Το θέατρο του παραλόγου και η… ευχή Μαυρoμμάτη με Κατσουνωτό σε Ελεγκτή

Είναι και κάποια πράγματα που συμβαίνουν, που δεν ξέρεις από πού να τα πιάσεις … Είναι αδύνατον να κατανοήσεις την λογική, εάν υπάρχει βέβαια λογική… Σε κάνει να διερωτάσαι μέχρι που μπορεί να φτάσει το θέατρο του παραλόγου… 

20 Ιουνίου 2022: Η Διευθύντρια των Φυλακών καταγγέλλει μεταξύ άλλων συνομωσία – τονίζουμε τη λέξη συνομωσία – τον τέως Διοικητή της ΥΚΑΝ, Μιχάλη Κατσουνωτό.

15 Σεπτεμβρίου 2022: Ο ανεξάρτητος ανακριτής, Αχιλλέας Αιμιλιανίδης, παραδίδει το πόρισμα του και εντοπίζει ποινικά αδικήματα σε βάρος του Κατσουνωτού και άλλων δύο.

21 Δεκεμβρίου 2022: Μετά από πολλή μελέτη, που διήρκησε περίπου τρεις μήνες, η Νομική Υπηρεσία, αφού έβγαλε τα δικά της συμπεράσματα, αναιρώντας στην ουσία αυτά του κ. Αιμιλιανίδη, κάνει επίκληση στο δημόσιο συμφέρον και αποφασίζει να μην διώξει τον Κατσουνωτό για τα δύο αδικήματα, εκ των οποίων το ένα ήταν συνομωσία. Και τονίζουμε ξανά την λέξη. Συνομωσία.

Ανακεφαλαιώνοντας. Η Άννα Αριστοτέλους κατήγγειλε συνομωσία από τον Κατσουνωτό, δικαιώνεται από τον ανεξάρτητο ανακριτή αλλά για λόγους δημόσιου συμφέροντος δεν διώκεται o τέως Διοικητής, αντιθέτως, «νομιμοποιείται» η συνομωσία και του δίνεται ασυλία. Και ενδεχομένως σε οποιοδήποτε άλλο που κατέχει θέση και στο μέλλον επιθυμεί να συνωμοτήσει, αφού στην προκειμένη δεν υπήρξε παραδειγματική τιμωρία, όπως αυτή που ζητά η Νομική Υπηρεσία στα Δικαστήρια όταν στο εδώλιο κάθονται άλλοι κατηγορούμενοι.

Μετά την εξέλιξη αυτή η Άννα Αριστοτέλους ζητά την απόσπαση της σε άλλη υπηρεσία για λόγους ασφαλείας. Εξάλλου, ποιος εγγυείται πως δεν θα υπάρξει και νέα συνομωσία όταν έγινε η αρχή, χωρίς μάλιστα να υπάρχει απονομή της Δικαιοσύνης.

Και μέσα στα άλλα τα τεκταινόμενα, έρχεται η δήλωση της υπουργού Δικαιοσύνης που αναφέρει: «Παράλληλα, δόθηκαν οδηγίες στον Αρχηγό Αστυνομίας σε συνεργασία με την Διεύθυνση των Φυλακών, ώστε να ενισχυθούν περαιτέρω τα μέτρα προσωπικής τους ασφάλειας, εκεί και όπου χρειάζεται».

Δηλαδή, η Δράκου έδωσε οδηγίες στην Αστυνομία όπου εργάζεται ο αξιωματικός που συνωμότησε κατά της Αριστοτέλους για να «συνωμοτήσουν» ώστε αυτή τη φορά να προσέχουν την Αριστοτέλους; Δηλαδή, η Αριστοτέλους λέει ότι κινδυνεύει από αυτούς που συνωμότησαν εναντίον της, αλλά η Δράκου ζητά από τους ίδιους να της παρέχουν ασφάλεια; Οκ….

Και επειδή το θέατρο του παραλόγου έχει και συνέχεια, δεν μπορούμε να μην αναφερθούμε στις ευχές του Βοηθού Αρχηγού Αστυνομίας, Χριστόφορου Μαυρομμάτη. Ενός μέλους της ηγεσίας που λαμβάνει και γνωρίζει για τις αποφάσεις. Όπως για παράδειγμα στην περίπτωση των μέτρων ασφαλείας της κ. Αριστοτέλους.

Ο κ. Μαυρομμάτης λοιπόν, κάτω από ανάρτηση του Γενικού Ελεγκτή, Οδυσσέα Μιχαηλίδη, o οποίος αναφέρθηκε στις επικεφαλής των Φυλακών, ανήρτησε φωτογραφία του Μιχάλη Κατσουνωτού, με φόντο την Αστυνομία, γράφοντας «Χρόνια πολλά σε όλους». Βέβαια μετά από σχόλια και διάφορες άλλες αναφορές για την προαγωγή του ως Βοηθός, ο κ. Μαυρομμάτης διέγραψε το σχόλιο του.

 

Δειτε Επισης

Η ομερτά για την απόφαση για Κατσουνωτό, τα συμπεράσματα και το δημόσιο συμφέρον
Εγκαινίασε την προεκλογική της ως «Che Elenara» η Θεοχάρους
Η εξάντληση της αυστηρότητας σε ένα 82χρονο παππού που δεν ήταν «γνωστός στις Αρχές»
Μετά τη μαραθώνια συνεδρία της περασμένης εβδομάδας, δεν συνέρχεται την Τσικνοπέμπτη η Ολομέλεια
Χάθηκαν στην συνεννόηση... Έδωσαν στη δημοσιότητα καταζητούμενο που τελικά είχε συλληφθεί
Κάτι πήγε πολύ λάθος το Σάββατο-Κατέστησε τον Βύρα ανίκητο η ηγεσία του ΔΗΣΥ
Στα... μαχαίρια Φαίδωνας και Κωστάκης-Έκοψαν με τον Δίπλαρο τη βασιλόπιττα
Η αστυνόμευση των Κεντρικών, η χαμένη ουσία στη βαβούρα και η υποκρισία
Από το ένταλμα εξπρές για Parody λογαριασμό, στην... δυστοκία για Ατταλίδου και την ομερτά
Μα πού χάθηκε ο Σύνδεσμος Αστυνομίας;