Μους γιαουρτιού με τυρί κρέμα και φρούτα

Μια γρήγορη συνταγή για δροσερό επιδόρπιο με πλούσια γεύση που μπορείτε να το σερβίρετε σε 15 λεπτά.

ΥΛΙΚΑ

  • 500 γρ. στραγγιστό γιαούρτι
  • 200 γρ. τυρί κρέμα
  • 1 1/2 κ.σ. σπιτική ζάχαρη βανίλιας ή 1 1/2κ.γλ. φυσικό εκχύλισμα βανίλιας
  • 170 γρ. γκρανόλα
  • 400 γρ. μαρμελάδα φράουλα ή μύρτιλο
  • 60 γρ. κατεψυγμένα ανάμεικτα φρούτα του δάσους, πλυμένα και στραγγισμένα

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βήμα 1

Βάλτε στον κάδο 500 γρ. στραγγιστό γιαούρτι, 200 γρ. τυρί κρέμα, 1 1/2 κουταλιά σπιτική ζάχαρη βανίλιας και αναμείξτε 10 δευτερόλεπτα/ταχύτητα 5. Μεταφέρετε σε ένα μπολ και αφήστε στην άκρη.

Βήμα 2

Σε ένα ποτήρι, βάλτε 2 κουταλιές γκρανόλα (περίπου 25 γρ.). Καλύψτε με 2 κουταλιές από το μείγμα γιαούρτι-τυρί κρέμα, προσθέστε 1 κουταλιά καλά γεμάτη μαρμελάδα και 1 κουταλιά από το μείγμα γιαούρτι κρέμα. Γαρνίρετε με γκρανόλα και ανάμεικτα φρούτα του δάσους. Επαναλάβετε τη διαδικασία και με τα υπόλοιπα 5 ποτήρια. Σερβίρετε αμέσως ή διατηρήστε στο ψυγείο για 2 μέρες.

 

Συνταγή από: Thermomixcyprus - Περισσότερες συνταγές

Δειτε Επισης

Τoύρτα Serano
Μουχαμάρα – Ντιπ με πιπεριές και ρεβίθια
Κοτόπουλο Sous-Vide με σάλτσα ντομάτας
Παστίτσιο με μανιτάρια και λιαστές ντομάτες
Xούμους με παντζάρι
Μάφινς μήλου
Ψωμάκια με ενεργό άνθρακα
Χουρμαδόπιτα με γλάσο μαύρης σοκολάτας
Ψωμί με σίκαλη
Ταχίνι με παντζάρι