BINTEO: Ταξίδεψε 10.000 χλμ. για να καταστρέψει την κλειδαριά αγάπης που είχε με τον πρώην της

Μια Κορεάτισσα αποφάσισε να κάνει το γύρο του κόσμου για να καταστρέψει μια κλειδαριά αγάπης που είχε αφήσει με τον πρώην σύντροφό της.

Η Κάσι Γιουνγκ από τη Νότια Κορέα κάποτε ήταν ερωτευμένη και δεν το έκρυβε. Το 2019 είχε βρεθεί με τον τότε σύντροφό της σε μια γέφυρα στη Σεούλ και έκαναν ότι και τα περισσότερα ζευγάρια. Αγόρασαν ένα λουκέτο αγάπης, έγραψαν τα ονόματά τους και το άφησαν ανάμεσα σε εκατοντάδες στη γέφυρα αγάπης.

Δυο χρόνια αργότερα όμως, τα πράγματα άλλαξαν. Το ζευγάρι χώρισε και η Κάσι φαίνεται ότι ήθελε να «κόψει» οποιονδήποτε δεσμό την ένωνε με τον πρώην σύντροφο της. Έτσι αποφάσισε να αφήσει το Λος Άντζελες και να επιστρέψει στη Νότια Κορέα, διανύοντας 10.000 χλμ, προκειμένου να απαλλαγεί μια και καλή από τον παρελθόν της.

Μάλιστα, ανέβασε στο TikTok ένα βίντεο με όλη την διαδρομή που έκανε για να ολοκληρώσει το σκοπό της. Από το αεροδρόμιο ως την γέφυρα που έβαλε τους τίτλους τέλους εκείνης της σχέσης μια για πάντα.

@kassieyeung

Snip snip😈 #seoul #seoultravel #seoul_korea #seoultower #lovelock #breakup #petty #korea #breakuptiktok #pettytiktok #heartbreak

♬ Monkeys Spinning Monkeys - Kevin MacLeod

Αρχικά μπήκε στο αεροπλάνο και ταξίδεψε από την Αμερική στην Ασία, στη συνέχεια πήρε λεωφορείο, τελεφερίκ ώσπου έφτασε στο σημείο που είχε αφήσει το λουκέτο με τον πρώην φίλο της. Στο ενδιάμεσο είχε αγοράσει μια πένσα, έτσι ώστε να κόψει την κλειδαριά.

Το βίντεο ολοκληρώνεται με το σπασμένο λουκέτο στα χέρια της και την έκδηλη ικανοποίηση στο πρόσωπό της, μιας και απαλλάχθηκε μια για πάντα από τα «δεσμά» εκείνης τη σχέσης. Το βίντεο της έχει γίνει viral καθώς έχει περισσότερες από 5 εκατομμύρια προβολές.

Παρόλα αυτά δεν έχει ξεκαθαρίσει αν το ταξίδι της από τις ΗΠΑ στη Νότια Κορέα έγινε αποκλειστικά γι αυτό τον λόγο ή αν συνδυάστηκε με κάποιον άλλον πιο σοβαρό.

Πηγή: gazzetta.gr

Δειτε Επισης

Αυτό το αεροδρόμιο μόλις πήρε το «στέμμα» από τη Σιγκαπούρη-Είναι πλέον το καλύτερο στον κόσμο
BINTEO: Τι έδειχνε το πρώτο βίντεο που ανέβηκε στο Youtube πριν από 19 χρόνια
BINTEO: Παλαιστής ακινητοποίησε αλιγάτορα 2,5 μέτρων με γυμνά χέρια
Επιστήμονες ανακάλυψαν εξαφανισμένο φίδι στην Ινδία και είναι το μεγαλύτερο που έχει καταγραφεί ποτέ
BINTEO: H Microsoft «ζωντάνεψε» τη Μόνα Λίζα και προκάλεσε χαμό
Τέσσερις Γερμανοί γιόρταζαν τα γενέθλια του Χίτλερ στο σπίτι που γεννήθηκε και συνελήφθησαν
BINTEO: Τον χώρισε και έστειλε σπίτι της δεκάδες ντελίβερι επιλέγοντας... πληρωμή με μετρητά.
Η απίστευτη selfie που έγινε viral-Μακάκος πόζαρε στο φακό με Βρετανούς τουρίστες στο Μπαλί
Άντρας ισχυρίζεται ότι ήρθε από το έτος 2050 για να μας προειδοποιήσει για την Αποκάλυψη
Γυναίκα φυλακίστηκε επειδή τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση περισσότερες από 2.000 φορές