Πέμπτη 28 Ιαν, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Αεροσυνοδοί μέθυσαν κι έτρεχαν γυμνοί στους διαδρόμους ξενοδοχείου

  05/07/2019 16:12
Αεροσυνοδοί μέθυσαν κι έτρεχαν γυμνοί στους διαδρόμους ξενοδοχείου

Αεροσυνοδοί μέθυσαν κι έτρεχαν γυμνοί στους διαδρόμους ξενοδοχείου

  05/07/2019 16:12

Γυμνοί στους διαδρόμους ενός ξενοδοχείου στη Σιγκαπούρη, λέγεται ότι κυκλοφορούσαν τρεις αεροσυνοδοί μεγάλης ευρωπαϊκής αεροπορικής εταιρείας.

Σύμφωνα με τη Mirror, πρόκειται για μία γυναίκα και δύο άνδρες, οι οποίοι αφού είχαν καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ, έπαιζαν μπουκάλα, όπου προκαλούσαν ο ένας τον άλλον, μέσω του «θάρρους ή αλήθεια». Αποτέλεσμα των προκλήσεων ήταν να βγουν όλοι στην κυριολεξία από τα ρούχα τους. Οπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα, οι αεροσυνοδοί έτρεχαν μεθυσμένοι στους διαδρόμους του ξενοδοχείου όπου διέμεναν, χτυπώντας τις πόρτες των δωματίων ολόγυμνοι, ως μέρος άλλης μία πρόκλησης.

Οι τρεις αεροσυνοδοί, στάλθηκαν πίσω στη βάση τους και τώρα αντιμετωπίζουν το ενδεχόμενο να απολυθούν. «Φαίνεται πως το πλήρωμα ήταν ιδιαίτερα παιχνιδιάρικο», ανέφερε πηγή στη Sun προσθέτοντας πως ένας συνάδελφός τους δήλωσε αηδιασμένος από τη συμπεριφορά τους και τους ανέφερε στα αφεντικά τους.

Εκπρόσωπος της αεροπορικής εταιρείας, μιλώντας για το περιστατικό με τους αεροσυνοδούς, ανέφερε: «Αναμένουμε από τις ομάδες μας σε όλο τον κόσμο, να λειτουργούν με βάση τα υψηλότερα πρότυπα συμπεριφοράς κάθε στιγμή. Διερευνούμε τι συνέβη. Δεν ανεχόμαστε απείθαρχη συμπεριφορά από συναδέλφους και πάντα θα διερευνούμε οποιουσδήποτε ισχυρισμούς και θα παίρνουμε όποια μέτρα χρειάζονται».

Πηγή: iefimerida.gr 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας