Πέμπτη 6 Οκτ, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Τα πορίσματα Θανάση-Κατσουνωτού, τα διαβατήρια και οι διαβολικές συμπτώσεις

  15/09/2022 10:31
Τα πορίσματα Θανάση-Κατσουνωτού, τα διαβατήρια και οι διαβολικές συμπτώσεις

Τα πορίσματα Θανάση-Κατσουνωτού, τα διαβατήρια και οι διαβολικές συμπτώσεις

  15/09/2022 10:31

Μπορεί να πει κάποιος πως όλα είναι τυχαία και τα υπόλοιπα είναι θεωρίες συνωμοσίας. Αξίζει όπως να παραθέσουμε τα γεγονότα. Τον Οκτώβριο 2021 διορίστηκαν ανεξάρτητοι ποινικοί ανακριτές για διερευνήσουν εκ νέου τον θάνατο του 26χρονου εθνοφρουρού, Θανάση Νικολάου, που βρέθηκε νεκρός το 2005.

Σχεδόν ένα χρόνο μετά, το πόρισμα ολοκληρώνεται και αποφασίζεται, όπως η παράδοση του γίνει στις 15 Σεπτεμβρίου. Την ίδια ημέρα, είχε ανακοινωθεί προ πολλού, πως θα παραδοθεί και το πόρισμα του Αχιλλέα Αιμιλιανίδη, σε σχέση με το σκάνδαλο διαφθοράς που κατήγγειλε η Διεύθυνση των Φυλακών και το οποίο εμπλέκει τον Διοικητή της ΥΚΑΝ, Μιχάλη Κατσουνωτό και χαρακτηρίζεται ως πρωτοφανές, ενώ προκάλεσε σεισμό στις τάξεις της Αστυνομίας και γενικότερα των Αρχών.

Από τις προηγούμενες ημέρες υπήρξε ενημέρωση για την ώρα της παράδοσης του πορίσματος για τον θάνατο του Θανάση. Τα ΜΜΕ ήταν εκεί. Στο μεταξύ, το φως της δημοσιότητας βλέπει και η είδηση πως θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη στην Νομική Υπηρεσία για νέες υποθέσεις διαβατηρίων.

Η σύσκεψη ήταν προγραμματισμένη αμέσως μετά την παράδοση του πορίσματος. Συνεπώς, τα ΜΜΕ ήταν… τυχερά και πήραν τα πλάνα τους από την σύσκεψη, στην οποία παρευρέθηκε και ο Αρχηγός Αστυνομίας. Στο μεταξύ, ως προς το ερώτημα τι ώρα θα παραδοθεί το πόρισμα του Αχιλλέα Αιμιλιανίδη, αφού επικρατεί… ομερτά, η απάντηση: «Σε κάποια στιγμή το απόγευμα». Σε ερώτηση εάν θα γίνουν ξανά δηλώσεις και για αυτό το πόρισμα, η απάντηση: «Δεν χρειάζεται».

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας