία της. Σχεδόν αμέσως κατάλαβε ότι δεν είναι δηλητηριώδες και ότι ουσιαστικά χρειαζόταν τη βοήθειά της, αφού είχε παγιδευτεί στο κατάστημα. Αφού τράβηξε τον πύθωνα σε βίντεο, ειδοποίησε το προσωπικό του σούπερ μάρκετ και προσφέρθηκε να τους βοηθήσει να βγάλουν έξω το φίδι.

Στη συνέχεια η Helaina Alati επέστρεψε πήγε στο σπίτι της για να πάρει μια ειδική τσάντα για μεταφορά φιδιών και μετά επέστρεψε στο σούπερ μάρκετ. Τότε άγγιξε απαλά τον πύθωνα στην ουρά και εκείνος μπήκε πρόθυμα στην τσάντα. Λίγο αργότερα, η σωτήρας του φιδιού τον ελευθέρωνε σε μια περιοχή μακριά από σπίτια, στο φυσικό του περιβάλλον.

Πηγή: newsit.gr

Δειτε Επισης

BINTEO: Πήγε για κούρεμα και τον πήρε ο ύπνος-Η απόφαση του κουρέα που έγινε viral
Το δαχτυλίδι των 6,5 ευρώ αποδείχτηκε ότι έκρυβε διαμάντι 2,3 καρατίων
Scorpios Music Bar: Πώς έγινε το «μπαμ»-Οι άνθρωποι πίσω από τα viral βίντεο στο TikTok
Με Μαρίνα Σάττι η ΕΛ.ΑΣ. εύχεται καλή επιστροφή στους εκδρομείς του τριημέρου
Μετέτρεψε το αυτοκίνητό του σε ελικόπτερο, βγήκε στο δρόμο και το κατάσχεσαν
ΒΙΝΤΕΟ: Σκύλος ρομπότ εντοπίζει τροχαίες παραβάσεις στη Μάλαγα
Για πρώτη φορά μεταμοσχεύθηκε νεφρό γενετικά τροποποιημένου χοίρου σε ασθενή
ΒΙΝΤΕΟ: Ο άνθρωπος που πρέπει να πίνει 20 λίτρα νερό κάθε μέρα για να επιβιώσει-Η σπάνια πάθηση
ΒΙΝΤΕΟ: Πέραν των δεκαέξι χιλιάδων ευρώ η τιμή πώλησης του πιο ακριβού κομματιού Lego
Το νέο κόλπο των κλεφτών-Έτσι κλέβουν αυτοκίνητα μέσα σε 1 μόνο λεπτό