Δευτέρα 30 Ιαν, 2023 | Επικοινωνία
trans gif

Κοριτσάκι έστειλε μπισκότο στην αστυνομία για να μάθει αν όντως το δάγκωσε ο Άγιος Βασίλης

  22/01/2023 16:21
Κοριτσάκι έστειλε μπισκότο στην αστυνομία για να μάθει αν όντως το δάγκωσε ο Άγιος Βασίλης

Κοριτσάκι έστειλε μπισκότο στην αστυνομία για να μάθει αν όντως το δάγκωσε ο Άγιος Βασίλης

  22/01/2023 16:21

Όταν ήμασταν παιδιά, ανήμερα, τα Χριστούγεννα, τρέχαμε στο δέντρο, για να δούμε τι δώρα μας άφησε ο Άι Βασίλης, την ύπαρξη του οποίου -μέχρι κάποια ηλικία – τη θεωρούσαμε δεδομένη, πιστεύοντας χωρίς δισταγμό τις διαβεβαιώσεις των γονιών μας.

Τα πράγματα όμως, δεν είναι έτσι για τους γονείς μιας υποψιασμένης μικρής από το Κάμπερλαντ της Βρετανίας, που μάλλον θα τα βρουν σκούρα, αφού το κοριτσάκι, ζητά αποδείξεις για την ύπαρξη του Αγίου, συγκεντρώνοντας μάλιστα τα απαραίτητα στοιχεία και στέλνοντάς τα, στην αστυνομία.

Το κοριτσάκι, έστειλε ένα μερικώς φαγωμένο μπισκότο, καθώς και μερικά μασημένα μπαστουνάκια καρότου στο αστυνομικό τμήμα της πόλης για να ρωτήσει αν μπορούν να εξεταστούν για DNA, για να έχει αποδείξεις για την ύπαρξη του Άγιου Βασίλη.

«Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, νεαρή ερευνητής από την πόλη Cumberland υπέβαλε τη συνημμένη επιστολή ζητώντας να διεξαχθεί ανάλυση DNA στο μερικώς φαγωμένο μπισκότο και υπολείμματα καρότου που απέκτησε το πρωί της 25ης Δεκεμβρίου 2022, για πιθανές αποδείξεις DNA του Άη Βασίλη», αναφέρεται σε ανάρτηση της αστυνομίας.

«Πήρα δείγμα από ένα μπισκότο και καρότα που άφησα για τον Άγιο Βασίλη και τους ταράνδους του,  την παραμονή των Χριστουγέννων και αναρωτιόμουν αν θα μπορούσατε να κάνετε ανάλυση DNA και να δείτε αν ο Άγιος Βασίλης είναι αληθινός», έγραψε το κορίτσι.

Ο αρχηγός της αστυνομίας Μάθιου Μπένσον προώθησε τα «στοιχεία» στη μονάδα Ιατροδικαστικών Επιστημών του υπουργείου Υγείας της Πολιτείας για ανάλυση.

«Αδυναμία του ύποπτου να τελειώσει τα σνακ»

«Τα αντικείμενα πρέπει να εξεταστούν για ίχνη DNA και να συγκριθούν με τα προφίλ που έχουν καταγραφεί για τον/την προαναφερόμενο/η ύποπτο/η», αναφέρει το έντυπο της υπηρεσίας. «Η κατηγορία; Αποτυχία των φερόμενων κατηγορούμενων να τελειώσουν τα σνακ. Τα αποτελέσματα εκκρεμούν. Η αστυνομία θα προβεί σε περαιτέρω ανακοινώσεις», αναφέρεται στην ανάρτηση.

«Αυτή η νεαρή κοπέλα έχει προφανώς μια έντονη αίσθηση της αλήθειας και της ερευνητικής διαδικασίας και έκανε εξαιρετική δουλειά συσκευάζοντας τα στοιχεία της για την υποβολή. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να της δώσουμε απαντήσεις», δήλωσε ο Μπένσον.

Πηγή: in.gr 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας