Από τον Πάπα στον Νταλάρα-Το σποτ του Μαυρογιάννη που καλεί όλους στο περήφανο ταξίδι

Ένα διαφημιστικό βίντεο κυκλοφόρησε μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ο υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας Ανδρέας Μαυρογιάννης.

Στο σποτ η ζωντανή εικόνα του υποψηφίου εναλλάσσεται με φωτογραφικό υλικό από την επαγγελματική του πορεία, καθώς και πιο χαλαρές στιγμές. Και ομοίως εναλλάσσει το γενικό με το προσωπικό και στο κείμενο. «Αυτή είναι μια πολύ σημαντική στιγμή για μένα», λέει.

«Η Κύπρος θα γίνει ξανά ο φιλόξενος τόπος των ονείρων μας και η φιλοτιμία των ανθρώπων μας θα φωτίζει και θα σχεδιάζει την πορεία μας. Θα αναλώσω όλες τις δυνάμεις μου στην προσπάθεια αυτή και η εμπιστοσύνη σας με τιμά και σηματοδοτεί τον δρόμο», αναφέρει ενώ οι φωτογραφίες τον δείχνουν ανάμεσα σε ανθρώπους που διετέλεσαν Προέδροι της Δημοκρατίας, διεθνείς προσωπικότητες όπως ο Πάπας, σημεία σταθμούς στο Κυπριακό συμπεριλαμβανομένης μίας φωτογραφίας με τον Τσαβούσογλου και στιγμιότυπα από την σταδιοδρομία του ως Πρέσβης. Ταυτόχρονα διακρίνεται ανάμεσα σε καλλιτέχνες αλλά και ανθρώπους της διπλανής πόρτας, στη λαϊκή και σε κοινωνικές και αθλητικές εκδηλώσεις.  

«Σας καλώ όλους σε αυτό το μεγάλο, μα όμορφο και περήφανο ταξίδι», λέει καταληκτικά, σε ένα βίντεο σε πράσινο φόντο, που ταξιδεύει φωτογραφικά από τη Λευκωσία στις Βρυξέλλες και στη Νέα Υόρκη.

Όπως αναφέρει στο συνοδευτικό κείμενο, «για 35 χρόνια, υπηρέτησα τον τόπο μας τόσο στην Κύπρο όσο και από θέσεις στο εξωτερικό, με αίσθηση χρέους, για την υπεράσπιση και προαγωγή των συμφερόντων και των θέσεων της χώρας μας και για τη δίκαιη και ειρηνική λύση στο μεγάλο πρόβλημα της πατρίδας μας, το Κυπριακό.

Με την ίδια αίσθηση χρέους, με απόλυτο σεβασμό προς τους θεσμούς και τους ανθρώπους, διεκδικώ την Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας, δηλώνοντας την ετοιμότητα μου να υπηρετήσω ξανά τη χώρα μας».

Η εξουσία είναι ένα εργαλείο επίτευξης στόχων δημοσίου συμφέροντος, για το κοινό καλό και «για όλους τους πολίτες. Με υπευθυνότητα, ορθολογισμό και κοινωνική ευαισθησία διεκδικώ τη συστράτευσή σας σε μία μεγάλη Προοδευτική Συμμαχία. Με τις εκλογές ως εφαλτήριο, με όραμα και σχέδιο, μπορούμε να σηκώσουμε όλοι μαζί την πατρίδα μας ψηλότερα», τονίζει ο Ανδρέας Μαυρογιάννης.

Δειτε Επισης

Σημαντικά επιτεύγματα στην Σύνοδο Κοινοπολιτείας για Ωκεανούς
ΓΓ της Κοινοπολιτείας: Η Κύπρος πρώτη στη βιώσιμη υδατοκαλλιέργεια
Στεφάνου: Έχουμε τα εχέγγυα να κερδίσουμε το στοίχημα των εκλογών
Πολιτική αντιπαράθεση στα κατεχόμενα για Συμπεράσματα Ευρωπαϊκού Συμβουλίου
Δημιουργείται λόμπι πίεσης για αποχαρακτηρισμό στη Συρία-Εξασφαλίστηκε υποστήριξη από δέκα κράτη
Επικρίνει την Κυβέρνηση το ΑΚΕΛ-«Ξέφραγο αμπέλι για τους σφαγείς των λαών»
Oι τρεις προτάσεις νόμου του ΔΗΣΥ για τα πρόστιμα από τις κάμερες-«Η Κυβέρνηση οφείλει να βελτιώσει την κατάσταση»
Για μεταναστευτικό θα ενημερώσει η ΠτΒ τη Διάσκεψη Προέδρων Κοινοβουλίων ΕΕ
Ο ΥΠΕΞ της Ελλάδας χαιρετίζει τις αναφορές των Συμπερασμάτων του ΕΣ στο Κυπριακό
Αρνητική εξέλιξη η απόφαση για Κόσοβο-«Δυσκολεύει τα δικά μας επιχειρήματα και βοηθά το ψευδοκράτος»