H πρώτη τηλεμαχία Αβέρωφ, Κολοκασίδη και Ηλιάδη στο ΡΙΚ

Η πρεμιέρα στη σειρά τηλεμαχιών του Σεπτεμβρίου, γίνεται απόψε στο ΡΙΚ με τους Αβέρωφ Νεοφύτου, Γιώργο Κολοκασίδη και Μάριο Ηλιάδη να διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο στούντιο του Ραδιοφωνικού Ιδρύματος Κύπρου. Η αποψινή είναι η πρώτη σειρά εκπομπών με τους υποψήφιους των Προεδρικών Εκλογών που πραγματοποιείται στα πλαίσια της εκπομπής «Προκλήσεις», με παρουσιαστεί τον δημοσιογράφο, Αντρέα Κημήτρη.   

Η θεματολογία των τηλεμαχιών, αναμένεται να καταπιαστεί με όλα τα κρίσιμα ζητήματα, όπως το Κυπριακό, τα ενεργειακά, την ακρίβεια, τα σκάνδαλα και όλα τα υπόλοιπα θέματα που απασχολούν την κυπριακή κοινωνία. 

Δείτε ζωντανά την τηλεμαχία στο ΡΙΚ

Από τη σειρά των τηλεμαχιών τα επιτελεία φιλοδοξούν ότι θα εξέλθουν ενισχυμένα. Αφενός οι βασικοί υποψήφιοι Αβέρωφ Νεοφύτου και Ανδρέας Μαυρογιάννης, θεωρούν πως είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία, έτσι ώστε να συσπειρώσουν τους ψηφοφόρους των κομμάτων που τους υποστηρίζουν, μειώνοντας τη διαφορά που καταγράφεται στις δημοσκοπήσεις από τον πρώτο Νίκο Χριστοδουλίδη, ενώ οι υπόλοιποι υποψήφιοι, Χρίστος Χρίστου, Αχιλλέας Δημητριάδης, Γιώργος Κολοκασίδης, Μάριος Ηλιάδης, Χριστόδουλος Πρωτοπαπάς και Κωνσταντίνος Χριστοφίδης, θεωρούν ότι η παρουσία τους απέναντι στους δύο εκ των βασικών υποψηφίους, θα καταδείξει εκείνα τα ποιοτικά χαρακτηριστικά που θεωρούν ότι διαθέτουν.

Υπενθυμίζεται ότι ο Νίκος Χριστοδουλίδης κοινοποίησε την πρόθεση του στο ΡΙΚ να μη συμμετάσχει στις τηλεμαχίες λόγω βεβαρυμμένου προγράμματος, με τη διεύθυνση του ΡΙΚ να αναπρογραμματίζει τη σύνθεση των υποψηφίων. Πέραν της τριάδας Αβέρωφ, Κολοκασίδη, Ηλιάδη που συμμετέχουν στο αποψινό debate, στις 8 Σεπτεμβρίου στο debate θα συμμετέχουν οι Αβέρωφ Νεοφύτου, Χρίστος Χρίστου και Χριστόδουλος Πρωτοπαπάς. Στις 15 Σεπτεμβρίου θα συμμετέχουν οι Ανδρέας Μαυρογιάννης, Κωνσταντίνος Χριστοφίδης και Αχιλλέας Δημητριάδης, ενώ στις 22 Σεπτεμβρίου θα συμμετέχουν οι Αβέρωφ Νεοφύτου, Ανδρέας Μαυρογιάννης και Χρίστος Χρίστου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

«Αναγκαίο συστατικό για την Κυβέρνησή μου ο ΔΗΣΥ»-Πώς σχολίασε τις εξελίξεις ο Χριστοδουλίδης
Σε όλους ανήκει αυτή η μεγάλη νίκη!
Τόσα θα πάρουν φεύγοντας Πρόεδρος και υπουργοί-Η σύνταξη και τα φιλοδωρήματα
Η προσωπική επαφή και το κοινωνικό ρεύμα κέρδισαν τους κομματικούς μηχανισμούς
Τα κόμματα πιέζουν, ο Χριστοδουλίδης αντιστέκεται-Στο κόκκινο οι διεργασίες
Προσκάλεσε το Χριστοδουλίδη να επισκεφτεί την Πολωνία ο ομόλογός του
Συγκινημένος στην Πάφο ο Χριστοδουλίδης-«Δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι»
Έστειλε επιστολή στο Χριστοδουλίδη ο Μπορέλ-Εξέφρασε ετοιμότητα για επανέναρξη συνομιλιών
Πριν από την 1η Μαρτίου η συνάντηση Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Ερσίν Τατάρ
Ικανοποιημένος ο Μητσοτάκης για την ένταξη Χριστοδουλίδη στο ΕΛΚ