Βρετανός influencer που «αυτοπροσδιορίζεται ως Κορεάτης» δέχεται απειλές για τη ζωή του

Απειλές για τη ζωή του ισχυρίζεται ότι λαμβάνει ένας Βρετανός influencer, ο οποίος δήλωσε πρόσφατα ότι «αυτοπροσδιορίζεται ως Κορεάτης» και έχει κάνει 18 πλαστικές για να μοιάζει με το K-Pop είδωλό του, τον Παρκ Τζιμίν από το δημοφιλές συγκρότημα BTS.

«Αυτή η εβδομάδα ήταν τελείως παρανοϊκή. Δέχτηκα κυριολεκτικά χιλιάδες απειλές για τη ζωή μου», είπε στο TMZ o Όλι Λόντον, που πλέον χρησιμοποιεί το όνομα «Τζιμίν». «Υπάρχουν άνθρωποι που μου λένε να αυτοκτονήσω ή που απειλούν να έρθουν να με βρουν και να με πυροβολήσουν, πραγματικά ακραία πράγματα» πρόσθεσε ο influencer, που έχει δηλώσει ότι η ταυτότητα φύλου του είναι non-binary.

Ο infuencer και τραγουδιστής αισθάνεται όπως είπε «τρομοκρατημένος», και διευκρίνισε ότι οι περισσότερες απειλές προέρχονται από «ακροαριστερούς». «Ο κόσμος δεν δείχνει κατανοηση για τους transracial» λέει ο Όλι Λόντον, αναφερόμενος στα άτομα όπως αυτός, που επιδιώκουν να «υιοθετήσουν» μια φυλετική ταυτότητα η οποία δεν έχει καμία σχέση με την καταγωγή τους και τις αληθινές ρίζες τους.

«Για εμένα είναι το ίδιο με το να είσαι trasexual. Αισθάνομαι ότι γεννήθηκα σε λάθος σώμα. Θα έπρεπε να ήμουν ο «Τζιμίν» σε μια άλλη ζωή» είπε ο Όλι Λόντον, η εμφάνιση του οποίου έχει αλλάξει δραματικά τους τελευταίους μήνες.

Ο Βρετανός, που τα τελευταία χρόνια είχε εξελιχθεί σε viral φιγούρα εξαιτίας της εμμονής του με το διάσημο μέλος των BTS, και εμφανιζόταν σε πολλές δημοφιλείς εκπομπές, όπως εκείνη του «Dr. Phil» επιμένει ότι δεν είναι ρατσιστής. Όπως εξηγεί, ότι η επέμβαση που έκανε στα μάτια του για να είναι σχιστά δεν διαφέρει από τις αναρίθμητες επεμβάσεις που γίνονται σε πολλές ασιατικές χώρες για παρεμφερείς λόγους. «Αν πάτε στην Ασία ή στη Νότια Κορέα, θα δείτε ότι ένας στους πέντε ανθρώπους κάνει πλαστική στα μάτια για να τα κάνει να δείχνουν πιο δυτικά, ή άλλες επεμβάσεις για να αποκτήσει καυκάσια χαρακτηριστικά. Είναι τελείως νορμάλ εκεί. Εγώ κάνω απλά το αντίστροφο», ανέφερε ο νεαρός influencer.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

BINTEO: H Microsoft «ζωντάνεψε» τη Μόνα Λίζα και προκάλεσε χαμό
Τέσσερις Γερμανοί γιόρταζαν τα γενέθλια του Χίτλερ στο σπίτι που γεννήθηκε και συνελήφθησαν
BINTEO: Τον χώρισε και έστειλε σπίτι της δεκάδες ντελίβερι επιλέγοντας... πληρωμή με μετρητά.
Η απίστευτη selfie που έγινε viral-Μακάκος πόζαρε στο φακό με Βρετανούς τουρίστες στο Μπαλί
Γυναίκα φυλακίστηκε επειδή τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση περισσότερες από 2.000 φορές
Το λάθος που κάνουμε όλοι-Γιατί δεν πρέπει να βάζουμε τα αυγά στην πόρτα του ψυγείου
Ανακοινώθηκαν τα πρώτα «καλλιστεία» τεχνητής νοημοσύνης-H νικήτρια... κούκλα θα λάβει πάνω από 20.000
Γερμανός δισεκατομμυριούχος που είχε κηρυχθεί νεκρός το 2021 ίσως ζει κρυφά στη Μόσχα
ΒΙΝΤΕΟ: Γυναίκα πήγε τον νεκρό θείο της σε τράπεζα για να υπογράψει για δάνειο 3.000
Ζευγάρι πήρε διαζύγιο επειδή οι δικηγόροι τους πάτησαν λάθος κουμπί