BINTEO: YouTuber κατέστρεψε μια BMW και συνελήφθη

Οι φίλοι του BMX γνωρίζουν τον 27χρονο Ryan Taylor από την εμπλοκή του με το σπορ, καθώς και με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στα οποία έχει καταφέρει να συγκεντρώσει εκατομμύρια ακολούθους, ιδιαίτερα λόγω των αντικομφορμιστικών βίντεο που ανεβάζει στο YouTube.

Στο τελευταίο από αυτά είχε βέβαια την ατυχία να συλληφθεί από την ισπανική αστυνομία, καθώς προέβη σε αρκετές παρανομίες, παρέα με τους φίλους του. Πιο συγκεκριμένα, στο τουριστικό θέρετρο της Μαρμπέλα ο Taylor βρήκε την ευκαιρία να δείξει τις οδηγικές του ικανότητες πίσω από το τιμόνι μίας BMW Σειρά 3 γενιάς E46. Και όχι μόνος, αλλά με την απαραίτητη συνοδεία των συνεργατών του, οι οποίοι τον ενθάρρυναν να συνεχίσει να προκαλεί τόσο με την επικίνδυνη οδήγηση, όσο και με την άγνοια κινδύνου.

Όλα ξεκίνησαν από ένα στοίχημα που είχε βάλει με τους φίλους του, το εάν μπορεί να θέσει εκτός μάχης την παλιά BMW. Έτσι, ξεκίνησε να οδηγεί μέσα σε χωματόδρομους και χωράφια, να σκαρφαλώνει σε αναχώματα μέχρι που το γερμανικό σεντάν εγκατέλειψε λόγω μηχανικής βλάβης. Κατόπιν, ο Taylor και η παρέα του αποφάσισαν να σπρώξουν το αυτοκίνητο σε ένα βαθύ χαντάκι. Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα αμέσως ενημερώθηκαν οι τοπικές αρχές, όπου και βρήκαν την εγκαταλελειμμένη BMW και προχώρησαν στην σύλληψη του Βρετανού YouTuber με τις κατηγορίες της μη τήρησης του κώδικα οδικής κυκλοφορίας, όπως και της έλλειψης της άδειας κυκλοφορίας.

Πηγή: www.newsauto.gr

Δειτε Επισης

BINTEO: Πήγε για κούρεμα και τον πήρε ο ύπνος-Η απόφαση του κουρέα που έγινε viral
Το δαχτυλίδι των 6,5 ευρώ αποδείχτηκε ότι έκρυβε διαμάντι 2,3 καρατίων
Scorpios Music Bar: Πώς έγινε το «μπαμ»-Οι άνθρωποι πίσω από τα viral βίντεο στο TikTok
Με Μαρίνα Σάττι η ΕΛ.ΑΣ. εύχεται καλή επιστροφή στους εκδρομείς του τριημέρου
Μετέτρεψε το αυτοκίνητό του σε ελικόπτερο, βγήκε στο δρόμο και το κατάσχεσαν
ΒΙΝΤΕΟ: Σκύλος ρομπότ εντοπίζει τροχαίες παραβάσεις στη Μάλαγα
Για πρώτη φορά μεταμοσχεύθηκε νεφρό γενετικά τροποποιημένου χοίρου σε ασθενή
ΒΙΝΤΕΟ: Ο άνθρωπος που πρέπει να πίνει 20 λίτρα νερό κάθε μέρα για να επιβιώσει-Η σπάνια πάθηση
ΒΙΝΤΕΟ: Πέραν των δεκαέξι χιλιάδων ευρώ η τιμή πώλησης του πιο ακριβού κομματιού Lego
Το νέο κόλπο των κλεφτών-Έτσι κλέβουν αυτοκίνητα μέσα σε 1 μόνο λεπτό