Τρίτη 24 Νοε, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Μπελάρους: Η αλλήθωρη γάτα που έγινε σταρ του Instagram (pics)

  08/02/2020 22:02
Μπελάρους: Η αλλήθωρη γάτα που έγινε σταρ του Instagram (pics)

Μπελάρους: Η αλλήθωρη γάτα που έγινε σταρ του Instagram (pics)

  08/02/2020 22:02
Άλλες γάτες είναι όμορφες και άλλες λιγότερο, ενώ κάποιες άλλες έχουν μερικά ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που τις κάνουν να ξεχωρίζουν. Όπως η Μπελάρους, που πάσχει από στραβισμό.
 
Πάνω από 250.000 άνθρωποι έχουν ξετρελαθεί με αυτή την γκρι, χνουδωτή γάτα που αναζητά, όπως και όλα τα ζώα την προσοχή. Η ιδιοκτήτριά του Ρέιτσελ, τον απέκτησε πριν από δύο χρόνια, όταν η γάτα ήταν μόλις ενός έτους, υιοθετώντας την από ένα καταφύγιο αδέσποτων ζώων. Η ιδιοκτήτρια κατάλαβε αμέσως πως ήθελε να αποκτήσει αυτή τη γάτα με το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό.
 
Της έφτιαξε μάλιστα λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και άρχισε να αναρτά φωτογραφίες της γλυκύτατης γάτας και χρησιμοποίησε τα έσοδα για την υποστήριξη του καταφυγίου από όπου την απέκτησε, προκειμένου να μπορεί να βοηθήσει κι άλλες γάτες. Χάρη στο πλέον αναγνωρίσιμο πρόσωπο του Μπελάρους, η Ρέιτσελ έχει δωρίσει πάνω από 4.000 δολάρια στο καταφύγιο.
 
Η Μπελάρους γεννήθηκε αλλήθωρη, λόγω μιας πάθησης που ονομάζεται στραβισμός. Ευτυχώς η κατάσταση της υγείας της δεν προκαλεί σε αυτή την αξιολάτρευτη γάτα κάποιον πόνο ή άλλες επιπλοκές στην υγεία της, ούτε επηρεάζεται η όρασή της.
 
«Είναι πολύ δραστήρια και εξαιρετικά περίεργη γάτα» λέει η ιδιοκτήτριά της Ρέιτσελ. «Της αρέσει να παίζει με μπάλες, με σχοινιά και οποιοδήποτε άλλο μικρό αντικείμενο που μπροεί να πιάσει με τις πατούσες της». Φυσικά, όπως και κάθε άλλη γάτα, ο Μπελάρους έχει τις αγαπημένες του δραστηριότητες. Μία από αυτές είναι να παίζει στο ντους ακόμη και όταν τρέχει το νερό. Βέβαια, σύμφωνα με την ιδιοκτήτριά του, είναι λίγο ταραχοποιός. «Της αρέσει να πετά πράγματα στον νιπτήρα, την ώρα που κάνω μπάνιο. Λατρεύει επίσης να εξερευνεί τα πάντα και να χώνεται ακόμη και τις μικρότερες γωνίες ή τρύπες που θα βρει».
 
Η γάτα Μπελάρους βέβαια, χάρη στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της, έχει πάνω από 250.000 οπαδούς στον λογαριασμό της στο Instagram, ενώ έχει επίσης και δικό της κανάλι στο YouTube αλλά και σελίδα στο Facebook.
 
Πηγή: iefimerida
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας