Δευτέρα 18 Οκτ, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Νέα λειτουργία στο Instagram που θα βρίσκει καφέ και εστιατόρια

  24/09/2021 09:40
Νέα λειτουργία στο Instagram που θα βρίσκει καφέ και εστιατόρια

Νέα λειτουργία στο Instagram που θα βρίσκει καφέ και εστιατόρια

  24/09/2021 09:40

Το Instagram λανσάρει μια καινούργια εφαρμογή, όπου βρίσκει καταστήματα εστίασης και όχι μόνο στον χάρτη.

H εφαρμογή για έχει στόχο να διευκολύνει τη ζωή μας, αλλά και  να βοηθήσει τις μικρές επιχειρήσεις. Η νέα λειτουργία «Αναζήτηση στο χάρτη» ​​επιτρέπει σε χρήστες συγκεκριμένων χωρών μέχρι σήμερα, να χρησιμοποιούν το Instagram για να βρουν εστιατόρια, μπαρ, καταστήματα και χώρους κοντά τους.

Λειτουργεί με δύο τρόπους

Ο πρώτος τρόπος είναι μέσω της καρτέλας πλοήγησης. Πατώντας το εικονίδιο «χάρτης» που προστέθηκε πρόσφατα σε συγκεκριμένες χώρες στην επάνω δεξιά γωνία της καρτέλας πλοήγησης, μπορείτε να βρείτε εύκολα δημοφιλή μέρη με hashtag για διάφορες κατηγορίες προορισμών, όπως εστιατόρια, καφετέριες, αλλά και τουριστικά αξιοθέατα κοντά στην εκάστοτε τοποθεσία που βρίσκεστε.

Ο δεύτερος τρόπος είναι απευθείας μέσω hashtag. Αν βάλετε hashtag #καφετέρια, όσα μαγαζιά είναι κοντά και έχουν κάνει δημοσιεύσεις χρησιμοποιώντας το συγκεκριμένο hashtag, εμφανίζονται στη σελίδα των αποτελεσμάτων αναζήτησης. Η αλήθεια είναι πως είναι όντως ένας εύκολος τρόπος να βρούμε καταστήματα, που μας εξυπηρετούν. Το δοκιμάσαμε και εμείς και λειτουργεί πολύ καλά.

Πηγή: olivemagazine

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας