Απίστευτο ρεκόρ Γκίνες-Εστιατόριο χρεώνει 200 δολάρια ένα πιάτο τηγανιτές πατάτες

Μα τι έχουν αυτές οι τηγανητές πατάτες που κοστίζουν 200 δολάρια; Αυτές που σερβίρονται από το προσωπικό εστιατορίου της Νέας Υόρκης, είναι το κάτι άλλο αφού κατέκτησαν μία θέση στο Βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες.

Τραγανές στο εξωτερικό, αφράτες στο εσωτερικό, αυτές οι τηγανιτές πατάτες συνοδεύονται με τα πάντα: από ένα κλασικό μπιφτέκι έως μια καλοψημένη μπριζόλα. Αν και οι τηγανητές πατάτες ξεκίνησαν να καταναλώνονται από τους Ευρωπαίους , οι Αμερικανοί δεν μπόρεσαν να τους αντισταθούν. Και όχι μόνο! Δύο σεφ στη Νέα Υόρκη άγγιξαν την τελειότητα.

Όπως αναφέρει η αμερικανική εφημερίδα «New York Post», το εστιατόριο που έχει ανοίξει στην «καρδιά» της «πόλης που δεν κοιμάται ποτέ», «Serendipity3», κάνει την έκπληξη με το πιάτο «Creme de la Creme Pommes Frites», που κοστίζει 200 δολάρια .

«Είμαστε περήφανοι που μπήκαμε στο βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνερ για τις πιο ακριβές τηγανητές πατάτες, «Creme de la Creme Pommes Frites» και ανυπομονούμε να δημιουργήσουμε ακόμη περισσότερες συνταγές στο μέλλον», υποστηρίζουν οι δύο σεφ του εστιατορίου. Σαμπάνια και τρούφα είναι δύο από τα μαγικά συστατικά που κάνουν αυτό το πιάτο ασυναγώνιστο.

Για όσους είναι περίεργοι και μπορούν να δαπανήσουν το ποσό των 200 δολαρίων για να δοκιμάσουν τις «πανάκριβες τηγανητές πατάτες », θα πρέπει να κάνουν προκράτηση τουλάχιστον ένα 24ωρο λόγω της αυξημένης ζήτησης.

O σεφ του εστιατορίου «Serendipity3», Τζο Καλντερόνκαι ο συνάδελφός του Φρεντερίκ Σεν Κίβερτ είναι οι εμπνευστές αυτού του πανάκριβου πιάτου, όπως αναφέρει το CNN. Oι τηγανητές πατάτες σερβίρονται όπως τους αρμόζει. Σε κρυστάλλινο μπολ Baccarat. Επίσης, πασπαλίζονται με βρώσιμη σκόνη χρυσού 23 καρατίων.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Από τον αμερικανόφιλο Σάχη στη θεοκρατία-Η μετάλλαξη του Ιράν και η εχθρότητα με το Ισραήλ
Το ΕΕΕ στα θύματα βίας δεν είναι βάρος για το κράτος, είναι αφαίρεση δύναμης από τους θύτες
Η μεγάλη εικόνα της έξαρσης των μεταναστευτικών ροών, οι ευθύνες των εταίρων και ο ρόλος της Τουρκίας
Μεταναστευτικό και οικονομία θέτουν στο επίκεντρο του προεκλογικού οι πολίτες
Η δυστοκία επίλυσης του ζητήματος των πολλαπλών συντάξεων και οι εναλλακτικές που μελετώνται
Φιντάν: Ο Νετανιάχου θέλει να σύρει σε πόλεμο τη Μέση Ανατολή για να παραμείνει ο ίδιος στην εξουσία
Ιωάννου: Είμαστε αρωγοί πρωτοβουλιών αναβάθμισης κοινωνικού κράτους
ΒΙΝΤΕΟ: Ηφαίστειο εξερράγη στη βορειοανατολική Κελέβη-Εκκενώθηκαν δύο χωριά
Το Ισραήλ «ζυγίζει» τις επιλογές του για την απάντηση στο Ιράν
Φωλιές ανθρωποπουλιών για καταπολέμηση τρωκτικών δίνει το Υπ. Γεωργίας