Δευτέρα 3 Οκτ, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Επίθεση ΔΗΣΥ σε Χριστοδουλίδη-«Διαστρεβλώνει τα γεγονότα, συνεχίζει κρυπτόμενος»

  13/08/2022 19:00
Επίθεση ΔΗΣΥ σε Χριστοδουλίδη-«Διαστρεβλώνει τα γεγονότα, συνεχίζει κρυπτόμενος»

Επίθεση ΔΗΣΥ σε Χριστοδουλίδη-«Διαστρεβλώνει τα γεγονότα, συνεχίζει κρυπτόμενος»

  13/08/2022 19:00

Καλά κρατεί ο έντονος απόηχος της απόφασης του Νίκου Χριστοδουλίδη να μην συμμετέχει στα προγραμματισμένα debates του ΡΙΚ τον Σεπτέμβριο, κάτι που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων, ειδικότερα από τους ανθυποψηφίους του οι οποίοι εξαπέλυσαν δριμύ κατηγορώ κατά του υποψήφιου Προέδρου.

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης σε σημερινές του δηλώσεις, σχολιάζοντας τις επικρίσεις, ανέφερε πως επιλέγει πρώτα να ακούει τους πολίτες και να αφουγκράζεται τις ανησυχίες τους, ενώ δεν θέλησε να αναφερθεί στα πυρά που δέχεται, λέγοντας πως τους αφήνει «στην κρίση του λαού».

Σχολιάζοντας τις συγκεκριμένες αναφορές του Νίκου Χριστοδουλίδη,ο ΔΗΣΥ εξαπέλυσε νέα πυρά λέγοντας πως ο κος Χριστοδουλίδης διαστρεβλώνει τα γεγονότα γιατί επιλέγει να συνεχίσει κρυπτόμενος.

Όπως αναφέρει ο ΔΗΣΥ, «τα όσα ανέφερε ο κος Χριστοδουλίδης απέχουν πολύ από την πραγματικότητα και πως αποδεικνύουν μάλιστα ότι πορεύεται με ασέβεια προς την κοινωνία εφόσον διαστρεβλώνει τα γεγονότα».

Επίσης αναφέρει πως «είναι εκείνος που συνειδητά αθέτησε τη συμφωνία η οποία είχε γίνει με το κρατικό κανάλι και τους εκπροσώπους των επιτελείων για τις ημερομηνίες διεξαγωγής των debates. Αυτή είναι η πραγματικότητα και τη διαστρεβλώνει για ένα και μόνο λόγο. Γιατί επιλέγει να συνεχίσει κρυπτόμενος».

Τέλος στην ανακοίνωσή του ο ΔΗΣΥ επαναλαμβάνει πως ο Αβέρωφ Νεοφύτου είναι έτοιμος να ακυρώσει προγραμματισμένες δράσεις του για να είναι παρών σε δημόσια συζήτηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Σηκώνει το γάντι και απαντά στον Χριστοδουλίδη ο Καρούσος-«Δεν χρειάζομαι άδεια»

Στις σημερινές του δηλώσεις ο κος Χριστοδουλίδης έριξε καρφιά προς τον υπουργό Μεταφορών, ο οποίος έκανε λόγο για κωλοτούμπα. Ωστόσο στις δηλώσεις του ο κος Χριστοδουλίδης ανέφερε πως θεωρεί ότι οι τοποθετήσεις από μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου έγιναν χωρίς τη γνώση του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Ο Γιάννης Καρούσος σήκωσε το γάντι και απάντησε στον Νίκο Χριστοδουλίδη, λέγοντάς του πως δεν χρειάζεται άδεια από κανέναν για να εκφράσει τις θέσεις του.

Όπως ανέφερε ο υπουργός Μεταφορών μέσω ανάρτησής του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, «οι μετέχοντες στην πολιτική και ιδιαίτερα οι υποψήφιοι για την προεδρία της χωράς, υπόκεινται σε κριτική καθώς όπως όλοι μας, έτσι και αυτοί, βρίσκονται στην κρίση του λαού».

Σημείωσε μάλιστα πως, «προσωπικά δεν χρειάζομαι την άδεια κανενός υποψηφίου να εκφράσω τις θέσεις μου, όπως πάντα πράττω δημόσια, ευθαρσώς, με ειλικρίνεια και με καθαρότητα, χωρίς να παίζω κανένα κρυφτό. Δεν είμαι καλομαθημένος στην πολιτική και δεν αποφεύγω ποτέ τον διάλογο επιχειρημάτων, κάτι που η δημοκρατία επιτάσσει. Έτσι ήμουν, έτσι είμαι και έτσι θα συνεχίσω να είμαι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας