Πήγαινε στο Μπέλφαστ αλλά κατά λάθος βρέθηκε στο... Γιβραλτάρ (pics)

Τρομερή περιπέτεια για την Gemma Cargin, η οποία επιβιβάστηκε σε λάθος πτήση της EasyJet και κανείς δεν κατάλαβε τίποτα.

Η EasyJet ερευνά την υπόθεση μια επιβάτιδας η οποία ήθελε να ταξιδέψει στο Μπέλφαστ, αλλά πήρε πήρε λάθος πτήση και βρέθηκε στο Γιβραλτάρ. Νομίζατε ότι αυτά συμβαίνουν μόνο στις ταινίες;

Η 25χρονη Gemma Cargin, δουλεύει ως δασκάλα στο Μάντσεστερ και συχνά ταξιδεύει στο Μπέλφαστ για να επισκεφτεί την οικογένειά της. 

Έφτασε στο αεροδρόμιο του Μάντσεστερ και κάθισε στη αίθουσα αναμονής: «Η οθόνη που μας δείχνει τις πτήσεις δεν υπήρχε στην πύλη, οπότε δεν είχα την υποψία ότι βρίσκομαι σε λάθος πύλη» είπε η Gemma Cargin, η οποία δεν υποψιάστηκε τίποτα, ούτε όταν τσέκαρε το εισιτήριό της κατά την είσοδο, γιατί πολύ απλά… πέρασε χωρίς κανένα πρόβλημα απολύτως. 

Με βάση αυτά που πίστευε, η Gemma Cargin ήξερε πως είχε μια 40άλεπτη πτήση μπροστά της, οπότε είπε να πάρει έναν… υπνάκο. 

«Ξύπνησα και κοίταξα την ώρα, οπότε ρώτησα: “Προσγειωνόμαστε σύντομα;". Μου απάντησαν, πως αναμένεται να προσγειωθούμε σε μία ώρα και 15 λεπτά, οπότε ρώτησα, “δεν πάει αυτή η πτήση στο Μπέλφαστ;”. Μου απάντησαν, “όχι πηγαίνει στο Γιβραλτάρ”. Τότε πετάχτηκα και είπα: “Παιδιά, είμαι σε λάθος πτήση”». 

Η Gemma Cargin περιέγραψε στη συνέχεια: «Σοκαρίστηκα, ανησύχησα. Πήγαινα στο σπίτι μου και ξαφνικά θα βρισκόμουν στο Γιβραλτάρ;. Παράλληλα σκεφτόμουν για τους γονείς μου, γιατί θα ερχόντουσαν να με πάρουν από το αεροδρόμιο και δεν είχαν ιδέα».

Και είχε δίκιο… Γιατί, στο μεταξύ, στο Μπέλφαστ, η μητέρα της Gemma Cargin, δεν μπορούσε να την βρει στο αεροδρόμιο και φυσικά ανησυχούσε. 

«Υπήρχε μπέρδεμα. Η μητέρα μου ήξερε ότι δεν τα είχα καταφέρει ενώ είχε πάρει μήνυμά μου, πριν μπω στο αεροπλάνο. Δεν ήξεραν τι μου είχε συμβεί».

Οι γονείς της βέβαια, ειδοποιήθηκαν στη συνέχεια- λανθασμένα φυσικά- πως πήγαινε στο Αλικάντε της Ισπανίας. «Κάνανε ενέργειες να με φέρουν πίσω από το Αλικάντε αλλά αυτό γινόταν την ώρα που εγώ θα προσγειωνόμουν στο Γιβραλτάρ. Δεν είχα ακόμα σήμα στο τηλέφωνο και δεν ήμουν σε θέση να τους ενημερώσω που βρισκόμουν».

Η Gemma Cargin βγήκε και πήρε λίγο αέρα και στη συνέχεια επιβιβάστηκε και πάλι στο ίδιο αεροπλάνο για να επιστρέψει στο Μάντστεστερ. «Δεν είχε έρθει ξανά, οπότε έβγαλα μια selfie για να έχω σουβενίρ».

Η Gemma Cargin ταξίδεψε 1.198 μίλια από το Μάντσεστερ στο Γιβραλτάρ και πίσω πάλι. Μετά από μια 4ώρη αναμονή ταξίδεψε άλλα 168 μίλια από το Μάντσεστερ Μπέλφαστ. 

Η EasyJet διεξάγει έρευνα για το πώς κατάφερε να επιβιβαστεί η Gemma Cargin σε λάθος αεροπλάνο.

Πηγή: gazzetta.gr

Δειτε Επισης

BINTEO: Πήγε για κούρεμα και τον πήρε ο ύπνος-Η απόφαση του κουρέα που έγινε viral
Το δαχτυλίδι των 6,5 ευρώ αποδείχτηκε ότι έκρυβε διαμάντι 2,3 καρατίων
Scorpios Music Bar: Πώς έγινε το «μπαμ»-Οι άνθρωποι πίσω από τα viral βίντεο στο TikTok
Με Μαρίνα Σάττι η ΕΛ.ΑΣ. εύχεται καλή επιστροφή στους εκδρομείς του τριημέρου
Μετέτρεψε το αυτοκίνητό του σε ελικόπτερο, βγήκε στο δρόμο και το κατάσχεσαν
ΒΙΝΤΕΟ: Σκύλος ρομπότ εντοπίζει τροχαίες παραβάσεις στη Μάλαγα
Για πρώτη φορά μεταμοσχεύθηκε νεφρό γενετικά τροποποιημένου χοίρου σε ασθενή
ΒΙΝΤΕΟ: Ο άνθρωπος που πρέπει να πίνει 20 λίτρα νερό κάθε μέρα για να επιβιώσει-Η σπάνια πάθηση
ΒΙΝΤΕΟ: Πέραν των δεκαέξι χιλιάδων ευρώ η τιμή πώλησης του πιο ακριβού κομματιού Lego
Το νέο κόλπο των κλεφτών-Έτσι κλέβουν αυτοκίνητα μέσα σε 1 μόνο λεπτό