Κρεμώδες ντιπ

Κρεμώδες ντιπ με λάιμ, κόλιαντρο και cashew nuts. Συνταγή από Σοφία Θεοδώρου.

ΥΛΙΚΑ

  • 180 γρ. cashews nuts
  • 20 γρ. χυμό λάιμ
  • 30 γρ. φύλλα φρέσκου κόλιαντρου
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 1 /4 κ.γλ. αλάτι
  • 150 γρ. νερό

ΧΡΗΣΙΜΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ

  • 1 μπολ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βήμα 1

Βάλτε σε ένα μπολ τα 180γρ. cashew nuts και μουλιάστε τα σε ζεστό νερό για 30 λεπτά.

Βήμα 2

Σουρώστε τα cashew nuts και βάλτε τα στο κάδο μαζί με 20 γρ. χυμό λάιμ, 30 γρ. φύλλα φρέσκου κόλιαντρου, 1 σκελίδα σκόρδο, 1 /4 κ.γλ. αλάτι, 150 γρ. νερό και ρυθμίστε 2 λεπτά/ταχύτητα 9.

Συνταγή από: Thermomixcyprus - Περισσότερες συνταγές 

 

Δειτε Επισης

Τoύρτα Serano
Μουχαμάρα – Ντιπ με πιπεριές και ρεβίθια
Κοτόπουλο Sous-Vide με σάλτσα ντομάτας
Παστίτσιο με μανιτάρια και λιαστές ντομάτες
Xούμους με παντζάρι
Μάφινς μήλου
Ψωμάκια με ενεργό άνθρακα
Χουρμαδόπιτα με γλάσο μαύρης σοκολάτας
Ψωμί με σίκαλη
Ταχίνι με παντζάρι