Τετάρτη 21 Απρ, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Η Xiaomi κυκλοφορεί ασύρματο AirDots - με όνομα που θυμίζει AirPods

  08/11/2018 22:55
Η Xiaomi κυκλοφορεί ασύρματο AirDots - με όνομα που θυμίζει AirPods

Η Xiaomi κυκλοφορεί ασύρματο AirDots - με όνομα που θυμίζει AirPods

  08/11/2018 22:55

Το πρώτο ταξίδι της Xiaomi στην βιομηχανία πραγματικά ασύρματων ακουστικών μπορεί να έχει ένα όνομα που να ακούγεται σαν AirPods για κάποιο περίεργο λόγο. Η εταιρεία έδωσε χθες στην δημοσιότητα ότι θα πραγματοποιηθεί ένα event στη Νέα Υόρκη με "αξιοσημείωτες διασημότητες" και υπόσχεται να παρουσιάσει τα τελευταία και μεγαλύτερα προϊόντα της. 

Ακριβώς την καλύτερη στιγμή, η Xiaomi ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει τα λεγόμενα AirDots. Μπορεί να είναι απλώς μια αλλαγή ένος γράμματος του τίτλου AirPods της Apple και με μια λευκή θήκη φόρτισης, αλλά κοστίζουν $ 30 για το ζευγάρι, τουλάχιστον στην Κίνα, και είναι ένα από τα πρώτα στην αγορά που έρχεται με το Bluetooth 5.0. Η τελευταία δόση του ασύρματου προτύπου υπόσχεται λιγότερες μειώσεις συνδεσιμότητας, καλύτερους συγχρονισμούς και βελτιώσεις στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Η Xiaomi έκανε επίσης τα AirDots χωρίς κουμπιά, παρέχοντας ένα πάνελ αφής στην εξωτερική επιφάνεια για να ελέγχετε την ένταση, να απαντάτε σε κλήσεις ή να το σιγήσετε στη μέση της συνομιλίας πατώντας δύο φορές. Υπάρχει επίσης ένας εικονικός βοηθός διαθέσιμος για να απαντήσει στις ερωτήσεις σας, αλλά μόνο αν τα Dots έχουν αντιστοιχιστεί με ένα smartphone Xiaomi. Η αναφερόμενη αντιστοίχιση είναι αυτόματη μόλις τα αφαιρέσετε από το κουτί φόρτισης / φόρτωσης, εφ 'όσον έχετε περάσει από την αρχική διαδικασία αντιστοίχισης. Τελευταίο αλλά όχι ασήμαντο, ο θάλαμος "ειδικών μαγνητικών σπειρών 7,2mm" υποτίθεται ότι θα φροντίσει για μια βελτιωμένη εμπειρία ήχου.

Περιττό να πούμε ότι σε αυτή την τιμή, η οποία δεν γνωρίζουμε ποια θα είναι στην Ευρώπη ακόμα, μπορεί να δώσει μεγάλο αριθμό πωλήσεων στην εταιρία. Πρώτα απ 'όλα, το AirDots θα διαρκέσει έως και τέσσερις ώρες με μια φόρτιση, αντί για AirPods της Apple που διαρκούν έξι ώρες. Εάν ακούτε μόνο από το ένα, η υποσχεθείσα διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι έως και πέντε ώρες. Μπορούν να επαναφορτιστούν τρεις φορές με την ενσωματωμένη μπαταρία στη θήκη, και αυτό ανεβάζει την "ακρόαση μέχρι και 12 ώρες" κατά τη διάρκεια των ταξιδιών.

Δεύτερον, δεν υπάρχουν υποσχέσεις ακύρωσης θορύβου και η Xiaomi δεν απαριθμεί καμία πιστοποίηση κατά του νερού για τα πρώτα ασύρματα ακουστικά της. Όσον αφορά την εφαρμογή και την ποιότητα, θα πρέπει να πάρουμε στα χέρια μας ένα ζευγάρι για να σας πούμε με σιγουριά. Η Xiaomi είναι γνωστό ότι προσφέρει καλή σχέση ποιότητας τιμής και ελπίζουμε ότι αυτό θα μεταφραστεί στα προσιτά της AirDots με Bluetooth 5.0.

Πηγή:techfreaks.gr

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας