Κόσιης και Κωστάκης στο πλευρό του Χριστοδουλίδη και στο βάθος... Δήμος Πάφου

Δεν πέρασαν απαρατήρητες οι συγκεντρώσεις των τελευτάιων ημερών που οργάνωσε το επιτελείο του Νίκου Χριστοδουλίδη σε όλες τις επαρχές. Κάνοντας την αρχή από τη Λευκωσία και τη Λεμεσό, το επιτελείο συνέχισε με τη Λάρνακα και το βράδυ της Δευτέρας την Πάφο. 

Σε όλες τις συγκεντρώσεις, υπήρχε αρκετός κόσμος και σημαντικός παλμός. Ωστόσο αυτό που πολλοί ξεχώρισαν, ηταν τα πρόσωπα που συνόδευαν τον Νίκο Χριστοδουλίδη, κατά την είσοδο του στην αίθουσα του ξενοδοχείου Αλίαθον στη συγκέντρωση της Πάφου.   

Τον υποψήφιο συνόδευαν ο πρώην υπουργός Νίκος Κόσιης καθώς επίσης και ο πρώην βουλευτής του Δημοκρατικού Συναγερμού στην επαρχία Πάφου, Κώστακης Κωνσταντίνου. Ειδικά σε ότι αφορά τον δεύτερο είναι γνωστή η πρόθεση του να διεκδικήσει τη δημαρχία της πόλης στις επόμενες δημοτικές εκλογές, απέναντι στον Φαίδωνα Φαίδωνος. 

Υπενθυμίζεται ότι από την άλλη ο κ. Φαίδωνος επέλεξε το περασμένο Σάββατο το συνέδριο του ΔΗΣΥ για να επιτεθεί μετωπικά κατά του Νίκου Χριστοδουλίδη αφήνοντας αιχμές για συνάντηση του στην Αθήνα με τον Ανδρέα Βγενόπουλο. 

«Δεν προκλήθηκε δημόσια να αποκαλυφθεί τι περιλάμβανε ο διάλογος Ανδρέα Βγενόπουλου και του συγκεκριμένου στην Αθήνα, όταν παρελήφθη από τη μαύρη λιμουζίνα και οδηγήθηκε στα κεντρικά γραφεία του Βγενόπουλου. Αυτά τα πράγματα πρέπει να ερωτηθούν στο δημόσιο διάλογο και πρέπει να απαντηθούν και όχι να μου λένε περί αδιάφθορους και ατσαλάκωτους. Τι γύρευε ο συγκεκριμένος σε συνάντηση με τον Ανδρέα Βγενόπουλο μετά το κούρεμα στην Αθήνα;».

Ο εμφύλιος εντός ΔΗΣΥ, για τον Δήμο Πάφου, μπορεί να πήρε παράταση αφού οι δημοτικές εκλογές αναβλήθηκαν για το 2024, ωστόσο, οι ενδιαφερόμενοι, βρίσκονται σε θέσεις μάχης, αφού εκτιμούν ότι οι δημοτικές εκλογές περνούν μέσα από τις Προεδρικές. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Βήμα συναντίληψης μεταξύ ΔΗΚΟ και Χριστοδουλίδη μέσω περιγράμματος θέσεων

 

Δειτε Επισης

«Αναγκαίο συστατικό για την Κυβέρνησή μου ο ΔΗΣΥ»-Πώς σχολίασε τις εξελίξεις ο Χριστοδουλίδης
Σε όλους ανήκει αυτή η μεγάλη νίκη!
Τόσα θα πάρουν φεύγοντας Πρόεδρος και υπουργοί-Η σύνταξη και τα φιλοδωρήματα
Η προσωπική επαφή και το κοινωνικό ρεύμα κέρδισαν τους κομματικούς μηχανισμούς
Τα κόμματα πιέζουν, ο Χριστοδουλίδης αντιστέκεται-Στο κόκκινο οι διεργασίες
Προσκάλεσε το Χριστοδουλίδη να επισκεφτεί την Πολωνία ο ομόλογός του
Συγκινημένος στην Πάφο ο Χριστοδουλίδης-«Δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι»
Έστειλε επιστολή στο Χριστοδουλίδη ο Μπορέλ-Εξέφρασε ετοιμότητα για επανέναρξη συνομιλιών
Πριν από την 1η Μαρτίου η συνάντηση Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Ερσίν Τατάρ
Ικανοποιημένος ο Μητσοτάκης για την ένταξη Χριστοδουλίδη στο ΕΛΚ