Κοκτέιλ με μήλο και μέλι

Μελένια απόλαυση!

Συνταγή από: Μαρία Παπαγεωργίου

ΥΛΙΚΑ

  • 1 πράσινο μήλο, ξεφλουδισμένο, χωρίς κουκούτσια, σε κομμάτια
  • 200 γρ. παγάκια
  • 30 γρ. μέλι
  • 60 γρ. τεκίλα
  • 60 γρ. σόδα
  • 1 κ.γλ. σπόροι τσία
  • 6 σταγόνες Angostura bitters
  • 2 ξυλάκια κανέλας

ΧΡΗΣΙΜΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ

  • ποτήρια

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βήμα 1

Βάλτε στον κάδο το πράσινο μήλο, σε κομμάτια, 200 γρ. παγάκια, 30 γρ. μέλι, 60 γρ. τεκίλα και θρυμματίστε 10 δευτερόλεπτα/ταχύτητα 6.

Βήμα 2

Σε 2 ποτήρια, μοιράστε 1 /2 κουταλάκι σπόρους τσία. Στη συνέχεια, μοιράστε το κοκτέιλ και γεμίστε με 60 γρ. σόδα. Προσθέστε το υπόλοιπο 1 /2 κουταλάκι σπόρους τσία, γαρνίρετε με 6 σταγόνες Angostura bitters και 2 ξυλάκια κανέλας. Σερβίρεται αμέσως.

Συμβουλή

Για περισσότερο κοκτέιλ, η ποσότητα μπορεί να διπλασιαστεί.

Παραλλαγή

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σιρόπι αγάβης αντί για μέλι, στην ίδια ποσότητα.

Δειτε Επισης

Τoύρτα Serano
Μουχαμάρα – Ντιπ με πιπεριές και ρεβίθια
Κοτόπουλο Sous-Vide με σάλτσα ντομάτας
Παστίτσιο με μανιτάρια και λιαστές ντομάτες
Xούμους με παντζάρι
Μάφινς μήλου
Ψωμάκια με ενεργό άνθρακα
Χουρμαδόπιτα με γλάσο μαύρης σοκολάτας
Ψωμί με σίκαλη
Ταχίνι με παντζάρι