Άλογο συμμετείχε σε φωτογράφιση ζευγαριού-Οι γκριμάτσες του είναι όλα τα λεφτά (pics)

Αναμνηστικές φωτογραφίες από την εγκυμοσύνη της θέλησε να βγάλει μια γυναίκα στο Οχάιο των ΗΠΑ, αλλά που να το φανταζόταν ότι την παράσταση θα έκλεβε το άλογό της.

Η Αμάντα Εκστέιν και ο Φιλ Γουέρνερ, από το Σινσινάτι του Οχάιο, ξέσπασαν σε γέλια όταν το άλογό τους, ο Μπάκσοτ έκλεψε την παράσταση κατά τη διάρκεια της φωτογράφησης της εγκυμοσύνης τους με την φωτογράφο Κρίστεν Σαφίρο. Το ζευγάρι επρόκειτο να ποζάρει με την 10χρονη κόρη του Φιλ, Άβα, αλλά επειδή δεν μπόρεσε εκείνη, αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν τα άλογά τους, συμπεριλαμβανομένου του Μπάκσοτ.

Η φωτογράφος εξήγησε ότι το άλογο, που λατρεύει να είναι στο επίκεντρο της προσοχής, άρχισε να κάνει αστείες γκριμάτσες και όσο περισσότερο γελούσε το ζευγάρι, τόσο πιο αστείες ήταν. Οι φωτογραφίες έγιναν viral αφότου η Κρίστεν τις μοιράστηκε στο διαδίκτυο, με πολλούς να λένε ότι θα είναι μια υπέροχη ανάμνηση που θα μοιραστούν με το παιδί τους στο μέλλον.

Πώς όμως συνέβη όλο αυτό το αστείο στιγμιότυπο;

Η φωτογράφος είπε πως ζήτησε από το άλογο να χαμογελάσει και εξεπλάγη που το ζώο ακολούθησε πραγματικά τις οδηγίες της και έσκασε ένα χαμόγελο. Η στιγμή αυτή την έκανε να γελάσει, κάτι που ενθάρρυνε τον Μπάκσοτ να χαμογελάσει ακόμη περισσότερο για την κάμερα. «Λατρεύει την προσοχή, οπότε όσο περισσότερο γελούσα, τόσο περισσότερο χαμογελούσε κι αυτός» είπε η φωτογράφος στο Cafemom.

 

Όπως έγραψε στη σελίδα της στο Facebook: «Ήταν η καλύτερη φωτογράφηση μητρότητας που είχε κάνει ποτέ». Οι εικόνες έγιναν viral συγκεντρώνοντας πάνω από 139.000 likes.

Όπως λέει η φωτογράφος, συγκινήθηκε πολύ με τις θετικές αντιδράσεις του κόσμου, λέγοντας ότι λάτρεψε που ο κόσμος έστελνε τις ευχές τους στο ζευγάρι. «Υπήρχαν κάποιοι άνθρωποι που έγραψαν ότι ήταν η πρώτη φορά που χαμογέλασαν μέσα στο 2021. Άλλοι είπαν ότι οι φωτογραφίες έκανε τη διαμονή τους στο νοσοκομείο πιο εύκολη».

Στα σχόλια των φωτογραφιών, πολλοί ήταν αυτοί που συγκινήθηκαν από την αντίδραση του αλόγου. «Οι καλύτερες φωτογραφίες που έχω δει ποτέ. Θα γίνεται πολύ τυχεροί γονείς και ξέρω πως το μωρό σας θα έχει ένα άλογο που θα το αγαπά» έγραψε κάποιος με έναν άλλον να προσθέτει: «Δεν είναι φωτογραφίες. Είναι αναμνήσεις. Τις λάτρεψα. Με έκαναν να γελάσω πάρα πολύ».

Πηγή: iefimerida.gr

Δειτε Επισης

BINTEO: Πήγε για κούρεμα και τον πήρε ο ύπνος-Η απόφαση του κουρέα που έγινε viral
Scorpios Music Bar: Πώς έγινε το «μπαμ»-Οι άνθρωποι πίσω από τα viral βίντεο στο TikTok
Με Μαρίνα Σάττι η ΕΛ.ΑΣ. εύχεται καλή επιστροφή στους εκδρομείς του τριημέρου
Μετέτρεψε το αυτοκίνητό του σε ελικόπτερο, βγήκε στο δρόμο και το κατάσχεσαν
ΒΙΝΤΕΟ: Σκύλος ρομπότ εντοπίζει τροχαίες παραβάσεις στη Μάλαγα
Για πρώτη φορά μεταμοσχεύθηκε νεφρό γενετικά τροποποιημένου χοίρου σε ασθενή
ΒΙΝΤΕΟ: Ο άνθρωπος που πρέπει να πίνει 20 λίτρα νερό κάθε μέρα για να επιβιώσει-Η σπάνια πάθηση
ΒΙΝΤΕΟ: Πέραν των δεκαέξι χιλιάδων ευρώ η τιμή πώλησης του πιο ακριβού κομματιού Lego
Το νέο κόλπο των κλεφτών-Έτσι κλέβουν αυτοκίνητα μέσα σε 1 μόνο λεπτό
Έφηβος ανακάλυψε πως ο επί 10 χρόνια κολλητός του είναι… ηθοποιός που έχουν προσλάβει οι γονείς του