Δευτέρα 25 Ιαν, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Έπιασε καρχαρία 180 κιλών ανοικτά της ακτής Λονγκ Άιλαντ (pics)

  30/07/2020 12:48
Έπιασε καρχαρία 180 κιλών ανοικτά της ακτής Λονγκ Άιλαντ (pics)

Έπιασε καρχαρία 180 κιλών ανοικτά της ακτής Λονγκ Άιλαντ (pics)

  30/07/2020 12:48
Έναν τεράστιο καρχαρία βάρους σχεδόν 180 κιλών αιχμαλώτισε ανοιχτά της ακτής του Λονγκ Άιλαντ ένας 21χρονος φοιτητής, ο οποίος μάλιστα πόζαρε δίπλα από το εντυπωσιακό πλάσμα πριν το απελευθερώσει ξανά στη θάλασσα.
 
Σύμφωνα με τη New York Post o νεαρός ονόματι TJ Minutillo έπιασε τον εντυπωσιακό ταυροκαρχαρία στην παραλία Νίκερσον, χρησιμοποιώντας ένα δίχτυ με δολώματα για να τον προσελκύει στα ρηχά.
Ο εντυπωσιακός καρχαρίας, με μήκος πάνω από δύο μέτρα, είναι ίσως η πιο εντυπωσιακή «ψαριά» για τον νεαρό Νεοϋορκέζο, που ξεκίνησε αυτό το χόμπι από την ηλικία των 3 ετών. Όπως είπε ο ίδιος στην εφημερίδα, μέσα στα χρόνια έχει καταφέρει να πιάσει περίπου 300 σταχτοκαρχαρίες, ένα είδος αρκετά πιο μικρό και γενικά ακίνδυνο.
 
Πρόσφατες ειδήσεις για την παρουσία ενός μεγάλου λευκού καρχαρία ανοιχτά της ακτής του Ατλάντικ Σίτι και τρεις ακόμα θεάσεις καρχαριών σε παραλίες του Λονγκ Άιλαντ χαροποίησαν τον νεαρό, που λατρεύει να αιχμαλωτίζει και να φωτογραφίζεται με αυτά τα εντυπωσιακά πλάσματα. «Πάντα με γοήτευε ο ωκεανός. Είναι πολύ cool να τους βλέπω στις παραλίες» είπε στην New York Post, επισημαίνοντας πάντως ότι σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελε να βρεθεί στη θέση του «θηράματος» για κάποιον επικίνδυνο καρχαρία.
 
«Τις περισσότερες φορές είναι ακίνδυνοι, όμως μπορούν να συμβούν και παράξενα πράγματα», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Πηγή: Πρώτο Θέμα 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας