Έκρηξη... απιστίας θα φέρει το τέλος της πανδημίας-Τι δείχνει έρευνα

Τα ευρήματα πρόσφατης έρευνας προοιωνίζονται μια εκρηκτική αύξηση των εξωσυζυγικών σχέσεων και μιας γενικότερης ελευθεριότητας. Το συμπέρασμα αυτό συνάγεται από τις τάσεις οι οποίες αναδείχθηκαν μέσω των απαντήσεων που έδωσαν 2.000 άτομα, σε σφυγμομέτρηση του ιστοτόπου γνωριμιών, ειδικά για παντρεμένους, Illicit Encounters.

Το Illicit Encounters είναι ο πιο δημοφιλής κόμβος του είδους στη Βρετανία, εξού και θεωρείται ότι η εικόνα που αποτυπώνεται στην έρευνα ανταποκρίνεται στην αλήθεια. Διότι το 86% των συμμετεχόντων δήλωσε ότι νιώθουν «πιο χαλαροί» με την παραβίαση της καραντίνας αφ' ότου άρχισαν οι εμβολιασμοί. Αυτό δείχνει ότι στην πλειονότητά τους, οι χρήστες του Illicit Encounters -δηλαδή παντρεμένοι, οι οποίοι αναζητούν περιπέτειες με ομοίους τους- δεν περιμένουν καν την «ανοσία της αγέλης».

Αγνοούν το lockdown και βγαίνουν για σαφάρι ερωτικών εμπειριών. Κατά συνέπεια, γι' αυτούς το εμβόλιο είναι απλώς μια πρόφαση και, άρα, μπορεί να διατυπωθεί η σχετικά ασφαλής πρόβλεψη ότι όσοι αγνοούν ήδη τα περιοριστικά μέτρα, μαζί με όσους θα ξεχυθούν να ανακτήσουν την ερωτική τους ζωή μόλις δοθεί το σύνθημα της απελευθέρωσης από το βρόχο του κορωνοϊού, το αποτέλεσμα θα είναι η «σεξουαλική ουτοπία», όπως την περιγράφει ο Ελληνοαμερικανός στοχαστής Νίκολας Χρηστάκης.

Βέβαια, το 46% των ερωτηθέντων εξομολογήθηκε ότι τύπτεται για αυτές τις παρασπονδίες, ρίχνοντας όλο το φταίξιμο στην αφόρητη νοσταλγία για άμεση σωματική επαφή με έναν πραγματικό ερωτικό σύντροφο. Προφανώς το εξ αποστάσεως, εικονικό σεξ, δεν είναι αρκετό για την εκτόνωση των καταπιεσμένων ορμών.

Σημαντικό εύρημα της ίδιας έρευνας είναι το ότι σε ποσοστό 44% τα άτομα ηλικίας κάτω των 30 ετών αποκάλυψαν ότι έσπασαν τον κατ' οίκον περιορισμό ειδικά για να συνευρεθούν σεξουαλικώς με συντρόφους εκτός έδρας.

Επίσης, περίπου τα 3/4 των ερωτηθέντων από το Illicit Encounters δήλωσαν ότι θα αρχίσουν να έχουν και πάλι ολοκληρωμένες σχέσεις με αγνώστους από τον Απρίλιο και εξής.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα των εμβολιασμών στη Μεγάλη Βρετανία, τότε θα έχουν αποκτήσει ανοσία όλα τα άτομα της ηλικιακής κατηγορίας από 50 ετών και άνω.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

BINTEO: Πήγε για κούρεμα και τον πήρε ο ύπνος-Η απόφαση του κουρέα που έγινε viral
Scorpios Music Bar: Πώς έγινε το «μπαμ»-Οι άνθρωποι πίσω από τα viral βίντεο στο TikTok
Με Μαρίνα Σάττι η ΕΛ.ΑΣ. εύχεται καλή επιστροφή στους εκδρομείς του τριημέρου
Μετέτρεψε το αυτοκίνητό του σε ελικόπτερο, βγήκε στο δρόμο και το κατάσχεσαν
ΒΙΝΤΕΟ: Σκύλος ρομπότ εντοπίζει τροχαίες παραβάσεις στη Μάλαγα
Για πρώτη φορά μεταμοσχεύθηκε νεφρό γενετικά τροποποιημένου χοίρου σε ασθενή
ΒΙΝΤΕΟ: Ο άνθρωπος που πρέπει να πίνει 20 λίτρα νερό κάθε μέρα για να επιβιώσει-Η σπάνια πάθηση
ΒΙΝΤΕΟ: Πέραν των δεκαέξι χιλιάδων ευρώ η τιμή πώλησης του πιο ακριβού κομματιού Lego
Το νέο κόλπο των κλεφτών-Έτσι κλέβουν αυτοκίνητα μέσα σε 1 μόνο λεπτό
Έφηβος ανακάλυψε πως ο επί 10 χρόνια κολλητός του είναι… ηθοποιός που έχουν προσλάβει οι γονείς του