Βλέπει συμπόρευση κατοίκων ορεινών περιοχών Πάφου με την υποψηφιότητα του ο Χριστοδουλίδης

Ηχηρό μήνυμα ενότητας, συμπόρευσης και στήριξης στον ανεξάρτητο υποψήφιο για την Προεδρία της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη έστειλαν κάτοικοι των ορεινών περιοχών της επαρχίας Πάφου, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του.

Σημειώνει πως «σε συγκέντρωση που διοργανώθηκε την Παρασκευή από φίλους και υποστηρικτές της ανεξάρτητης υποψηφιότητας του Νίκου Χριστοδουλίδη, παρευρέθηκαν εκατοντάδες κάτοικοι της κοινότητας Φύτη και των περιχώρων. Κάτοικοι κάθε ηλικίας και κάθε πολιτικής ιδεολογίας δήλωσαν το παρών τους, προκειμένου να ακούσουν τον κ. Χριστοδουλίδη και να συνομιλήσουν μαζί του για τα θέματα που τους απασχολούν».

«Δεν είμαι εδώ για να διχάσω, δεν είμαι εδώ για να εκφέρω διχαστικό λόγο, δεν είμαι εδώ για να θέσω διαχωριστικές γραμμές. Είμαστε εδώ άτομα από όλους τους κομματικούς χώρους, ανέντακτοι, νέοι ψηφοφόροι, και αυτό είναι η πρώτη μεγάλη επιτυχία της προσπάθειας μας», είπε ο κ. Χριστοδουλίδης στην ομιλία του, τονίζοντας πως ο τόπος μας έχει υποφέρει πολλά από την πόλωση και τις ανούσιες διαφωνίες.

Αποδεχόμενος πρόσκληση των κοινοτικών συμβουλίων του Στρουμπιού και της Κρήτου Μαρόττου, ο ανεξάρτητος υποψήφιος Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης παρέστη στα ετήσια φεστιβάλ των δύο κοινοτήτων για να απευθύνει χαιρετισμό.

Ο ανεξάρτητος υποψήφιος Νίκος Χριστοδουλίδης παρέστη επίσης στο ετήσιο εθνικό μνημόσυνο του πεσόντα κατά τη Β’ φάση της τουρκικής εισβολής, Σάββα Αντωνιάδη, που τελέστηκε στη Γιόλου της Πάφου.

Την ημέρα του Δεκαπενταυγούστου, ο ανεξάρτητος υποψήφιος Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης βρέθηκε σε εκδήλωση που διοργάνωσαν φίλοι και υποστηρικτές του στην Τριμίκλινη, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους κοινοτάρχες των χωριών της περιοχής σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Ο κ. Χριστοδουλίδης συνομίλησε επίσης με εκατοντάδες πολίτες, κατοίκους της κοινότητας και άλλων περιοχών που θέλησαν να επισκεφθούν την Τριμίκλινη για να τον γνωρίσουν από κοντά, να συνομιλήσουν μαζί του καθώς επίσης να καταθέσουν στην ομάδα του επιτελείου που τον συνόδευε ζητήματα που τους αφορούν.

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Καρφιά Χριστοδουλίδη σε Καρούσο για τα περί κωλοτούμπας-«Χωρίς τη γνώση του ΠτΔ»

Δειτε Επισης

Ένα βήμα πριν την ήττα η Ουκρανία-Η δυσοίωνη πρόβλεψη και το κρίσιμο πακέτο βοήθειας των ΗΠΑ
Oι τρεις προτάσεις νόμου του ΔΗΣΥ για τα πρόστιμα από τις κάμερες-«Η Κυβέρνηση οφείλει να βελτιώσει την κατάσταση»
BINTEO: Συνελήφθη ο άντρας που απειλούσε να ανατιναχθεί στο ιρανικό προξενείο στο Παρίσι
Ο ΥΠΕΞ της Ελλάδας χαιρετίζει τις αναφορές των Συμπερασμάτων του ΕΣ στο Κυπριακό
Μισοάδειο βλέπουν το ποτήρι μονογονιοί, πολύτεκνοι και συνταξιούχοι-Θέτουν σειρά αιτημάτων στο τραπέζι
Άντρας απειλεί να ανατιναχθεί στο ιρανικό προξενείο στο Παρίσι
Μιχαηλίδου: Έμφαση στην προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα των παιδιών
Υπόδικος για υπόθεση εισαγωγής μεθαμφεταμίνης ο δραπέτης των Κεντρικών-Ερωτήματα για το πώς ξέφυγε όλων των μελών
Ανάλυση BBC: Δώρο για τα γενέθλια του Χαμενεΐ η επίθεση, τώρα ο Νετανιάχου περιμένει
Αρνητική εξέλιξη η απόφαση για Κόσοβο-«Δυσκολεύει τα δικά μας επιχειρήματα και βοηθά το ψευδοκράτος»