Συνεχίζει την κόντρα με το twitter ο Έλον Μάσκ-Διάλογοι με λογοπαίγνια σε tweets

“Tesla + Twitter -> Twizzler” έγραψε σε πρόσφατο tweet του ο Έλον Μασκ, σε συνέχεια της κόντρας του με το μέσο κοινωνικής δικτύωσης, που μόλις χθες τον οδήγησε στο να προχωρήσει σε μία ανταγωγή, οι λεπτομέρειες της οποίας δεν έχουν δει ακόμη το φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με το CNBC δεν είναι σαφές εάν ο ίδιος ο μεγιστάνας της SpaceX και της Tesla ζήτησε από του δικαστήριο να κρατήσει εμπιστευτικό το περιεχόμενο της ανταγωγής.

 

Συνεχίζει πάντως να ασκεί δριμύτατη κριτική στο Twitter, το οποίο και συνεχίζει να κατηγορεί πως δεν αποκαλύπτει την έκταση των ψεύτικων λογαριασμών.

Ο  ίδιος, συνεχώς «θρέφει» φήμες και εικασίες, αλλά και σχολιάζει το μέσο, προχωρώντας στις πρακάτω αναρτήσεις, το Σάββατο:

 

«Η αλληλεπίδραση με όλους σχεδόν τους λογαριασμούς στο twitter φαίνεται να είναι πολύ χαμηλότερη τις τελευταίες εβδομάδες και ημέρες. Σωστά;», γράφει σε προηγούμενό του tweet:

«Μερικοί άνθρωποι δεν είναι ανόητοι, αν και προσωπικά, μου αρέσει η γύρω μου η «μικρή ανοησία», έγραψε ακόμη το πρωί του Σαββάτου (τοπική ώρα).

Υπενθυμίζεται ότι στις 25 Απριλίου το Twitter και ο Μασκ ανακοίνωσαν ότι κατέληξαν σε συμφωνία για εξαγορά του μέσου κοινωνικής δικτύωσης από τον ίδιο, έναντι περίπου 44 δισ. δολαρίων.

Ωστόσο, λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας ξεκίνησε μία μακρά πτωτική περίοδος στις αγορές, κατά την οποία οι μετοχές τόσο της εταιρείας του Μασκ, Tesla, όσο και του Twitter σημείωσαν σημαντικές απώλειες.

Τότε, άμεσα ο Μασκ άρχισε να κατηγορεί ότι το Twitter ότι αποκρύπτει την αλήθεια για τον αριθμό των ψεύτικων λογαριασμών στην πλατφόρμα του καθώς και ότι εμποδίζει την πρόσβασή του στις σχετικές πληροφορίες, κάτι το οποιο έρχεται σε σύγκρουση με τους συμφωνηθέντες όρους.

Εντέλει, πριν από λίγες εβδομάδες ο Μασκ ανακοίνωσε ότι εγκαταλείπει τη συμφωνία. Το Twitter απάντησε με αγωγή, υποστηρίζοντας ότι δεν υφίσταται λόγος ακύρωσης της συμφωνίας και το ίδιο θα πρέπιε να αποζημιωθεί, για να έρθει τώρα η ανταγωγή από τον ίδιο.

Πηγή:ΕΡΤ

Δειτε Επισης

BINTEO: H Microsoft «ζωντάνεψε» τη Μόνα Λίζα και προκάλεσε χαμό
Αποκαθίσταται ύστερα από πέντε μήνες η επικοινωνία της NASA με το Voyager 1
To TikTok περνάει στην αντεπίθεση-Επικαλείται την πρώτη τροπολογία και ετοιμάζεται για μάχη
Πώς έφτασαν οι ΗΠΑ στο νομοσχέδιο για την απαγόρευση του TikTok-Το παρασκήνιο του «Ψυχρού Πολέμου» με Κίνα
Εγκρίθηκε με συντριπτική πλειοψηφία νομοσχέδιο που απαγορεύει το TikTok στις ΗΠΑ
Τρεις Ρώσοι έκαναν ρεκόρ πέφτοντας με αλεξίπτωτα από τη στρατόσφαιρα στον Βόρειο Πόλo (pics)
Σύντομα η μεταφορά των servers ασφαλές μέρος-Xρονοδιάγραμμα τον Σεπτέμβριο για το e-justice
Υφ. Έρευνας: Στόχος έως το 2026 η πλήρης κάλυψη σε συνδεσιμότητα πολύ υψηλών ταχυτήτων
Σε γνωστό ιστότοπο fake news βασίστηκε ο χρησμός του Έλον Μασκ για πληθυσμιακή κατάρρευση της Ελλάδας
Αντικείμενο που διαπέρασε την οροφή σπιτιού προερχόταν από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό-Eπιβεβαιώνει η NASA