Δευτέρα 30 Ιαν, 2023 | Επικοινωνία
trans gif

Ο Νικόλας «κάρφωσε» Αβέρωφ-Πετρίδη για… αχταρμά

  24/01/2023 12:25
Ο Νικόλας «κάρφωσε» Αβέρωφ-Πετρίδη για… αχταρμά

Ο Νικόλας «κάρφωσε» Αβέρωφ-Πετρίδη για… αχταρμά

  24/01/2023 12:25

Ευκαιρία βρήκε ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπολος να αντιστρέψει λίγα από τα πυρά του Αβέρωφ Νεοφύτου, ο οποίος συστηματικά αποκαλεί τη συνεργασία του Νίκου Χριστοδουλίδη με τα κόμματα του Κέντρου «αχταρμά», επειδή θεωρεί πως έχουν αντικρουόμενες απόψεις σε σειρά από ζητήματα.

Ο πρόεδρος του μεγαλύτερου κόμματος του Κέντρου, ο οποίος είναι και ο μόνος από τους κομματικούς ηγέτες που περιστοιχίζουν τον Νίκο Χριστοδουλίδη, που είχε εμπλακεί άμεσα σε αντιπαραθέσεις για τις Προεδρικές το τελευταίο διάστημα, χρησιμοποίησε το Twitter για να αντιπαραβάλει δύο ειδήσεις. Η μία έχει τίτλο «Αβέρωφ/Οικογενειακό Εισόδημα: Πρωτοποριακή φορολογική μεταρρύθμιση» και η άλλη «Πετρίδης: Δεν είναι καιρός για φορολογική μεταρρύθμιση», θέλοντας να αναδείξει σύγκρουση απόψεων μεταξύ του προέδρου του ΔΗΣΥ και του Υπουργού Οικονομικών. Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Νεοφύτου έχει ήδη προαναγγείλει ότι θα διορίσει εκ νέου τον Κωνσταντίνο Πετρίδη στο Υπουργείο Οικονομικών.

«Θα αποφύγω τον πειρασμό να μιλήσω για «αχταρμά», για «μωσαϊκό» και για «Βαβέλ»…», έγραψε ο Νικόλας Παπαδόπουλος, κάνοντας όμως ακριβώς αυτό.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας