Γυναίκα στις ΗΠΑ πέθανε άστεγη ενώ της είχαν αφήσει πάνω από 884.000 δολάρια σε κληρονομιά!

Μια άστεγη γυναίκα από το Όρεγκον των ΗΠΑ πέρασε τα τελευταία χρόνια της ζωής μέσα στην εξαθλίωση και έφυγε από τη ζωή την περασμένη χρονιά χωρίς ποτέ να εισπράξει τα 884.000 δολάρια που δικαιούνταν από μια κληρονομιά.

Σύμφωνα με τη New York Post, που επικαλείται ρεπορτάζ του KGW News, η Κάθι Μπουν πέθανε τον Ιανουάριο του 2020 σε ένα καταφύγιο για άστεγους, μετά από αρκετά μεγάλο διάστημα που ζούσε στους δρόμους της πόλης Αστόρια. Τόσο ο εθισμός της στα ναρκωτικά όσο και τα προβλήματα ψυχικής υγείας που αντιμετώπιζε την είχαν εμποδίσει όσο ζούσε να αναζητήσει μια καλύτερη ζωή, κόβοντας τα δεσμά από τις εξαρτήσεις.

«Δεν βγάζει κανένα νόημα. Τα χρήματα ήταν εκεί και την περίμεναν, και εκείνη χρειαζόταν επειγόντως βοήθεια», δήλωσε ο πατέρας της Μπουν σε μία τηλεοπτική συνέντευξη.

Η κόρη του μεγάλωσε στην ευρύτερη περιοχή του Πόρτλαντ και αργότερα μετακόμισε στην Αστόρια, όπου ζούσε η μητέρα της μετά τον χωρισμό των γονιών της. Όταν η μητέρα της Μπουν έφυγε από τη ζωή το 2016, οι αρμόδιοι φορείς για τη διαχείριση της κληρονομιάςπροσπάθησαν να εντοπίσουν την κόρη της, αλλά χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Οι αναρτήσεις στις τοπικές εφημερίδες δεν έλαβαν ποτέ καμία απάντηση και ακόμα και ένας ιδιωτικός ερευνητής «σήκωσε τα χέρια ψηλά», όταν δεν κατάφερε να εντοπίσει τη γυναίκα παρά τις εντατικές προσπάθειές του. Τελικά, τα χρήματα που δεν διεκδίκησε ποτέ κανείς και ξεπερνούσαν τα 884.400 δολάρια μεταφέρθηκαν στους λογαριασμούς της αρμόδιας υπηρεσίας του Όρεγκον για αζήτητες περιουσίες.

«Δεδομένου ότι οι δικηγόροι που είχαν αναλάβει την υπόθεση για τη συγκεκριμένη κληρονομιά προσπαθούσαν επί ενάμισι χρόνο να εντοπίσουν τη γυναίκα χωρίς κανένα αποτέλεσμα, η πολιτεία δεν θα μπορούσε να κάνει και πολλά περισσότερα πράγματα. Πρόκειται για μια ιδιαίτερη περίπτωση και εκφράζουμε την συμπόνια μας για την οικογένεια» δήλωσε η Κλόντια Τσιομπάνου, εκπρόσωπος της υπηρεσίας Department of State Lands.

Σύμφωνα με τη New York Post δεν είναι ξεκάθαρο τι θα συμβεί τώρα με τα χρήματα της άτυχης γυναίκας, ωστόσο είναι πολύ πιθανό να τα διεκδικήσουν τα δύο βιολογικά παιδιά της ή κάποιος άλλος συγγενής.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Πυροβολισμοί στα ΚΤΕΛ Κηφισού-Ένας τραυματίας
Χριστοδουλίδης: Η Κυβέρνηση θα συνεχίσει να επενδύει στην ενίσχυση του πολιτισμού
Τραγωδία στη Νότια Αφρική-Λεωφορείο με 46 άτομα έπεσε από γέφυρα, επέζησε μόνο ένα παιδί
Πράσινο φως για μαλλί άφρο και ράστα στους χώρους εργασίας ανάβει η Γαλλία
Απειλητικό μήνυμα Ισλαμικού Κράτους προς Δύση-«Να πλήξουμε τους σταυροφόρους στις ΗΠΑ, την Ευρώπη και το Ισραήλ»
Προτεραιότητα η επανέναρξη συνομιλιών για λύση Κυπριακού, λένε οι ΥΠΑΜ Ελλάδας-Κύπρου
Κάθειρξη 19 ετών ζήτησε ο εισαγγελέας στη Γαλλία για τον «βιαστή του Tinder»-«Είναι επικίνδυνος, κατέστρεψε 17 ζωές»
Συνελήφθη στα κατεχόμενα άτομο για «παραβίαση ιδιωτικής ζωής»
Οι Ταλιμπάν στο Αφγανιστάν επαναφέρουν τον δημόσιο λιθοβολισμό των γυναικών
Μεγαλώνει ο κύκλος των συλλήψεων για τις πλαστές άδειες οδήγησης αλλά και διαμονής στην ΚΔ