Χυμός καρπούζι, πεπόνι & λάιμ

Μία εύκολη, δροσιστική και νόστιμη συνταγή.

 

ΥΛΙΚΑ

  • 400 γρ. καρπούζι, χωρίς κουκούτσια, σε κομμάτια
  • 400 γρ. πεπόνι, χωρίς κουκούτσια, σε κομμάτια
  • 10 γρ. χυμό λάιμ
  • λίγα παγάκια για σερβίρισμα

ΧΡΗΣΙΜΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ

  • 4 ποτήρια (200 ml το καθένα)

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βήμα 1

Βάλτε στον κάδο 400 γρ. καρπούζι σε κομμάτια χωρίς κουκούτσια, 400 γρ. πεπόνι σε κομμάτια χωρίς κουκούτσια, 10 γρ. χυμό λάιμ και πολτοποιήστε 30 δευτερόλεπτα/ταχύτητα 9. Σερβίρετε αμέσως με λίγα παγάκια.

Δειτε Επισης

Τoύρτα Serano
Μουχαμάρα – Ντιπ με πιπεριές και ρεβίθια
Κοτόπουλο Sous-Vide με σάλτσα ντομάτας
Παστίτσιο με μανιτάρια και λιαστές ντομάτες
Xούμους με παντζάρι
Μάφινς μήλου
Ψωμάκια με ενεργό άνθρακα
Χουρμαδόπιτα με γλάσο μαύρης σοκολάτας
Ψωμί με σίκαλη
Ταχίνι με παντζάρι