Γρανίτα καρπούζι με λικέρ μαστίχας

Μια εύκολη, γρήγορη και νόστιμη συνταγή

ΥΛΙΚΑ

  • 500 γρ. καρπούζι, χωρίς κουκούτσια, σε κομμάτια, κατεψυγμένο
  • 100 γρ. λικέρ μαστίχας
  • 15 γρ. χυμό λεμόνι ή λάιμ

ΧΡΗΣΙΜΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ

4 ποτήρια (200 ml το καθένα)

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βήμα 1

Βάλτε στον κάδο 500 γρ. καρπούζι κατεψυγμένο, σε κομμάτια, χωρίς κουκούτσια, 100 γρ. λικέρ μαστίχας. 15 γρ. χυμό λεμόνι ή λάιμ και πολτοποιήστε 15 δευτερόλεπτα/ταχύτητα 6 βοηθώντας με τη σπάτουλα. Σερβίρετε αμέσως.

Δειτε Επισης

Τoύρτα Serano
Μουχαμάρα – Ντιπ με πιπεριές και ρεβίθια
Κοτόπουλο Sous-Vide με σάλτσα ντομάτας
Παστίτσιο με μανιτάρια και λιαστές ντομάτες
Xούμους με παντζάρι
Μάφινς μήλου
Ψωμάκια με ενεργό άνθρακα
Χουρμαδόπιτα με γλάσο μαύρης σοκολάτας
Ψωμί με σίκαλη
Ταχίνι με παντζάρι