Σάββατο 1 Οκτ, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

ΒΙΝΤΕΟ: Σερβιτόρα σήκωσε πυραμίδα από μπύρες στο Oktoberfest

  23/09/2022 14:19
ΒΙΝΤΕΟ: Σερβιτόρα σήκωσε πυραμίδα από μπύρες στο Oktoberfest

ΒΙΝΤΕΟ: Σερβιτόρα σήκωσε πυραμίδα από μπύρες στο Oktoberfest

  23/09/2022 14:19

Το Oktoberfest είναι η παγκοσμίως μεγαλύτερη γιορτή για τους λάτρεις της μπύρας που συγκεντρώνονται στη Γερμανία για να απολαύσουν την «ξανθιά» και όχι μόνο αγαπημένη τους. Μετά από δύο χρόνια απουσίας λόγω κορωνοϊού, το διάσημο φεστιβάλ μπύρας έχει ξεκινήσει από τις 17 Σεπτεμβρίου και θα ολοκληρωθεί στις 3 Οκτωβρίου.

Επειδή, όμως, η μπύρα χρειάζεται, όπως λένε οι γνωρίζοντες, μεγάλο και παγωμένο ποτήρι για να γίνει ακόμα μεγαλύτερη η απόλαυση, η αποστολή για τους σερβιτόρους που καλούνται να εξυπηρετήσουν τους λάτρεις της μεγαλώνει σε βαθμό δυσκολίας.

Οι σερβιτόροι, ωστόσο, που εργάζονται για το Oktoberfest είναι απόλυτα ικανοί στο να ανταποκριθούν σε κάθε πρόκληση.

Καλύτερη απόδειξη το βίντεο με μια γυναίκα σερβιτόρο όχι μόνο να κουβαλάει ποτήρια με μπύρες αλλά να το κάνει στοιβάζοντας τις σε μια... πυραμίδα.

Δείτε το βίντεο:

@sch_niko Respekt 🙌🏻🍻 #oktoberfest #wiesn #münchen #bier #beer #oktoberfest2022 #bedienung ♬ Originalton - sch_niko

Την τελευταία φορά που διοργανώθηκε το Oktoberfest, το 2019, οι 6,3 εκατομμύρια επισκέπτες του κατανάλωσαν περισσότερα από 7,3 εκατομμύρια λίτρα γερμανικής μπύρα με τον τζίρο να υπολογίζεται σε περίπου 1,2 δισεκατομμύρια ευρώ.

Σημειώνεται ότι οι Γερμανοί συγκαταλέγονται στους μεγαλύτερους καταναλωτές μπύρας στην Ευρώπη με μια ετήσια μέση κατανάλωση 84 λίτρων για το 2021.

Πηγή: Πρώτο Θέμα 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας