BINTEO: Η 90χρονη γιαγιά που έγινε σταρ του TikTok-Οι χρήστες του τη λατρεύουν

Η γλυκύτατη ηλικιωμένη γυναίκα, φτιάχνει βίντεο με τον 23χρονο εγγονό της Κέβιν, από το 2012. Το κοινό τους κανάλι, έχει 545.000 followers. Πριν από έναν χρόνο, ο Κέβιν αποφάσισε να φτιάξει έναν λογαριασμό TikTok στη γιαγιά του και αυτό εκτοξεύτηκε. «Τώρα, κοίτα - είμαι δημοφιλής», λέει η ηλικιωμένη γυναίκα από το Κονέκτικατ, η οποία όπως υποστηρίζει, αυτή και ο Κέβιν όταν φτιάχνουν βίντεο για την εφαρμογή, «Δεν το σχεδιάζουμε, το κάνουμε απλά».

Στο πρώτο της βίντεο στο TikTok, η Grandma Lill συμπεριφέρεται ακριβώς όπως θα περίμενε κανείς μια 90χρονη γυναίκα όταν έρχεται αντιμέτωπη με την τεχνολογία: «Γεια σας. Θα είμαι μία TikTok…. Δεν καταλαβαίνω… Θα είμαι σαν ρολόι», λέει στο πρώτο της βίντεο, το οποίο σημείωσε αμέσως επιτυχία. «Όλοι είχαν εμμονή μαζί της», λέει ο Κέβιν.

Όπως είναι λογικό, η ηλικιωμένη αντιμετωπίζει κάποιες τεχνικές δυσκολίες γυρίζοντας τα βίντεο, τις οποίες λύνει ο αγαπημένος της εγγονός, ο οποίος τη βοηθά στην εγγραφή και την ανάρτηση του βίντεο. Πλέον όμως όπως φαίνεται, η Λίλιαν Ντρόνιακ, όπως είναι το πραγματικό της όνομα – έχει μάθει πώς μπορεί να τραβά και μόνη της τα βίντεο.

Η επιτυχία της έγκειται στο ότι είναι απλά ο εαυτός της και φυσικά στο καυστικό της χιούμορ και την αφοπλιστική ειλικρίνειά της. Άλλες φορές επιδεικνύει με τον δικό της μοναδικό τρόπο τα ρούχα και τα αξεσουάρ της, επειδή της το ζητάνε οι θαυμαστές της και άλλες φορές χορεύει, ή απλά δείχνει στιγμές από την καθημερινότητά της.

«Μου πήρε τρία χρόνια για να της διδάξω πώς να χρησιμοποιήσει το Instagram», λέει ο Κέβιν. Αλλά ξέρει ότι της φέρνει χαρά, οπότε συνεχίζει να τη βοηθά. «Νομίζω ότι προσθέτει νέο αλατοπίπερο στη ζωή της», συμπληρώνει.

Απολαυστικές είναι και οι απαντήσεις που δίνει στις ερωτήσει που της κάνουν οι ακόλουθοι της. «Ψάχνεις για σύντροφο;» τη ρωτά κάποιος, με την ίδια να απαντά «οργισμένη» πως δεν χρειάζεται άντρα. «Πόσες φορές πρέπει να σας το πω; Δεν χρειάζομαι σύντροφο. Νομίζεις ότι θέλω να φροντίζω έναν άνδρα; Και να τον ταΐζω και να τον ντύνω; Δεν τον χρειάζομαι».

Όσο για το γιατί φτιάχνει βίντεο για το TikTok, η αξιαγάπητη 90χρονη που έχει πέντε εγγόνια και ένα δισέγγονο, λέει: «Με κρατά νέα. Είμαι 90 αλλά νιώθω 65. Ο Κέβιν με έκανε νέα».

Η συντριπτική πλειοψηφία των σχολίων που λαμβάνει είναι μηνύματα αγάπης, αλλά όπως παραδέχεται η ίδια, έχει λάβει και αρνητικά σχόλια από haters, κάτι που δεν την αρέσει καθόλου.

«Είναι ωραίο να είσαι θορυβώδης, αλλά καλός» λέει σε συνέντευξής της, μιλώντας για τον εαυτό της, υποστηρίζοντας πως μικρή ήταν ήσυχη, «αλλά όχι πια».

Πηγή: iefimerida.gr

Δειτε Επισης

Ανακοινώθηκαν τα πρώτα «καλλιστεία» τεχνητής νοημοσύνης-H νικήτρια... κούκλα θα λάβει πάνω από 20.000
ΒΙΝΤΕΟ: Γυναίκα πήγε τον νεκρό θείο της σε τράπεζα για να υπογράψει για δάνειο 3.000
Ζευγάρι πήρε διαζύγιο επειδή οι δικηγόροι τους πάτησαν λάθος κουμπί
Πέθαναν τα γηραιότερα σιαμαία δίδυμα - Μπήκαν στο Γκίνες διαψεύδοντας τους γιατρούς
ΒΙΝΤΕΟ: Φωτογράφος έριξε την GoPro του στον ωκεανό-Τα πλάσματα που τρομοκράτησαν το διαδίκτυο
Ξόδεψε 2.000 ευρώ για να καλύψει αποτυχημένο τατουάζ-Το «χτύπησε» μεθυσμένη και έμοιαζε με ανδρικό μόριο
Πατέρας στις ΗΠΑ δηλητηρίασε το μητρικό γάλα της 18 μηνών κόρης του για να μην πληρώνει διατροφή
Μυστήριο με άψυχο σώμα που βρέθηκε σε εκκλησία στην Ιταλία-Η στολή βρικόλακα και το κυνήγι φαντασμάτων
ΒΙΝΤΕΟ: Έπιασε την πολιτικό σύζυγό του στο κρεβάτι με βουδιστή μοναχό που είχαν υιοθετήσει
ΒΙΝΤΕΟ: Πιγκουινάκια βουτούν από 15 μέτρα ύψος για το πρώτο τους μπάνιο στον Νότιο Ωκεανό