Κυριακή 24 Ιαν, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

ΒΙΝΤΕΟ: Συμμορία παιδιών κάνει «ντου» σε κατάστημα για να κλέψει

  01/12/2019 22:26
ΒΙΝΤΕΟ: Συμμορία παιδιών κάνει «ντου» σε κατάστημα για να κλέψει

ΒΙΝΤΕΟ: Συμμορία παιδιών κάνει «ντου» σε κατάστημα για να κλέψει

  01/12/2019 22:26

Ένα απίστευτο βίντεο από τη Βραζιλία κάνει τον γύρο του κόσμου και σκορπά θλίψη.

Είναι γνωστό ότι η εγκληματικότητα, όπως και η φτώχεια (αλληλένδετα πολλές φορές), έχουν χτυπήσει κόκκινο, ειδικά τα τελευταία χρόνια, στη χώρα της Λατινικής Αμερικής... Έχουμε δει δεκάδες σκηνικά, άλλωστε, με ληστείες, ξύλο και πυροβολισμούς, ακόμη και μέρα-μεσημέρι!

Ωστόσο, την εικόνα μικρών παιδιών, να σχηματίζουν συμμορία και να κάνουν «ντου» σε κατάστημα για να κλέψουν, δεν τη χωράει ο νους.

Και όμως...

Τρεις πιτσιρικάδες, λοιπόν, μπαίνουν αρχικά στο μαγαζί και με απίστευτο θράσος προσπαθούν να κλέψουν ό,τι μπορούν. Η ιδιοκτήτρια και η υπάλληλος επιχειρούν να τους σταματήσουν με σπρωξιές, αλλά οι μικροί δεν καταλαβαίνουν τίποτα. Ο πιο μεγάλος, μάλιστα, κάνει ότι πάει να χτυπήσει την υπάλληλο.

Ξαφνικά, από τον απέναντι δρόμο, καταφθάνουν... ενισχύσεις, με περισσότερα παιδιά, κάθε ηλικίας, να μπουκάρουν στο κατάστημα. Ακολουθεί χαμός! Η ιδιοκτήτρια βγαίνει κάποια στιγμή έξω, και δέχεται ακόμη και κλωτσιές, στην προσπάθειά της να σταματήσει τα παιδιά. 

Μόνο όταν καταφέρνει, μετά από ώρα, να βάλει τα προστατευτικά κάγκελα στην πόρτα του μαγαζιού -και άρα να το κλείσει- τα παιδιά αποθαρρύνονται και φεύγουν.

Πηγή:gazzetta.gr

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας