Ρώσος «εγκλωβίστηκε» κατά λάθος σε κινέζικο ριάλιτι-Παρακαλούσε το κοινό να τον διώξει

Ένας Ρώσος, ονόματι Βλάντισλαβ Ιβάνοφ, ο οποίος μπήκε «κατά λάθος» σε ένα κινέζικο ριάλιτι για boy bands, κατάφερε να αποχωρήσει έπειτα από τρεις μήνες, κατά τους οποίους... παρακαλούσε το κοινό να τόν ψηφίσει προς αποχώρηση.

Ο 27χρονος αποκάλυψε πως αρχικά είχε προσχωρήσει στο ριάλιτι ως μεταφραστής, δεδομένου ότι γνωρίζει πολύ καλά την κινέζικη γλώσσα. Έπειτα, όμως, όταν οι σκηνοθέτες τoν είδαν, τoν θεώρησαν εμφανίσιμο και του πρότειναν, αντί για μεταφραστής, να συμμετάσχει ως διαγωνιζόμενος παίκτης. «Ρώτησαν αν ήθελα να δοκιμάσω μία νέα ζωή και μού έδωσαν το συμβόλαιο», λέει ο Βλάντισλαβ Ιβάνοφ.

Αμέσως, όμως, μετάνιωσε για την απόφασή του και όταν ζήτησε να φύγει από το ριάλιτι, οι υπεύθυνοι παραγωγής τού εξήγησαν ότι κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό, έως ότου να λήξει το συμβόλαιό του ή να τον ψηφίσει ο κόσμος προς αποχώρηση.

Ενώ, λοιπόν, έκανε κάθε τι, προκειμένου να μην λάβει την στήριξη του κοινού, από το να εμφανίζεται στην σκηνή με μετριότατες ερμηνείες μέχρι και να παρακαλάει τον κόσμο να μην τον ψηφίζει, οι πράξεις του είχαν ακριβώς το αντίθετο αποτέλεσμα. Η στήριξη του κόσμου ήταν κάτι παραπάνω από έντονη, ενώ κατάφερε να τόν κρατήσει στο ριάλιτι σόου εώς και 3 μήνες.

Ο ίδιος έλεγε στις δηλώσεις του στον αέρα της εκπομπής: «Μη με αγαπάτε, δεν έχει αποτέλεσμα» ή «Δεν είναι το όνειρο μου να γίνω μέλος σε ένα boy band, δεν ξέρω να τραγουδάω ούτε να χορεύω».

Ευτυχώς για εκείνον, οι προσευχές του εισακούστηκαν και κατάφερε να μην συγκεντρώσει τις ίδιες θετικές ψήφους το προηγούμενο Σάββατο, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από το κινέζικο ριάλιτι.

Προφανώς, η περίπτωση του είχε πάρει τόσο μεγάλες διαστάσεις, που ακόμα και η ρωσική πρεσβεία στην Κίνα γνώριζε για την εμπειρία του "άτυχου" Βλάντισλαβ Ιβάνοφ και  σχολίασε στο Twitter: «Συγχαρητήρια, καλή ξεκούραση» κάτω από ένα hashtag του Weibo σχετικό με την αποχώρηση του. 

Πηγή: protothema.gr

Δειτε Επισης

Scorpios Music Bar: Πώς έγινε το «μπαμ»-Οι άνθρωποι πίσω από τα viral βίντεο στο TikTok
Με Μαρίνα Σάττι η ΕΛ.ΑΣ. εύχεται καλή επιστροφή στους εκδρομείς του τριημέρου
Μετέτρεψε το αυτοκίνητό του σε ελικόπτερο, βγήκε στο δρόμο και το κατάσχεσαν
ΒΙΝΤΕΟ: Σκύλος ρομπότ εντοπίζει τροχαίες παραβάσεις στη Μάλαγα
Για πρώτη φορά μεταμοσχεύθηκε νεφρό γενετικά τροποποιημένου χοίρου σε ασθενή
ΒΙΝΤΕΟ: Ο άνθρωπος που πρέπει να πίνει 20 λίτρα νερό κάθε μέρα για να επιβιώσει-Η σπάνια πάθηση
ΒΙΝΤΕΟ: Πέραν των δεκαέξι χιλιάδων ευρώ η τιμή πώλησης του πιο ακριβού κομματιού Lego
Το νέο κόλπο των κλεφτών-Έτσι κλέβουν αυτοκίνητα μέσα σε 1 μόνο λεπτό
Έφηβος ανακάλυψε πως ο επί 10 χρόνια κολλητός του είναι… ηθοποιός που έχουν προσλάβει οι γονείς του
Τύπος εξόργισε τους χρήστες του διαδικτύου-Βούτηξε ένα κομμάτι πίτσας στην μπύρα και μετά το έφαγε