ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βήμα 1
Βάλτε στον κάδο 240 γρ. κρεμμύδια, 2 σκελίδες σκόρδο, 90 γρ. ελαιόλαδο και κόψτε 5 δευτερόλεπτα/ταχύτητα 4.
Βήμα 2
Στη συνέχεια, σοτάρετε 3 λεπτά/120°C/ταχύτητα 1.
Βήμα 3
Προσθέστε 700 γρ. αρνί μπούτι και σοτάρετε 5 λεπτά/120°C/αντίστροφη κίνηση/ταχύτητα κουτάλι.
Βήμα 4
Προσθέστε 1 κουταλάκι κάρυ, 1 κουταλιά πάστα ζωμό λαχανικών, 400 γρ. νερό, 1 πρέζα αλάτι, 1 πρέζα πιπέρι, 1 πρέζα κύμινο, 50 γρ. πάστα ντομάτας, κλείστε τον κάδο, τοποθετήστε το Varoma στη θέση του, βάλτε μέσα 500 γρ. φασολάκι, 120 γρ. πράσινη πιπεριά, 120 γρ. κόκκινη πιπεριά, 250 γρ. μελιτζάνες, 400 γρ. ξεφλουδισμένες ντομάτες και μαγειρέψτε στον ατμό 55 λεπτά/Varoma/αντίστροφη κίνηση/ταχύτητα κουτάλι.
Βήμα 5
Μεταφέρετε τα λαχανικά σε μια πιατέλα, προσθέστε τη σάλτσα ραγκού με το αρνί και ανακατέψτε ελαφρά. Πασπαλίστε με ψιλοκομμένο μαϊντανό και σερβίρετε ζεστό.
Συμβουλή
Συνοδεύεται με πατάτες ή ρύζι και σαλάτα.