Καλόγριες-σταρ του TikTok έχουν 40.000 followers-Aπίθανα viral βίντεο

Μια ομάδα καθολικών καλογριών έχουν κάνει αίσθηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τις viral προκλήσεις που τολμούν να δοκιμάσουν στο TikTok.

Οι «Κόρες του Αγίου Παύλου» (Daughters of Saint Paul), ένας λογαριασμόςπου διευθύνεται από τις καλόγριες στην Βοστόνη της Μασαχουσέτης, έχει συγκεντρώσει πάνω από 45.000 οπαδούς στο TikTok και τα βίντεό τους έχουν συνολικά 6 εκατομμύρια προβολές.

Viral προκλήσεις με μια πιο θρησκευτική πινελιά

Σε ένα από αυτά, οι καλόγριες δέχονται την πρόκληση «This or That» και τις δείχνει να αποκαλύπτουν τις προτιμήσεις τους σε θέματα όπως «πρωινή Vs βραδινή προσευχή» και «νηστεία Χριστουγέννων ή Πάσχα».

 

@daughtersofstpaul

#Catholic #Nuns #MediaNuns #Jesus #FYP

♬ original sound - Alexandra Karadimas

 

Την πρόκληση αυτή έχουν δοκιμάσει εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των Κάιλι και Κένταλ Τζένερ, που αστειεύονταν σχετικά με το ραντεβού με «παίκτη του μπάσκετ Vs ράπερ».

Άλλα αποσπάσματα δείχνουν την αδερφή Μπέθανι να συνεργάζεται με μία άλλη καλόγρια αστειευόμενη πως μπαίνει στον πειρασμό με την μελωδία του «Is This Available» από τον καλλιτέχνη του TikTok Lubalin.

Σε ένα τρίτο βίντεο, οι καλόγριες ποζάρουν για μία «φωτογράφηση φαντασμάτων» με μακριά σεντόνια και γυαλιά ηλίου σε διάφορα σημεία της μόνης.

 

@daughtersofstpaul

When temptation strikes. ⚡️ #IsThisAvailable #Catholic #MediaNuns @srbethanyfsp  @pursuedbytruth

♬ original sound - Lubalin

 

Γιατί όμως το κάνουν όλο αυτό;

Η αδερφή Μπέθανι, που αποκαλείται «καλόγρια των ΜΜΕ», εξήγησε ότι η πλατφόρμα είναι ένας νέος τρόπος για να βοηθήσουν στην διάδοση του μηνύματός τους. Μιλώντας για το βίντεο «It’s Tricky», η ασδερφή Μπέθανι εξήγησε στο ChurchPOP: «Είδα την τάση να αναδύεται στο TikTok και σκέφτηκα: Θα μπορούσαμε να το κάνουμε τέλεια εμείς οι καλόγριες. Η αποστολή μας στην Εκκλησία είναι να φέρουμε τον Ιησού κοντά στον κόσμο χρησιμοποιώντας τις πιο σύγχρονες και αποτελεσματικές μορφές μέσων» ανέφερε. «Εξακολουθούμε να δοκιμάζουμε πράγματα και να βρίσκουμε πώς μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αυτή την πλατφόρμα. Υπάρχουν τόσες πολλές δυνατότητες στο TikTok, γι’ αυτό θέλουμε να είμαστε εκεί».

 

@daughtersofstpaul

#ghostphotoshoot #ghost #HolyGhost #MediaNuns

♬ Oh Klahoma - Jack Stauber

 

Οι καλόγριες έχουν συγκεντρώσει χιλιάδες οπαδούς, με πολλούς να κάνουν εγκωμιαστικά σχόλια για να δείξουν την εκτίμησή τους. «Πώς κατέληξα να βλέπω καλόγριες να κάνουν προκλήσεις του TikTok, ούτε που το φανταζόμουν. Αλλά ανυπομονώ» έγραψε κάποιος με έναν άλλο να σχολιάζει: «Δεν είμαι καθολικός αλλά πραγματικά τις λάτρεψα» με έναν τρίτο να λέει: «Είναι τόσο χαριτωμένο, λατρεύω αυτές τις μοναχές».

Οι κόρες του Αγίου Παύλου είναι μια ρωμαιοκαθολική διεθνής θρησκευτική εκκλησία που ιδρύθηκε το 1915 στην Ιταλία, αλλά τώρα έχει κέντρα σε όλο τον κόσμο.

Πηγή: iefimerida.gr 

Δειτε Επισης

BINTEO: Πήγε για κούρεμα και τον πήρε ο ύπνος-Η απόφαση του κουρέα που έγινε viral
Το δαχτυλίδι των 6,5 ευρώ αποδείχτηκε ότι έκρυβε διαμάντι 2,3 καρατίων
Scorpios Music Bar: Πώς έγινε το «μπαμ»-Οι άνθρωποι πίσω από τα viral βίντεο στο TikTok
Με Μαρίνα Σάττι η ΕΛ.ΑΣ. εύχεται καλή επιστροφή στους εκδρομείς του τριημέρου
Μετέτρεψε το αυτοκίνητό του σε ελικόπτερο, βγήκε στο δρόμο και το κατάσχεσαν
ΒΙΝΤΕΟ: Σκύλος ρομπότ εντοπίζει τροχαίες παραβάσεις στη Μάλαγα
Για πρώτη φορά μεταμοσχεύθηκε νεφρό γενετικά τροποποιημένου χοίρου σε ασθενή
ΒΙΝΤΕΟ: Ο άνθρωπος που πρέπει να πίνει 20 λίτρα νερό κάθε μέρα για να επιβιώσει-Η σπάνια πάθηση
ΒΙΝΤΕΟ: Πέραν των δεκαέξι χιλιάδων ευρώ η τιμή πώλησης του πιο ακριβού κομματιού Lego
Το νέο κόλπο των κλεφτών-Έτσι κλέβουν αυτοκίνητα μέσα σε 1 μόνο λεπτό