Απίστευτο περιστατικό σε βενζινάδικο-22χρονος έσερνε με το αυτοκίνητό του την ιδιοκτήτρια για να μην πληρώσει

 Ο μεθυσμένος νεαρός έσερνε με το αυτοκίνητο του στην άσφαλτο την ιδιοκτήτρια του βενζινάδικου στην Μαγνησία για να μην πληρώσει το αντίτιμο των καυσίμων.

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε σε βενζινάδικο στην Μαγνησία, το βράδυ της Κυριακής (15/8).

Σύμφωνα με το taxydromos.gr, ένας οδηγός αυτοκινήτου ηλικίας 22 ετών, που ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ, έσυρε με το όχημα στην άσφαλτο 65χρονη ιδιοκτήτρια πρατηρίου υγρών καυσίμων, προκειμένου να μην πληρώσει το αντίτιμο της βενζίνης, που έβαλε.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 21:00 μπροστά στα μάτια ανυποψίαστων οδηγών, που είχαν σταματήσει στο βενζινάδικο για ανεφοδιασμό και σοκαρίστηκαν.

Ο νεαρός φουλάρισε το αυτοκίνητό του με βενζίνη αξίας 40 ευρώ και όταν η ιδιοκτήτρια του έδωσε την απόδειξη για να πληρώσει, αρνήθηκε να καταβάλει το ποσό και ετοιμαζόταν να ανάψει τη μηχανή του αμαξιού για να φύγει.

Η γυναίκα προσπάθησε να τον εμποδίσει. Σε ύστατη προσπάθεια, πιάστηκε από τα παράθυρα του αυτοκινήτου. Εκείνος, όμως, ξεκίνησε με το αυτοκίνητο για να απομακρυνθεί, με αποτέλεσμα να σέρνει τη γυναίκα στο οδόστρωμα.

Τελικά, ακινητοποίησε το αυτοκίνητό του σε απόσταση πέντε – έξι μέτρων. Άμεσα οι μάρτυρες ειδοποίησαν την Αστυνομία, ενώ σχεδόν ταυτόχρονα έφθασε στο βενζινάδικο και ο γιος της ιδιοκτήτριας.

Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι ο 22χρονος οδηγούσε έχοντας καταναλώσει αλκοόλ.

Επίσης, διαπίστωσαν ότι δεν έχει δίπλωμα οδήγησης και οδηγούσε αυτοκίνητο, που ανήκει σε 24χρονη. Στον οδηγό επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 100 ευρώ, ενώ κρατήθηκε το βράδυ και χθες το πρωί αφέθηκε ελεύθερος με προφορική εντολή εισαγγελέα.

Η 65χρονη διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας Βελεστίνου για την παροχή πρώτων βοηθειών καθώς υπέστη μώλωπες στα πόδια. Πρόκειται να καταθέσει μήνυση κατά του 22χρονου στην Αστυνομία.

Ο γιος της σχολίασε: «Αν ο νεαρός δεν είχε χρήματα, θα μπορούσε να ζητήσει να του βάλουμε 5 ευρώ βενζίνη για να φθάσει στον Βόλο. Συνήθως έτσι κάνουμε, όταν υπάρχει ανάγκη. Αυτός ήθελε να κλέψει. Δεν μας έχει ξανασυμβεί κάτι τέτοιο εδώ και τουλάχιστον 15 χρόνια», πρόσθεσε.

 

Δειτε Επισης

BINTEO: Πήγε για κούρεμα και τον πήρε ο ύπνος-Η απόφαση του κουρέα που έγινε viral
Το δαχτυλίδι των 6,5 ευρώ αποδείχτηκε ότι έκρυβε διαμάντι 2,3 καρατίων
Scorpios Music Bar: Πώς έγινε το «μπαμ»-Οι άνθρωποι πίσω από τα viral βίντεο στο TikTok
Με Μαρίνα Σάττι η ΕΛ.ΑΣ. εύχεται καλή επιστροφή στους εκδρομείς του τριημέρου
Μετέτρεψε το αυτοκίνητό του σε ελικόπτερο, βγήκε στο δρόμο και το κατάσχεσαν
ΒΙΝΤΕΟ: Σκύλος ρομπότ εντοπίζει τροχαίες παραβάσεις στη Μάλαγα
Για πρώτη φορά μεταμοσχεύθηκε νεφρό γενετικά τροποποιημένου χοίρου σε ασθενή
ΒΙΝΤΕΟ: Ο άνθρωπος που πρέπει να πίνει 20 λίτρα νερό κάθε μέρα για να επιβιώσει-Η σπάνια πάθηση
ΒΙΝΤΕΟ: Πέραν των δεκαέξι χιλιάδων ευρώ η τιμή πώλησης του πιο ακριβού κομματιού Lego
Το νέο κόλπο των κλεφτών-Έτσι κλέβουν αυτοκίνητα μέσα σε 1 μόνο λεπτό