Σάββατο 28 Ιαν, 2023 | Επικοινωνία
trans gif

Εργοδότης δίνει ελάχιστη διορία σε εργαζόμενο για να ξεπακετάρει ολόκληρη αποθήκη

  24/11/2022 21:36
Εργοδότης δίνει ελάχιστη διορία σε εργαζόμενο για να ξεπακετάρει ολόκληρη αποθήκη

Εργοδότης δίνει ελάχιστη διορία σε εργαζόμενο για να ξεπακετάρει ολόκληρη αποθήκη

  24/11/2022 21:36

Αν συνηθίζετε να λέτε ότι «πνίγεστε» στη δουλειά, τότε πρέπει να δείτε το φόρτο εργασίας ενός αποθηκάριου στην Αμερική.

Ένας εργαζόμενος της Dollar Tree έγινε viral στο TikTok αφού αποκάλυψε τους τεράστιους σωρούς από κουτιά που φέρεται να του ζήτησε ο διευθυντής του να ξεπακετάρει μέσα σε μία μόνο εβδομάδα.

Το βίντεο ανέβασε ο χρήστης @thefunkiestfella καταγράφοντας την αποθήκη στην οποία εργάζεται και είπε χαρακτηριστικά: «Ο διευθυντής μου μόλις μου είπε ότι έχω μια εβδομάδα για να τελειώσω όλα αυτά τα κουτιά, σωστά; Ναι, αυτό είναι ωραίο. Μπορώ να το κάνω αυτό;»

Ο άτυχος εργαζόμενος έκανε μια στροφή με τη κάμερα δείχνοντας στο κοινό του τα ατελείωτα «βουνά» από κουτιά που βρίσκονται στους τοίχους, ενώ στη λεζάντα, ο @thefunkiestfella έγραψε: «Μισώ αυτή τη δουλειά».

Το βίντεο πολύ γρήγορα έγινε viral με χιλιάδες σχόλια κατακραυγής. Αυτό έκανε τον αποθηκάριο μας να εξηγήσει ότι δεν θεωρεί το Dollar Tree κακό εργασιακό περιβάλλον αλλά υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με την υποστελέχωση..

«Βρίσκομαι εκεί εδώ και περίπου 3 μήνες και το εργασιακό περιβάλλον είναι μια χαρά", έγραψε. "Έχουν έλλειψη προσωπικού, οπότε συνήθως υπάρχει ένα άτομο στον όροφο κάθε φορά. Ωστόσο, υπάρχουν εκεί διευθυντές που βοηθούν στο ξεφόρτωμα των κιβωτίων και ό,τι άλλο» φαίνεται να είπε απολογητικά.

Από την άλλη πλευρά, πολλοί θεατές δεν γνώριζαν τη σατιρική πρόθεση του εργαζόμενου πίσω από το κλιπ. Το βίντεο συγκέντρωσε πάνω από 282.000 προβολές, με πολλούς σχολιαστές να μοιράζονται τι θα έκαναν στη θέση του δημιουργού του περιεχομένου.

«Θα έλεγα στο αφεντικό μου να πάει να βρει κάποιον άλλο να το κάνει», σχολίασε ένας θεατής.

«Αν η αμοιβή αντιστοιχούσε στη δουλειά, θα ήθελα πολύ να είμαι τόσο απασχολημένος», έγραψε ένας άλλος.

«Ο διευθυντής καλύτερα να βρει κάποιους ανθρώπους να το τελειώσουν. Αυτό είναι ένα συνεργείο 7 ατόμων για να το τελειώσει», έγραψε ένα άλλο άτομο.

Πηγή: gazzeta 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας